Θέλουμε να ξέρουμε ό,τι ενδιαφέρον γίνεται στο νησί. Εσύ;

CRETAZINE

© 2012 CRETAZINE,
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Το σύνολο του περιεχομένου του CRETAZINE διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Συναυλία

#IerapetraUnited: Βασίλης Σκουλάς, Μιχάλης Τζουγανάκης, Γιάννης Χαρούλης

17 Μαϊ 2014
Βουζουνεράκειο Στάδιο (Ιεράπετρα),
Λασίθι
Τιμή Εισόδου

€15

21.00 Οδικές οδηγίες απο το Google Maps.

#IerapetraUnited: Βασίλης Σκουλάς, Μιχάλης Τζουγανάκης, Γιάννης Χαρούλης

Πρόσθετες Πληροφορίες

 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Σημεία προπώλησης: 

  Ιεράπετρα (Δισκοπωλείο Progressive)

  Άγιος Νικόλαος (Ζαχαροπλαστείο "Το Μήλο")

  Σητεία (Dal Mare Cafe)

  Ηράκλειο (Δισκοπωλείο Αεράκης. Κοραή 14)

  * Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα καλύψουν ανάγκες όπως: η αγορά Υπερηχογράφου για το Κοινωνικό Ιατρείο, φάρμακα για εμβολιασμούς, πρόσληψη προσωπικού για λογοθεραπεία σε άτομα με αναπηρίες, αγορά τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο, αγορά εξοπλισμού διάσωσης & συντήρηση οχημάτων, αναβάθμιση εγκαταστάσεων και πολλά άλλα.

Μια σημαντική μουσική συνάντηση: ο Βασίλης Σκουλάς, ο Μιχάλης Τζουγανάκης και ο Γιάννης Χαρούλης, θα συναντηθούν επι σκηνής στο Βουζουνεράκειο Στάδιο, για τους σκοπούς του Ierapetra United το Σαββάτο 17 Μαΐου στην Ιεράπετρα!

Το συγκεκριμένο Project, που δημιουργήθηκε απο την εθελοντική ομάδα Ierapetra v.2, αποτελεί πολιτιστική συμμαχία για την καθοριστική ενίσχυση των Φιλανθρωπικών φορέων της Ιεράπετρας, με παράλληλες δράσεις και σύγχρονη διοργάνωση.

Συμμετέχουν δυναμικά σε αυτήν το Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιεράπετρας και οι Σύλλογοι: Εθελοντών Χριστιανών Αιμοδοτών Ιεράπετρας & Σητείας, Γονέων & Φίλων Ατόμων με Αναπηρίες, Crete for Life, και Crohn – Ελκώδους Κολίτιδας & Χρόνιων παθήσεων.

Ο Στόχος της εκδήλωσης είναι να ενισχυθούν καθοριστικά οι ιεροί σκοποί των σωματείων (Εμβολιασμοί, προμήθεια τροφίμων, αγορά ιατρικού εξοπλισμού, πρόσληψη προσωπικού, αναβάθμιση υποδομών κτλ.) και να μπορέσουν να εξασφαλίσουν την οικονομική αυτοδυναμία τους για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Οι καλλιτέχνες δέχτηκαν να συμμετάσχουν αφιλοκερδώς στην νέα αυτή προσπάθεια, βάζοντας τις βάσεις για μια εκρηκτική βραδιά που θα δώσει ελπίδα σε όλους εκείνους που το έχουν ανάγκη.

σελίδα της διοργάνωσης: www.facebook.com/IerapetraUnited

*H εθελοντική ομάδα IerapetraV2 σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο Terra Santa διοργανώνουν οργανωμένα group απο το Ηράκλειο προς την συναυλία με συνολική τιμή 25 ευρώ (Συμπεριλαμβάνεται η μεταφορά, το εισιτήριο και η επιστροφή). Για να κλείσετε θέση θα πρέπει να καλέσετε στο 2810-390912.