Θέλουμε να ξέρουμε ό,τι ενδιαφέρον γίνεται στο νησί. Εσύ;

CRETAZINE

© 2012 CRETAZINE,
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Το σύνολο του περιεχομένου του CRETAZINE διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Φεστιβάλ

11o Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής Casa dei Mezzo

26 Ιουν 2014

26.06 έως 30.06

Μακρύ Γιαλός,
Λασίθι
Οδικές οδηγίες απο το Google Maps.

11o Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής Casa dei Mezzo

H 11η διοργάνωση του Casa dei Mezzo Music Festival  θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 26 έως τη Δευτέρα 30 Ιουνίου στη βίλα Casa dei Mezzo στο όμορφο παραθαλάσσιο χωριό του Μακρύ Γιαλού, στη νότια ακτή της Κρήτης.

Ο Gunnar Stromsholm, η κινητήριος δύναμη πίσω από αυτή την ετήσια γιορτή της μουσικής, θα μετατρέψει και πάλι το υπέροχο σπίτι του στην κορυφή του λόφου σε μια «Μέκκα» για τους λάτρεις της κλασικής μουσικής, με ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει παλιά αγαπημένα καθώς και παγκόσμιες πρεμιέρες, που έχουν γραφτεί ειδικά για την περίσταση.  

Δεκαεπτά μουσικοί και τραγουδιστές από οκτώ χώρες, θα δημιουργήσουν μια πραγματικά διεθνή ατμόσφαιρα. Στο φεστιβάλ συμμετέχουν και Έλληνες μουσικοί με ένα ποικίλο και ευρύ ρεπερτόριο.

Το Φεστιβάλ ξεκινά όπως πάντα με μια δωρεάν συναυλία στο λιμάνι του Μακρύ Γιαλού, όπου μαθητές της Μουσικής Σχολής Λεονταρίτη θα επιδείξουν τα ταλέντα τους. Επίσης ο Δημήτρης Βακάκης θα παίξει Κρητική λύρα σε αυτό το δυναμικό άνοιγμα του φεστιβάλ.

Για τις τέσσερις ημέρες και νύχτες του φεστιβάλ θα υπάρχουν μεσημεριανά και βραδινά κονσέρτα, με αποκορύφωμα τη μεγάλη συναυλία στο κλείσιμο του φεστιβάλ, όπου όλοι οι καλλιτέχνες θα ενωθούν υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Olof Boman, για μια βραδινή παράσταση που θα αφήσει στο κοινό έντονα συναισθήματα και υπέροχες αναμνήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους καλλιτέχνες και το πρόγραμμα, επισκεφτείτε τη σελίδα του φεστιβάλ:  www.casadeimezzo-festival.com 

*Διαβάστε την δική μας εμπειρία από το ιδιαίτερο αυτό φεστιβάλ!