Θέλουμε να ξέρουμε ό,τι ενδιαφέρον γίνεται στο νησί. Εσύ;

CRETAZINE

© 2012 CRETAZINE,
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Το σύνολο του περιεχομένου του CRETAZINE διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Συναυλία

Royal Symphonic Band of the Belgian Guides

06 Ιουλ 2014
Θέατρο "Ερωφίλη" (Φορτέτζα),
Ρέθυμνο
Τιμή Εισόδου

Ελεύθερη είσοδος

21.00 Οδικές οδηγίες απο το Google Maps.

Royal Symphonic Band of the Belgian Guides

Η ορχήστρα Royal Symphonic Band of the Belgian Guides αποτελείται από 84 επίλεκτους μουσικούς και ένα Σώμα Σαλπιγκτών  από 19  μουσικούς πρώτης κατηγορίας. 

Από την ίδρυσή της το 1832, λόγω των εξαιρετικών ικανοτήτων της, η ορχήστρα  έχει  διαρκώς γοητεύσει πολλούς συνθέτες, από τον Berlioz μέχρι τον Stravinsky, καθώς επίσης και ένα μεγάλο κοινό στο Βέλγιο και στο εξωτερικό. Η εκπληκτική αυτή Συμφωνική Ορχήστρα είχε πάντα σαν πηγή έμπνευσης την Βελγική μουσική, ιδιαίτερα τη μουσική των πνευστών. Υπηρετεί πιστά το σκοπό της  με τα πολυάριθμα κονσέρτα της στο Βέλγιο και στο εξωτερικό, με τα ραδιοφωνικά της κονσέρτα και τα cds της και σύντομα κατάφερε να δημιουργήσει τη φήμη μιάς από τις πιό σημαντικές ορχήστρες πνευστών στον κόσμο.

Ο Yves Segers είναι ο διευθυντής της ορχήστρας Guides Band από το Μάρτιο 2008. Συνεχίζει πιστά την παράδοση των περίφημων προκατόχων του όπως ήδη το απέδειξε  κάνοντας μερικές αξιοσημείωτες ηχογραφήσεις και ξακουστά κονσέρτα όπου συχνά έπαιξαν διάσημοι σολίστες.

Η συναυλία της Royal Symphonic Band of the Belgian Guides θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Ιουλίου, στις 21:00, στο θέατρο Ερωφίλη στη Φορτέτζα.