Θέλουμε να ξέρουμε ό,τι ενδιαφέρον γίνεται στο νησί. Εσύ;

CRETAZINE

© 2012 CRETAZINE,
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Το σύνολο του περιεχομένου του CRETAZINE διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Φεστιβάλ

Chania Rock Festival 2014

07 Αυγ 2014

07.08 έως 09.08

Προμαχώνας San Salvatore ,
Χανιά

Chania Rock Festival 2014

Το κορυφαίο μουσικό φεστιβάλ της Κρήτης και ένα από τα μεγαλύτερα και συνεπεστέρα της Ελλάδας πλησιάζει. Με αδιάκοπη παρουσία τα τελευταία χρόνια το Chania Rock Festival φέρνει στη Κρήτη μεγάλα ονόματα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Φέτος το Chania Rock Festival μεγαλώνει και επεκτείνεται. Γίνεται τριήμερο και στεγάζει μουσικούς από πολλά ιδιώματα φαινομενικά ασύνδετα αλλά με συνδετικό κρίκο τη ροκ νοοτροπία όλων των γκρουπ και καλλιτεχνών.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στον προμαχώνα San Salvatore στο Παλιό Λιμάνι Χανίων, σε μια μαγευτική υπερυψωμένη τοποθεσία, απ' όπου φαίνεται όλη η Παλιά Πόλη, και είναι στα πλαίσια των παραπλεύρων εκδηλώσεων για τον Αγροτικό Αύγουστο 2014.

Πέμπτη 7 Αύγουστου 

Τη πρώτη μέρα του Chania Rock Festival 2014 θα εμφανιστεί ο Γιάννης Αγγελάκας ο όποιος θα μας παρουσιάσει τις καλύτερες στιγμές της τεράστιας δισκογραφίας του, πρόσφατης και μη. Αυτό σημαίνει ότι τα αγαπημένα μας κομμάτια από τις Τρύπες μέχρι το τελευταίο του δίσκο Η Γελαστή Ανηφόρα θα ακουστούν τη πρώτη μέρα του φεστιβάλ. Μαζί του οι πατρινοί GO που θα μας κουβαλήσουν με το ρυθμικό blues/rock τους καθώς και οι Χανιώτες Almost Sober.

Ώρα έναρξης 19:00 

Οι πόρτες ανοίγουν στις 18:00

Είσοδος: €12 προπώληση, €15 στην πόρτα.

Εισιτήριο διημέρου: Πέμπτης 7 Αύγουστου και Παρασκευής 8 Αύγουστου 20 Ευρώ (μόνο προπώληση)

Παρασκευή 8 Αύγουστου

Τη δεύτερη μέρα του φεστιβάλ θα ροκάρουμε παραδοσιακά με τη λύρα του αγαπημένου Ψαραντώνη. Μαζί του θα είναι ο Ψαρογιώργης και ο Γιάννης Παπατζανής. Εκτός του Ψαραντώνη, φιλοξενούμε ένα απ τα πιο δυνατά ροκ ονόματα φέτος στην Ελλάδα. Οι Villagers Of Ioannina City μας έρχονται κατευθείαν από τα Ιωάννινα και ξεχωρίζουν για το πάντρεμα ηπειρώτικων σκοπών και αγαπημένων παραδοσιακών τραγουδιών με σύγχρονο ψυχεδελικό groovy rock. Μη τους χάσετε! Τέλος τη τριάδα κλείνει το νέο χανιώτικο σύνολο Μαρσύας.

Ώρα έναρξης 19:00 

Οι πόρτες ανοίγουν στις 18:00

Είσοδος: €12 προπώληση - €15 στην πόρτα.

Εισιτήριο διημέρου: Πέμπτης 7 Αύγουστου και Παρασκευής 8 Αύγουστου 20 Ευρώ (μόνο προπώληση)

Σάββατο 9 Αύγουστου

Το Σάββατο το φεστιβάλ παίρνει φωτιά με τη πιο δυνατή του μέρα. Από το stage του φεστιβάλ θα παρελάσουν οι Χανιώτες punk rockers Core the band, οι ηρακλειώτες stoner rockers Forsaken Memoriam, οι thrashers Chronosphere απ' την Αθήνα και όσο σκοτεινιάζει το πρόγραμμα δυναμώνει με τους international Αθηναίους Battleroar (καθώς τραγουδάει ο Gerri P. Mutts των Sacred Steel), με νέο δίσκο στις αποσκευές τους.

rockΑμέσως μετά σειρά έχει ο Blaze Bayley, ο πρώην τραγουδιστής των θρυλικών Iron Maiden, ο όποιος θα μας κρατήσει παρέα με κομμάτια απ τη προσωπική του δισκογραφία και βεβαία με αγαπημένα κομμάτια από τη θητεία του στους Iron Maiden. Η βράδια θα κλείσει με τους Destruction, ένα απ τα μεγαλύτερα ονόματα στη thrash μουσική σκηνή, μια μπάντα που έθεσε τα όρια του ιδιώματος. Οι Destruction κατευθείαν από τη Γερμάνια, θα rock-άρουν τα Χανιά, στη πιο δυνατή μέρα από τη δημιουργία του Chania Rock Festival.

Ώρα έναρξης 18:00 

Οι πόρτες ανοίγουν στις 17:00

Είσοδος €20 προπώληση - €25 στην πόρτα.