Θέλουμε να ξέρουμε ό,τι ενδιαφέρον γίνεται στο νησί. Εσύ;

CRETAZINE

© 2012 CRETAZINE,
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Το σύνολο του περιεχομένου του CRETAZINE διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Έκθεση

Έκθεση: "Safe Mode"

24 Ιαν 2015

24.01 έως 28.02

Oδός Χάνδακος 71 (στο υπόγειο του ΔιαRτηρητέο),
Ηράκλειο
Τιμή Εισόδου

Ελεύθερη είσοδος

Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο 12:00-14:00 & 19.00-21.00 Οδικές οδηγίες απο το Google Maps.

Έκθεση: "Safe Mode"

Το PAN (contemporary artists & works space) θα φιλοξενεί απο το Σαββάτο 24.01.2015 έως και τις 28.02.2015 τους σύγχρονους διεθνούς δράσης εικαστικούς Γιάννη Καπέλλο και Niko Ikonomeas στην ομαδική έκθεση με τίτλο SAFE MODE. Tα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν το Σαββάτο, παραμονές εκλογών στις 24.01.2015  και ώρα 18:00. Κείμενα για την έκθεση έχει γράψει η επιμελητής & ιστορικός Τέχνης Εμμανουέλα Ανδριανάκη. 

Παράλληλα με την έκθεση SAFE MODE, την Κυριακή 01.02.2015 και ώρα 19:30 ο καλλιτεχνικός χώρος Pan ανοίγει για να εγκαινιάσει μια σειρά ζωντανών εμφανίσεων αφιερωμένες στην σύγχρονη πειραματική και εξερευνητική ηλεκτρονική μουσική. Για την πρώτη συναυλία καλωσορίζουμε τέσσερις Αθηναίους καλλιτέχνες με διεθνή δράση, το Μαρίνο Κουτσομιχάλη, τον Άκη Σίνο, το Νίκο Κυριαζόπουλο και τον Αλέξανδρο Δρυμωνίτη. 

Το PAN (contemporary artists & works space)  βρίσκεται στην οδό Χάνδακος 71 (κομμάτι του καλλιτεχνικού πολυχώρου ΔιαRτηρητέο) στο κέντρο του Ηράκλειου της Κρήτης και είναι ανοιχτό στο κοινό κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο 12:00-14:00 & 19:00-21:00. 

Γιάννης Καπέλλος

Γεννήθηκε το 1976. Σπούδασε ζωγραφική στη Σχολή Καλών τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και χαρακτική στην Ανωτάτη Σχολή καλών Τεχχνών (ΑΣΚΤ). Έχει συμμετάσχει σε περισσότερες από 10 ομαδικές εκθέσεις σε Εξωτερικό και Ελλάδα. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Niko Ikonomeas

Γεννήθηκε το 1980. Σπούδασε Iστορία Τέχνης και Αρχαιολογία στο παν/μιο Κρήτης και Εικαστικά στην κρατική ακαδημία καλών τεχνών του Ντύσσελντορφ, στη Γερμανία. Έχει πραγματοποιήσει δύο ατομικές εκθέσεις και έχει συμμετάσχει σε πάνω απο 40 ομαδικές, στο εξωτερικό. Έχει αποσπάσει επαίνους όπως τον ακαδημαϊκό τίτλο του master student απο το Georg Herold και βραβεία όπως το Feldstärke artist’s International travel award. Ζει και εργάζεται στο Ηράκλειο και στο Ντύσσελντορφ.

Εμμανουέλα Ανδριανάκη 

Γεννήθηκε το 1991. Αποφοίτησε το 2014 από το τμήμα Θεωρίας και Ιστορίας της Τέχνης της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών Αθήνας. Έχει εργαστεί σε διοργανώσεις όπως: την 4η Biennale της Αθήνας AGORA, την έκθεση A Thousand Doors υπό την αιγίδα του οργανισμού ΝΕΟΝ και της Whitechapel Gallery του Λονδίνου. Ασχολείται με τη συγγραφή κειμένων θεωρητικής πλαισίωσης και την επιμέλεια εκθέσεων. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.