Θέλουμε να ξέρουμε ό,τι ενδιαφέρον γίνεται στο νησί. Εσύ;

CRETAZINE

© 2012 CRETAZINE,
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Το σύνολο του περιεχομένου του CRETAZINE διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Χορός

Ετήσια παράσταση Κέντρου Χορού Δήμου Ηρακλείου 2015

30 Ιουν 2015
Παγκρήτιο Στάδιο (Θύρα 1),
Ηράκλειο
Τιμή Εισόδου

Ελεύθερη είσοδος

21.00 Οδικές οδηγίες απο το Google Maps.

Ετήσια παράσταση Κέντρου Χορού Δήμου Ηρακλείου 2015

Το Κέντρο Χορού του Δήμου Ηρακλείου σας προσκαλεί στην τέταρτη κατά σειρά ετήσια παράσταση χορού που σηματοδοτεί την ολοκλήρωση της σχολικής χρονιάς 2014-2015. Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο (θύρα 1), την Τρίτη 30 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ και συμμετέχουν όλοι οι μαθητές της σχολής.

Το Α’ μέρος θα ξεκινήσει δυναμικά με χορογραφίες Χιπ Χοπ και break show. O Κωνσταντίνος Θοδωρής εχει επιμεληθεί τις χορογραφίες των μαθητών της σχολής, αλλά και της ομάδας Cretativity που ακολουθεί. Αμέσως μετά η Μελίνα Ριζοπούλου και η Σύλια Καρφοπούλου, σε συνεργασία με τους μαθητές τους, συνδημιούργησαν ένα πρωτότυπο έργο με θέμα και τίτλο «Το μήλο», στο οποίο συμμετέχουν όλα τα τμήματα κλασσικού και δύο τμήματα σύγχρονου χορού. Πρωτότυπες και παράδοξες ιδέες που προέκυψαν απο την ανεξάντλητη φαντασία των παιδιών και χορογραφήθηκαν απο τις δασκάλες τους!

Στο Β’ μέρος (21:50), θα παρακολουθήσουμε το χοροθέατρο «Την έχασα στο πανηγύρι», βασισμένο στο ομώνυμο έργο του Ζαν Κοκτώ. Τη χορογραφία έχει επιμεληθεί ο Κωνσταντίνος Τσακιρέλης, ενώ τη μουσική έχουν συνθέσει ο Πάνος Κερασιώτης και ο Λεωνίδας Χαρτοφύλακας. Τα τμήματα του σύγχρονου χορού παιδιών και ενηλίκων μπλέκονται μεταξύ τους, χάνονται και βρίσκονται μαζί στον ρυθμό του ξέφρενου πανηγυριού...