Θέλουμε να ξέρουμε ό,τι ενδιαφέρον γίνεται στο νησί. Εσύ;

CRETAZINE

© 2012 CRETAZINE,
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Το σύνολο του περιεχομένου του CRETAZINE διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Χορός

Collective choreography project: Untitled series

11 Ιουλ 2014

11.07 έως 12.07

Πύλη Βηθλεέμ,
Ηράκλειο
Τιμή Εισόδου

€10

21.30 Οδικές οδηγίες απο το Google Maps.

Collective choreography project: Untitled series

Οι χορογράφοι Μαριέλα Νέστορα, Ίρις Καραγιάν, Μαρία Κολιοπούλου, Κατερίνα Σκιαδά, Κώστας Τσιούκας, συν-χορορογραφούν τα έργα Untitled #1-5,  στα πλαίσια του Collective Choreography Project (CCP)

Σε κάθε έργο ένας χορογράφος είναι ο περφόρμερ και οι άλλοι 4 συν χορογραφούν. Οι χορογράφοι , αρχικά δουλεύουν ο καθένας ξεχωριστά με τον περφόρμερ και κατόπιν συλλογικά συνθέτουν τα υλικά σε ένα ενιαίο έργο. Δεν υπάρχει κοινή θεματολογία, ο κάθε χορογράφος είναι ελεύθερος να ερευνήσει ό,τι επιλέξει- και δεν γνωρίζει πάνω σε τί δουλεύουν οι άλλοι χορογράφοι μέχρι να συναντηθούν συλλογικά στις κοινές πρόβες- σύνθεσης και δομής.

Τα Untitled series ξεκίνησαν τον Απρίλιο του 2012 και αφού ολοκληρωθούν τα σόλι Untitled #1-5, θα γίνει μια τελική σύνθεση απο όλο το υλικό σε ενιαίο τελικό έργο.

Έχουν ήδη ολοκληρωθεί τα Untitled #1- με περφόρμερ τη Μαριέλα Νέστορα και το Untitled #2 με περφόρμερ την Ίριδα Καραγιάν σε ρέσιντενσυ στο ‘Εμπρός’ ενω το Untitled # 3, δημιουργήθηκε σε ρέσιντενσυ του Κέντρου Μελέτης Χορού Ισιδώρας και Ραϋμόνδου Ντάνκαν με περφόρμερ τη Μαρία Κολιοπούλου. Το Untitled #4 με περφορμερ την Κατερίνα Σκιαδά θα δημιουργηθεί στο Ηράκλειο Κρήτης σε ρέσιντενσυ στο Κέντρο Χορού του Δήμου Ηρακλείου, που εδρεύει στο Παγκρήτιο Στάδιο. 

Παραστάσεις

11 Ιουλίου: Untitled #1 & #2 

12 Ιουλίου: Untitled #3 & #4