Στις 14 Φεβρουαρίου 2015, στον πολυχώρο ΔιαRτηρητέο στη Χάνδακος 71,στο Ηράκλειο Κρήτης, θα πραγματοποιηθεί το φεστιβάλ /ημερίδα έκφρασης και δημιουργικότητας "Pink Gaza".
Σε μια μέρα-σύμβολο για τον έρωτα, στο δυτικό πολιτισμό, δίνεται βήμα για να εκφράσει κάθε καλλιτέχνης-συμμετέχοντας το έργο του που ουσιαστικά τον κρατά ερωτευμένο με τη ζωή. Pink, που σημαίνει ροζ στα Αγγλικά, γιατί είναι μια γλυκιά πράξη αγάπης, και Γάζα γιατί εκεί καταλήγει η συγκεκριμένη πράξη.
Το ημερήσιο πρόγραμμα περιλαμβάνει κινηματογράφο, μουσική, κόσμημα, αφίσα, φωτογραφία. Όλοι οι καλλιτέχνες, συμμετέχουν αφιλοκερδώς, και ο χώρος έχει παραχωρηθεί δωρεάν. Όλα τα έσοδα, από το συμβολικό ποσό του κάθε εισιτηρίου, που φέρει το λογότυπο του φορέα, διατίθενται στη Γάζα μέσω των Γιατρών Χωρίς Σύνορα ή του Ερυθρού Σταυρού.




