Θέλουμε να ξέρουμε ό,τι ενδιαφέρον γίνεται στο νησί. Εσύ;

CRETAZINE

© 2012 CRETAZINE,
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Το σύνολο του περιεχομένου του CRETAZINE διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Διαγωνισμός

Πρόσκληση σε Μαντιναδολόγους & Φωτογράφους από το Φεστιβαλάκι

02 Ιουλ 2014

02.07 έως 01.08

Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Χανιά & Λασίθι

Πρόσκληση σε Μαντιναδολόγους & Φωτογράφους από το Φεστιβαλάκι

Συνεπές για άλλη μια χρόνια στο ραντεβού του με τις τέχνες και τον πολιτισμό της Κρήτης, το σύγχρονο κρητικό φεστιβάλ τεχνών & πολιτισμού «Φεστιβαλάκι» προσκαλεί το κοινό να διαμορφώσει το περιεχόμενο του φεστιβάλ μέσα από δύο δράσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη.  

prosklisi

Έτσι οι λάτρεις της φωτογραφικής τέχνης καλούνται να καταθέσουν την φωτογραφική τους άποψη στην καταξιωμένη πια έκθεση φωτογραφίας του φεστιβάλ, που για φέτος στρέφει τον φακό των φωτογράφων στην Ορεινή Κρήτη με διττό σκοπό: αφενός γιατί στα κρητικά βουνά έβρισκε ανέκαθεν καταφύγιο η αυθεντική, ανόθευτη ψυχή της Κρήτης και αφετέρου, για να συνδράμει - βάζοντας το λιθαράκι του - στην ανάπτυξη του χειμερινού τουρισμού μέσα από μια καλλιτεχνικής φύσεως περιήγηση στα ορεινά της Κρήτης. Οι επιλαχούσες φωτογραφίες θα παρουσιαστούν στο πλαίσιο των διοργανώσεων του φεστιβάλ που θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Αυγούστου στο ενετικό λιμάνι των Χανίων και την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Η δεύτερη δράση είναι ένα κάλεσμα σε μαντιναδολόγους για να στείλουν τις δικές τους μαντινάδες που θα παρουσιαστούν στο Φεστιβαλάκι! Παράλληλα,με αφορμή το γεγονός ότι οι δύο εκδηλώσεις βρίσκονται σε συγχρονισμό με τις πανσελήνους του Αυγούστου και του Σεπτέμβρη αντίστοιχα, οι λάτρεις της μαντιδολογίας καλούνται να πλέξουν μαντινάδες ... του φεγγαριού.

Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους συμμετοχής στις παραπάνω δράσεις θα βρείτε στην σελίδα facebook του festival (www.fb.com/festivalaki.gr) και προσεχώς στο www.festivalaki.gr 

Προθεσμίες: έως 20/7 η αποστολή των φωτογραφιών, έως 1/8 η αποστολή των μαντινάδων!