Θέλουμε να ξέρουμε ό,τι ενδιαφέρον γίνεται στο νησί. Εσύ;

CRETAZINE

© 2012 CRETAZINE,
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Το σύνολο του περιεχομένου του CRETAZINE διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Εκδήλωση για παιδιά

Χριστούγεννα στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης

21 Δεκ 2013

21.12 έως 29.12

Ιστορικό Μουσείο Κρήτης,
Ηράκλειο
Τιμή Εισόδου

€5

11.00 Οδικές οδηγίες απο το Google Maps.

Χριστούγεννα στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Περισσότερες Πληροφορίες:

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εργαστήρια καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του ΙΜΚ στα τηλέφωνα 2810 283219 και 288708 (εσωτ: 106), Φανή Καμπάνη, μεταξύ 13.00-17.00 καθημερινά. 

Πλησιάζουν Χριστούγεννα και οι αγαπημένοι μας ήρωες κινουμένων σχεδίων φόρεσαν τα γιορτινά τους και επιστρέφουν στο ΙΜΚ για ένα χριστουγεννιάτικο εργαστήριο κινουμένων σχεδίων, όλο εκπλήξεις και ανατροπές!! Ο Εμπενίζερ, ο Τζακ, η Κλάρα, ο Ρούντολφ, ο Βασιλιάς των Ποντικιών αλλά και η Ιωάννα Θέμελη ταξιδεύουν με το Polar Express και σπεύδουν για να φτάσουν στο ΙΜΚ πριν έρθουν τα Χριστούγεννα! 

Αυτή τη φορά θα δουλέψουν μαζί μας για να κατασκευάσουμε το φαινακιτοσκόπιο, μία από τις παλαιότερες μηχανές κινουμένου σχεδίου. Ο Άγιος Βασίλης, τα έλκηθρα και οι τάρανδοί του, θα ξαναζωντανέψουν χρησιμοποιώντας αυτήν την πρώιμη τεχνική κίνησης. Ετοιμαστείτε να κατασκευάσετε τη δική σας μηχανή κινουμένου σχεδίου για ένα πρωτότυπο, δημιουργικό δώρο, κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, για εσάς και τους αγαπημένους σας. 

Ο Εμπενίζερ, ο Τζάκ, η Κλάρα, ο Ρούντολφ, ο Βασιλιάς των Ποντικιών, η δημιουργός κινουμένου σχεδίου Ιωάννα Θέμελη και εμείς θα σας περιμένουμε για ένα χριστουγεννιάτικο εργαστήριο, το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, στις 11.00΄π.μ. ενώ στις 28 Δεκεμβρίου θα σας περιμένουμε ξανά την ίδια ώρα με πρωτοχρονιάτικη διάθεση!

Τα εργαστήρια απευθύνονται σε μαθητές δημοτικού ως Α΄ Γυμνασίου και το κόστος συμμετοχής τους είναι 5 ευρώ ανά άτομο. Στα παιδιά θα προσφερθούν τα υλικά των κατασκευών τους.

Η διάρκειά των εργαστηρίων υπολογίζεται στις δυο ώρες και η δήλωση συμμετοχών είναι απαραίτητη