Θέλουμε να ξέρουμε ό,τι ενδιαφέρον γίνεται στο νησί. Εσύ;

CRETAZINE

© 2012 CRETAZINE,
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Το σύνολο του περιεχομένου του CRETAZINE διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Συναυλία

Monsieur Minimal live

25 Απρ 2014
Cine Studio,
Ηράκλειο
Τιμή Εισόδου

Κανονικό: €8 (προπώληση: €10)

Φοιτητικό / Ανέργων: €6

22.00 Οδικές οδηγίες απο το Google Maps.

Monsieur Minimal live

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Περισσότερες Πληροφορίες:

    Cine Studio: Λεωφ. Ικάρου & Ηροδότου, Νέα Αλικαρνασσός 

    Πληροφορίες / Τηλέφωνο κρατήσεων : 2810823813

     

Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του δύο φορές sold out, διπλού του άλμπουμ "Minimal to Maximal", ο Monsieur Minimal επιστρέφει στο Cine Studio για να μας παρουσιάσει, τραγούδια από την έως τώρα μουσική του πορεία.

H μουσική του Monsieur Minimal χαρακτηρίζεται από indie pop, uplifting στοιχεία, πινελιές electronica και ταξιδιάρικες μελωδίες. Με 3 πολύ πετυχημένα άλμπουμ στο ενεργητικό του, με άριστες κριτικές και live εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, με συμμετοχή σε μουσικές συλλογές του εξωτερικού και έντονη παρουσία σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές playlists, ο Μοnsieur Minimal έχει κερδίσει επάξια τα τελευταία 7 χρόνια αξιοσημείωτη μουσική αναγνώριση και τον τίτλο του pop estet.

Tο debut άλμπουμ του με τίτλο ''Lollipop'' κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2008 από την The Sound Of Everything και ήταν ένας δίσκος με 11 διαφορετικά, μεταξύ τους, hit singles. Το 2010 μεταμορφώθηκε σε Μεσιέ Μινιμάλ και κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ του με τίτλο «Πάστα Φλώρα», αποκλειστικά με ελληνικό στίχο και τη συμμετοχή της Δήμητρας Γαλάνη στο κομμάτι «Μια Ζωή». To 2012 επέστρεψε με το διπλό album έκπληξη "Minimal to Maximal" που κυκλοφόρησε από την The sound of Everything και την Universal Music και αποτέλεσε ένα από τα πιο ολοκληρωμένα και φιλόδοξα album της ελληνικής αγγλόφωνης σκηνής. Η πρώτη του έκδοση εξαντλήθηκε μέσα σε ένα μήνα και η δεύτερη λίγους μήνες μετά.

Το πιο πρόσφατο single του με τίτλο "Summer Lovers", με ξεκάθαρες 80's romance επιρροές, κυκλοφόρησε ανεξάρτητα τον Ιούνιο του 2013 και αποτελεί προάγγελο για τα επόμενα μουσικά του βήματα, απ' τα οποία θα πάρουμε γεύση στο Cine Studio live, την Παρασκευή 25 Απριλίου. 

Monsieur Minimal: Vocals/Guitars/Performing

Harri Agnel: Laptop/Synthesizer/Programing