Θέλουμε να ξέρουμε ό,τι ενδιαφέρον γίνεται στο νησί. Εσύ;

CRETAZINE

© 2012 CRETAZINE,
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Το σύνολο του περιεχομένου του CRETAZINE διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Έκθεση

«ΟΙΝΟΤΙΚΑ 2014»

15 Μαρ 2014

15.03 έως 18.03

Κήπος των Αισθήσεων, Μαλάδες,
Ηράκλειο
Τιμή Εισόδου

€5 (περιλαμβάνει ποτήρι γευσιγνωσίας)

15-16/3: 11.00-21.00, 17/3: 11.00-20.00

«ΟΙΝΟΤΙΚΑ 2014»

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Website:
  • Περισσότερες Πληροφορίες:

    Το πρόγραμμα της Δευτέρας 17/3 αφορά σε επαγγελματίες και το σεμινάριο γευσιγνωσίας που θα πραγματοποιηθεί 17.00-20.00 έχει περιορισμένο αριθμό θέσεων. 

Οι οινοποιοί της Κρήτης ετοιμάζονται για έκτη συνεχή χρονιά να καλωσορίσουν τους φίλους του κρητικού αμπελώνα στην Έκθεση «ΟΙΝΟΤΙΚΑ 2014», που θα πραγματοποιηθεί στις 15, 16 και 17 Μαρτίου 2014, στον χώρο εκδηλώσεων, «Κήπο των Αισθήσεων» στις Μαλάδες.

Η φετινή έκθεση θα εμπλουτιστεί με παράλληλες ενέργειες

Πιο συγκεκριμένα:

1. Η ομαδοποιημένη παρουσίαση των Ροζέ κρασιών του νησιού, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο - bar, έτσι ώστε να δοθεί η ευκαιρία στους επισκέπτες να δημιουργήσουν με μια στάση, μια ολοκληρωμένη εικόνα για τα δυνατά σημεία αυτής της κατηγορίας κρασιού προερχόμενα από τον Κρητικό αμπελώνα.

2. Ένα οργανωμένο πωλητήριο Κρητικού κρασιού εντός του χώρου της Έκθεσης.

3. «Συμβουλές Οινικής αυτοεκτίμησης». Τη Δευτέρα στις 17.00, ο Σίμος Γεωργόπουλος, καλεσμένος του Wines of Crete, θα οδηγήσει επαγγελματίες του χώρου στο δρόμο των Κρητικών κρασιών και των ποικιλιών μας, συνδυάζοντας την παρέμβασή του με τυφλή γευσιγνωσία. Οι θέσεις είναι περιορισμένες (60 άτομα κατά μέγιστο) και οι δηλώσεις συμμετοχής κατατίθενται στο info@winesofcrete.gr.

4. «Από την Πόλη στην Κρήτη». Την Κυριακή το μεσημέρι, σε συνεργασία με την Cretan Food News, η καλεσμένη του Wines of Crete, Μαρία Εκμεκτσίογλου, παρουσιάστρια της τηλεοπτικής εκπομπής του MEGA «Από την Πόλη έρχομαι», θα παρουσιάσει μαγειρική που παντρεύει την Κρήτη με την Πόλη. Η εκδήλωση είναι σαφώς ανοικτή στο κοινό.