Θέλουμε να ξέρουμε ό,τι ενδιαφέρον γίνεται στο νησί. Εσύ;

CRETAZINE

© 2012 CRETAZINE,
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Το σύνολο του περιεχομένου του CRETAZINE διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Συναυλία

Συναυλία «για τον πόνο του άλλου»: Ο Βασίλης Σταυρακάκης τραγουδάει για τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα

30 Σεπ 2013
Κηποθέατρο Ν. Καζαντζάκης,
Τιμή Εισόδου

Ελεύθερη συνεισφορά!

21.00 Οδικές οδηγίες απο το Google Maps.

Συναυλία «για τον πόνο του άλλου»: Ο Βασίλης Σταυρακάκης τραγουδάει για τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα διοργανώνουν μια ιδιαίτερη συναυλία αλληλεγγύης στο Ηράκλειο, με έναν από τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες του τόπου, τον Βασίλη Σταυρακάκη. Κρατείστε στις ατζέντες σας τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013, κι ελάτε στο Κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης» (Πλατεία Κύπρου), να στηρίξετε κι εσείς το έργο το διεθνές  ανεξάρτητο ιατρικό ανθρωπιστικό έργο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα. Η συναυλία ξεκινάει στις 21.00 και η είσοδος γίνεται με ελεύθερη συνεισφορά του κοινού.

Ο Βασίλης Σταυρακάκης μίλησε για τη συμμετοχή του στη συναυλία των Γιατρών Χωρίς Σύνορα. «Αυτή η βραδιά είναι το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να κάνουμε, μέσα σε αυτή την κρίσιμη κατάσταση που ζούμε. Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα είναι μια οργάνωση που σώζει ζωές, ότι πιο πολύτιμο μπορεί να κάνει ένας πολίτης για τον διπλανό του».

 

Υπενθυμίζεται πως η συναυλία εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο των εκδηλώσεων των Γιατρών Χωρίς Σύνορα με τίτλο «Ηράκλειο: Πόλη Χωρίς Σύνορα» που θα πραγματοποιηθούν 1-6 Οκτωβρίου

Εγκαίνια Έκθεσης Φωτογραφίας, Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013, θα πραγματοποιηθούν και τα Εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας "Urban Survivors – Επιβιώνοντας στο περιθώριο των σύγχρονων πόλεων" στον Κοινωνικό Χώρο των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού. Η Έκθεση αυτή προσέλκυσε περισσότερους από 40.000 επισκέπτες το καλοκαίρι στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας ενώ έχει ήδη παρουσιασθεί με επιτυχία στο Χόνγκ Κονγκ, στο Βέλγιο, την Ιταλία και σε άλλες χώρες.

Η Συναυλία του Β. Σταυρακάκη πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Δήμου Ηρακλείου, της Περιφέρειας Κρήτης, του ΚΕΣΑΝ και του ΟΚΑΝΑ.