Θέλουμε να ξέρουμε ό,τι ενδιαφέρον γίνεται στο νησί. Εσύ;

CRETAZINE

© 2012 CRETAZINE,
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Το σύνολο του περιεχομένου του CRETAZINE διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Υπαίθρια δραστηριότητα

"Πάμε τείχη..." για ποδόσφαιρο, σκάκι, παιχνίδια και πικ νικ

27 Σεπ 2015
Προμαχώνας Ιησού (άνωθεν Καινούργιας Πόρτας),
Ηράκλειο
Οδικές οδηγίες απο το Google Maps.

"Πάμε τείχη..." για ποδόσφαιρο, σκάκι, παιχνίδια και πικ νικ

Πάμε τείχη...

Πάμε για ποδόσφαιρο, σκάκι, παιχνίδια και πικ νικ...

Ο Δήμος Ηρακλείου, το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λακκιωτών καλούν τους Ηρακλειώτες στα  Ενετικά Τείχη, στο αλσύλλιο πάνω από την Καινούργια Πόρτα, για αθλητικά παιχνίδια και πικ -νικ.

Ο Οχυρωματικός περίβολος, το μοναδικό αυτό πολιτισμικό μνημείο της πόλης είναι συνυφασμένο με την ιστορία του Ηρακλείου που μπορεί  με την παρουσία, τη φροντίδα και την αγάπη των πολιτών και της Δημοτικής Αρχής να γίνει σημείο αναφοράς για ποικίλες αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες. Μπορεί να γίνει  χώρος περιπάτου αλλά και χώρος για μικρές εκδρομές.

Πάμε τείχη... λοιπόν και οι αθλητικές δραστηριότητες, την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου ξεκινάνε στις 10:00 στο Αλσύλλιο πάνω από την Καινούργια Πόρτα.

Τ’ αγωνίσματα που θα διεξαχθούν είναι τοξοβολία, ξιφασκία, σκάκι, σκάκι με την υποστήριξη του Α.Ο. Θησέας (ξιφασκία), Σκακιστικό Τμήμα ΟΦΗ, Γ.Σ. Αθλοκίνηση (τοξοβολία).

Ακόμα θα διεξαχθούν στο χώρο τα αγωνίσματα μπότσια, κρητικό βόλι, μήκος χωρίς φορά, ρίψεις στεφανιών σε κώνους και διελκυστίνδα.

Η συμμετοχή των μικρών και μεγάλων αθλητών είναι ελεύθερη.

Στον ίδιο χώρο θα υπάρχει η δυνατότητα για πικ- νικ. Με τη συμβολή των χορηγών θα έχουν ετοιμαστεί 300 σακουλίτσες με ένα μικρό κέρασμα για πικ- νικ από τα μέλη της κοινότητας του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ.

Στις 12:00 στο γήπεδο του Εργοτέλη,  θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ ομάδας του Δήμου Ηρακλείου (αιρετοί- υπάλληλοι) και του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ.

Η διοργάνωση εντάσσεται στο πλαίσιο της προγραμματικής σύμβασης του Δήμου Ηρακλείου  με το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ  με τίτλο «ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΤΟΧΑΣΤΗ Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ» αλλά ευρύτερων συνεργασιών με τοπικούς φορείς για παρεμβάσεις προστασίας και ανάδειξης γειτονιών και μνημείων του Ηρακλείου.