Θέλουμε να ξέρουμε ό,τι ενδιαφέρον γίνεται στο νησί. Εσύ;

CRETAZINE

© 2012 CRETAZINE,
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Το σύνολο του περιεχομένου του CRETAZINE διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Παζάρι

Πασχαλινό Παζάρι στη Στέγη Προστασίας Ανηλίκων

01 Απρ 2015
Στέγη Ανηλίκων (Πολυχρονάκη 5, Μασταμπάς),
Ηράκλειο
17.00-21.30 Οδικές οδηγίες απο το Google Maps.

Πασχαλινό Παζάρι στη Στέγη Προστασίας Ανηλίκων

Την Τετάρτη 1 Απριλίου στο πλαίσιο της  Πασχαλινής εκδήλωσης της Στέγης Ανηλίκων Ηρακλείου θα πραγματοποιηθεί η Γιορτή- Παζάρι στο Χώρο της Στέγης που βρίσκεται στην οδό Κωνσταντίνου Πολυχρονάκη 5 στον Μασταμπά.

Η εκδήλωση ξεκινάει  από τις 17:00 έως τις 21:30 το βράδυ.

Εκτός από τις κατασκευές των παιδιών οι καλεσμένοι θα μπορούν να αγοράσουν τις λαμπάδες αλλά και τα πασχαλινά τους δώρα.

Διάφορες εκπλήξεις θα περιμένουν τους καλεσμένους μας όπως το Μουσικοκινητικό παιχνίδι από την Clown Art Sofia, Face Painting, Μπαλονοκατασκευές, μαλλί της γριάς & popcorn, λαχειοφόρο αγορά με πλούσια δώρα, γλυκές απολαύσεις με σιντριβάνια σοκολάτας  που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!

Η  Στέγη Ανηλίκων Ηρακλείου συμβάλλει ενεργά στη πρόληψη της παραβατικότητας των ανηλίκων που ενδέχεται να οδηγηθούν λόγω του οικογενειακού και κοινωνικού τους περιβάλλοντος ή άλλων συνθηκών και αιτιών.  Φιλοξενούνται σε 24ωρη βάση αγόρια ηλικίας 6-18 ετών με υλική και κοινωνική στήριξη σε αυτά και στις οικογένειές τους με εκπαίδευση, επαγγελματική κατάρτιση, πολιτιστική καλλιέργεια και ψυχαγωγία.

Το προσωπικό της Στέγης συνεπικουρεί ομάδα εθελοντών που αναλαμβάνει το διάβασμα των παιδιών καθώς και την υλοποίηση δραστηριοτήτων (μουσική, χορός, αθλητικές δραστηριότητες, ξένες γλώσσες), εντός και εκτός της Στέγης.