Θέλουμε να ξέρουμε ό,τι ενδιαφέρον γίνεται στο νησί. Εσύ;

CRETAZINE

© 2012 CRETAZINE,
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Το σύνολο του περιεχομένου του CRETAZINE διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Συναυλία

Φίλιππος Πλιάτσικας - Γιάννης Μηλιώκας - Βασίλης Καζούλης

09 Αυγ 2015

09.08 έως 10.08

Άγ. Νικόλαος / Αγ. Παρασκιές,
Ηράκλειο & Λασίθι
Τιμή Εισόδου

Προπώληση: €11

Ταμείο: €13

21.30

Φίλιππος Πλιάτσικας - Γιάννης Μηλιώκας - Βασίλης Καζούλης

Μια αναδρομή με μοναδικό τρόπο σε τραγούδια απ’το 1989 έως το 2015 θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν όσοι βρεθούν σε κάποια από τις συναυλίες του Φίλιππου Πλιάτσικα, του Γιάννη Μηλιώκα και του Βασίλη Καζούλη, το φετινό καλοκαίρι. Μουσικές και λόγια πού χάραξαν και άγγιξαν με τον τρόπο τους εδώ και τουλάχιστον δύο δεκαετίες τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων.

Μία ξεχωριστή μουσική εκδοχή, πολύ γνωστών αλλά και “κρυμμένων" κομματιών, από την εποχή των Πυξ Λαξ και της προσωπικής πορείας του Φίλιππου, μαζί με τραγούδια από την ιδιαίτερη μουσική διαδρομή του Γιάννη, φιλοδοξούν να δημιουργήσουν ακουστικές και ηλεκτρικές ενότητες που θα χρωματίσουν τις βραδιές των παραστάσεων τους στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Ο Βασίλης Καζούλης, ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδοποιούς της γενιάς του, από την αρχή της καλλιτεχνικής του πορείας έχει υπογράψει κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά τραγούδια που μας συντροφεύουν και σιγοτραγουδάμε μέχρι σήμερα.

Στο πρόγραμμα που ετοιμάζουν υπάρχουν όλα τα αγαπημένα τραγούδια του Φίλιππου Πλιάτσικα, του Γιάννη Μηλιώκα και του Βασίλη Καζούλη . . . “Μοναξιά μου Όλα, Ροζ, Φανή, Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα, Για το Καλό Μου, Αν ήσουν άγγελος, Ποιος έχει λόγο στην αγάπη, Ποιμενικό Ροκ”, Το τελευταίο πλοίο για την Αμοργό και πολλά ακόμα, μαζί με πολλές και αναπάντεχες μουσικές εκπλήξεις.

Η ευαισθησία και η φαντασία του Φίλιππου, συναντά το χιούμορ και τον μουσικό σαρκασμό του Γιάννη, αλλά και τον αυθορμητισμό την δύναμη και την χαρά του Βασίλη, σε έναν μουσικό συνδυασμό που ελπίζει να δώσει το ρεύμα που χρειάζονται οι καλοκαιρινές νύχτες μας για να γίνονται όλο και πιο ζωντανές.

Συναυλίες στην Κρήτη

9/8: 

Άγιος Νικόλαος,  Αύλιος χώρος 1ου Γυμνασίου Αγ. Νικολάου, ώρα 21:30

10/8 :

Αγ. Παρασκιές, Δημοτικό Σχολείο, ώρα 21:30