Θέλουμε να ξέρουμε ό,τι ενδιαφέρον γίνεται στο νησί. Εσύ;

CRETAZINE

© 2012 CRETAZINE,
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Το σύνολο του περιεχομένου του CRETAZINE διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Συναυλία

Βραδιές Jazz στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης

30 Ιουλ 2014
Ιστορικό Μουσείο Κρήτης,
Ηράκλειο
Τιμή Εισόδου

€3

21.00 Οδικές οδηγίες απο το Google Maps.

Βραδιές Jazz στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης

Με ένα ταξίδι στον κόσμο της jazz των blues συνεχίζεται ο κύκλος των μουσικών εκδηλώσεων του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης με την εμφάνιση του κουαρτέτου Μιχάλης Λαμπράκης & Jazzoo, την Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014 στις 21.00.

Κλασικά κομμάτια της jazz και blues σκηνής θα πλημμυρίσουν τον κήπο του Μουσείου σε μια βραδιά με άρωμα σανγκρίας. Το μουσικό σχήμα αποτελείται από τους Μιχάλη Λαμπράκη, σαξόφωνο, Γιάννη Καπετανάκη, κοντραμπάσο, Πολύδωρο Φραντζεσκάκη, ντραμς και Έμιλυ Ρούμελη, πιάνο.

Το βράδυ της Τετάρτης, το Ιστορικό Μουσείο θα είναι ανοιχτό από τις 20.30 ως τα μεσάνυχτα. Στο διάστημα αυτό θα λειτουργεί το πωλητήριο καθώς και το μπαρ που θα σερβίρει και sangria για όποιον θελήσει, τόσο στον κήπο όσο και στη βεράντα με θέα στη θάλασσα. 

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τη μουσική που θα πλημμυρίσει τους υπαίθριους χώρους του Μουσείου αλλά και μια νυχτερινή περιήγηση στις μόνιμες συλλογές και στη νέα περιοδική έκθεση του Μουσείου Ο Δ. Θεοτοκόπουλος μεταξύ Βενετίας και Ρώμης (21.6.2014-25.10.2014), με το μειωμένο εισιτήριο €3.