Θέλουμε να ξέρουμε ό,τι ενδιαφέρον γίνεται στο νησί. Εσύ;

CRETAZINE

© 2012 CRETAZINE,
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Το σύνολο του περιεχομένου του CRETAZINE διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Σεμινάριο

WE (Women Empowerment program)- Πρόγραμμα Γυναικείας Ενδυνάμωσης

27 Σεπ 2013

27.09 έως 29.09

Δράπανος,
Οδικές οδηγίες απο το Google Maps.

WE (Women Empowerment program)- Πρόγραμμα Γυναικείας Ενδυνάμωσης

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Περισσότερες Πληροφορίες:
    • Επικοινωνία:  Μαρια +30 6988 131153  (ελληνικά) ή με Sharon +30 6957 483886 (αγγλικά)
    • Facebook: https://www.facebook.com/events/153208611544355
    • Για να κατεβάσετε την αίτηση συμμετοχής και πληροφορίες για κρατήσεις, στείλετε email στο:  info@EuroSustainability.org
    • Η συμμετοχή για τις γυναίκες της Κρήτης είναι ΔΩΡΕΑΝ εφόσον παρακολουθήσουν όλη τη διάρκεια του προγράμματος. 

Ξεκλειδώνοντας τη δυνατότητα των γυναικών να δημιουργούν καινοτόμες λύσεις σε χαοτικούς καιρούς.

Από την ESA, (Εuropean Sustainability Academy - Διεθνές Κέντρο Έρευνας και Εκπαίδευσης στην σε θέματα Ηγεσίας και Διοίκησης Βιώσιμων Επιχειρήσεων), στο Δράπανο της Κρήτης.

Συναντιόμαστε στο υπέροχο νησί της Κρήτης για δυόμιση μερες για να διαφωτίσουμε και να ενδυναμώσουμε τον εαυτό μας μέσα απο την εμπειρία της Συνόδου του WE. Η Ελλάδα βιώνει μια βαθιά κρίση, όχι μόνο οικονομική αλλα και αξιακή. Τώρα ειναι η στιγμή όπου τα δώρα, η ενέργεια και η θηλυκή προσέγγιση των γυναικών ειναι απαραίτητη για να ανασυνταχθεί η χώρα, τόσο σε επίπεδο κοινοτήτων όσο και οικογένειας. Τα πράγματα θα αρχίσουν να αλλάζουν όταν οι γυναίκες μπορέσουν να ανελιχθούν μαζί στο σημαντικό τους ρόλο με όραμα, χάρη και αλληλοϋποστήριξη. Είναι μια σημαντική στιγμή για να κάνουμε μια παύση και να συνδεθούμε με δυναμικές γυναίκες και συνειδητοποιημένους άνδρες, και να εκφραστούμε σχετικά με το τι θέλουμε να δημιουργήσουμε απο κοινού για εμάς τους ίδιους, την κοινωνία και το φυσικό περιβάλλον.

Το γενικό ζητούμενο της προσπάθειας είναι να αναπτύξουμε, να προωθήσουμε, να εμπνεύσουμε και να συνδιαμορφώσουμε μια θηλυκή, προσγειωμένη και αυθεντική ηγετική ικανότητα σε εμάς αλλά και στους αλλους. Το WE σας προσκαλεί να θυμηθείτε οτι η καθεμιά από μας κρατάει απίστευτα δώρα και τεράστια δύναμη – μια δύναμη που αναπτύσσεται εξαιρετικά όταν συνδέεται και με τη δύναμη των αλλων. Γνωρίζοντας ότι ένας καλύτερος κόσμος είναι εφικτός, το WE σας προτρέπει να συμμετέχετε με ανοιχτή καρδιά και μυαλό σε μια δυναμική εμπειρία ενδυνάμωσης. Μαζί. ]

Αναδεικνύοντας ένα νέο κόσμο μέσα από την ενδυνάμωση των Γυναικών – Λανσάροντας το WISE, το Πρόγραμμα για τις καινοτόμες γυναίκες. Αγκαλιάζοντας την καταλυτική δυνατότητα των γυναικών να οδηγήσουν σε διέξοδο από την κρίση. Η πρώτη απονομή βραβείου από το WE για εξαιρετικά επιτεύγματα γυναικών από την Κρήτη.  

ΔΑΔΙΚΑΣΙΑ: Ένα βιωματικό και διαδραστικό μείγμα διαλέξεων, συζητήσεων, διηγήσεων, ζωντανής εκγύμνασης και συμβουλευτικής, με εκδηλώσεις και τελετές που υποστηρίζονται από μια πολύ εξειδικευμένη διεθνή ομάδα γυναικών. Οι συμμετέχοντες θα κερδίσουν ενισχυμένη προσωπική ανάπτυξη και πρακτικές δεξιότητες για να κατανοήσουν και να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της προσωπικής ενδυνάμωσης. 

Μέσα από διεθνούς επιπέδου ολοκληρωμένες συνεδρίες, πρακτικά εργαστήρια, fora συγκριτικής ανάλυσης (benchmark fora) και εκγύμναση-καθοδήγηση, το WE σας προσφέρει τη δυνατότητα να αναπτυχθείτε και να συνεισφέρετε σε έναν κόσμο όπου όλοι θα ευδοκιμούμε. 

Η Σύνοδος του WE αφορά στα εξής: -> Ο ρόλος των γυναικών σε στιγμές κρίσης και αλλαγών. Οι ευκαιρίες που αναδύονται για τις γυναίκες -> Πώς οι γυναίκες διαμορφώνουν το μέλλον στην Ελλάδα και διεθνώς -> Γυναίκες που οι ζωές και οι καριέρες τους ξεχωρίζουν- γυναίκες που ανακάλυψαν με ποιο τρόπο το θάρρος, η επιμονή, η αποφασιστικότητα και η θηλυκή προσέγγιση, τους βοήθησε να προχωρήσουν μπροστά, αλλά και να προετοιμάσουν το έδαφος για άλλους -> Πώς καθοδηγούμε σε στιγμές κρίσης, εξωτερικά κι εσωτερικά -> Η αλληλεξάρτηση του εαυτού, της οικογένειας, της κοινότητας και της εργασίας. Μάθετε πώς αναπτυσσόμαστε και πώς βρίσκουμε μοναδική ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και τη ζωή -> Πώς δημιουργείτε και απολαμβάνετε το χρόνο και το χώρο, έτσι ώστε να αξιολογείτε και να επανεκτιμάτε τις επιλογές στη ζωή και την καριέρα σας -> Το λανσάρισμα του προγράμματος WISE -> Απονομή του ‘Βραβείου Εμπνευσμένων Γυναικών’ -> Η συνέχεια του προγράμματος WE και τα επερχόμενα προγράμματα. 

Μαζί θα μάθουμε πώς να συνδημιουργούμε ένα συναρπαστικό νέο μέλλον για τους εαυτούς μας, τις οικογένειές μας, τις επιχειρήσεις μας και τις κοινότητες στις οποίες ανήκουμε. 

Θα απολαύσετε 2,5 μέρες ενός δυναμικού συνδυασμού συζητήσεων, δραστηριοτήτων, αρμονικού προσωπικού χώρου και γέλιου.