Θέλουμε να ξέρουμε ό,τι ενδιαφέρον γίνεται στο νησί. Εσύ;

CRETAZINE

© 2012 CRETAZINE,
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Το σύνολο του περιεχομένου του CRETAZINE διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Συναυλία

July world Jazz festival

22 Ιουλ 2015
Ιδρυμα Καψωμένου, Αλικιανός,
Χανιά
Τιμή Εισόδου

10€

20:30

July world Jazz festival

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Περισσότερες Πληροφορίες:

    Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα της εκδήλωσης στο facebook

Την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015 στις 8:30μμ η βιολίστρια Μαρια Μανουσάκη οργανώνει ένα φεστιβάλ world jazz στο Ιδρυμα Καψωμένου στον Αλικιανό Χανίων.

Θα περιλαμβάνονται τρία διαφορετικά μουσικά group που θα παρουσιάσουν μια μίξη της jazz με τα Κρητικούς ρυθμούς και μελωδίες.

Μαζί με το Νεοϋιορκέζικο κουαρτέτο της φέτος στον Αλικιανό η Μαρία Μανουσάκη θα παρουσιάσει to καινούργιο της cd και τις καινούργιες της συνθέσεις. Συνοδευεται απο τους παγκοσμίως φημισμένους Guy Mingus (πιανο), Tigran Sargsyan (νέι και φωνητικά), Πετρος κλαμπανης (μπασο), Κωστας Αναστασιαδης (τυμπανα).

Ο Ross Daly μαζί με τους Kelly Thoma (λύρα), Γιώργο Μανωλάκη (λαούτο, φωνητικά) και το συγκρότημά τους, θα παρουσιάσουν μιαν επιλογή από πρόσφατες αλλά και παλιότερες συνθέσεις από το μοναδικό και αυθεντικό ρεπερτόριό τους σύγχρονης Modal μουσικής.

Ο κιθαρίστας Γιώργος Λιμάκης παρουσιάζει το project του με τίτλο Never The Same αποτελούμενο απο ορίτζιναλ συνθεσεις. Κρατώντας μια "κινηματογραφική στάση", συνδιάζει στοιχεία κλασικής, world και ethnic μουσικής χρησιμοποιώντας τον μηχανισμό της τζάζ στην πιο ευρωπαϊκή εκδοχή του. Μαζι του ο Γιώτης Κιουρτσόγλου στα μπάσα, David Lynch στα σαξόφωνα, Γιάννης Κιριμκιρίδης στα πλήκτρα και Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης στα τύμπανα.