Θέλουμε να ξέρουμε ό,τι ενδιαφέρον γίνεται στο νησί. Εσύ;

CRETAZINE

© 2012 CRETAZINE,
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Το σύνολο του περιεχομένου του CRETAZINE διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Προβολή ταινίας

"Από τη Γη στη Σελήνη" - Πρώτη προβολή στο Ηράκλειο από τη ΝΕΚΛΗ

06 Μαρ 2014
Αστόρια,
Ηράκλειο
Τιμή Εισόδου

€6 κανονικό 

€4 μειωμένο

21.00 Οδικές οδηγίες απο το Google Maps.

"Από τη Γη στη Σελήνη" - Πρώτη προβολή στο Ηράκλειο από τη ΝΕΚΛΗ

Η Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Ηρακλείου παρουσιάζει σε πρώτη προβολή στην πόλη μας την ταινία κινουμένων σχεδίων "Από τη Γη στη Σελήνη" του Άγγελου Σπάρταλη, βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Ιούλιου Βερν, με τις φωνές των Διονύση Σαββόπουλου, Ψαραντώνη, Αλέξανδρου Λογοθέτη, Δημήτρη Σταρόβα και πολλών άλλων. Η προβολή θα πραγματοποιηθεί στον κινηματογράφο Αστόρια την Πέμπτη 6 Μαρτίου στις 21:00 όπου εκτός από το σκηνοθέτη, παρών θα είναι και ο Ψαραντώνης

Στην Αμερική του 1869, 100 χρόνια δηλαδή πριν την προσσελήνωση του Apollo 11, oι πολεμοχαρείς κλαίνε τη μοίρα τους γιατί ο πόλεμος έχει τελειώσει και έχουν πέσει όλοι τους σε απραξία. Αναπολούν το ένδοξο παρελθόν και νιώθουν άβολα με τα πένθιμα ρούχα που παλιώνουν αχρησιμοποίητα στις ντουλάπες και το μπαμπάκι που ξαναφυτρώνει στα χωράφια, όπως χαρακτηριστικά γράφει ο Βερν!

Τότε ακριβώς έρχεται ο πρόεδρος του Τηλεβολικού Συλλόγου, ο σοφός Ίμπεϋ Μπαρμπικάν να δώσει τη λύση ανακοινώνοντας ένα σχέδιο για τη ρήψη μίας οβίδας από τη Γη στη Σελήνη, πράξη που θα αποτελέσει και την πρώτη ουσιαστική επικοινωνία τούανθρώπου με τον δορυφόρο της Γης και θα δοξάσει και τις 36 Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής στα πέρατα του πλανήτη.

Ένας άσπονδος εχθρός του προέδρου αλλά και ένας παράξενος Γάλλος που θα απαιτήσει και τελικά θα πετύχει να μπει μέσα στην οβίδα για να πάει στη Σελήνη, είναι μόνο λίγα από τα στοιχεία που κάνουν τη συνέχεια συγκινητική και ταυτόχρονα σπαρταριστική. 

Αυτή είναι η επίσημη ιστοσελίδα της ταινίας (και μια από τις πιο ολοκληρωμένες ιστοσελίδες που έχουν γίνει ποτέ για ελληνική ταινία) www.spartalis.gr/moon/

Δείτε εδώ το επίσημο trailer της ταινίας: