Θέλουμε να ξέρουμε ό,τι ενδιαφέρον γίνεται στο νησί. Εσύ;

CRETAZINE

© 2012 CRETAZINE,
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Το σύνολο του περιεχομένου του CRETAZINE διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Προβολή ταινίας

“Ραντεβού στο Σινεμά” από τη Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Ηρακλείου

05 Οκτ 2015
Astoria Cyta ,
Ηράκλειο
20.30 και 22.30 Οδικές οδηγίες απο το Google Maps.

“Ραντεβού στο Σινεμά” από τη Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Ηρακλείου

Η Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Ηρακλείου ταξιδεύει για 9η χρονιά το κοινό της πόλης στον κόσμο της 7ης τέχνης. Κάθε Δευτέρα, με 2 προβολές στον κινηματογράφο «Αστόρια Cyta» (Πλ. Ελευθερίας) θα έχουμε την ευκαιρία να γελάσουμε, να απολαύσουμε, να οργιστούμε και να συγκινηθούμε μαζί.

Ξεκινώντας τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015 στις 8.30 και στις 10.30 με την ταινία «Ραντεβού στο Σινεμα» με τον Πίτερ Σέλερς το φετινό πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί στα τέλη Μαρτίου. Το πρόγραμμα του Μαρτίου με δύο ταινίες κάθε Δευτέρα αποτελεί μια ενότητα εστιασμένη στον ισραηλινό κινηματογράφο. Παράλληλα η πρώτη Δευτέρα κάθε μήνα θα είναι αφιερωμένη σε ταινίες-αριστουργήματα που σημάδεψαν την 7η τέχνη.

Συνεχίζοντας τη συνεργασία με φορείς, θεσμούς και ανθρώπους της πόλης με κοινωνική συνείδηση και πολιτιστική παρουσία η ΝεΚΛΗ θα διαθέσει τα έσοδα της πρώτης προβολής στο Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και την Πρωτοβουλία Πολιτών Ηρακλείου για τους Πρόσφυγες για την προμήθεια πόσιμου νερού και ειδών ανάγκης  για τους πρόσφυγες.

Τέλος την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015, στις 8.00 στον Κοινωνικό Χώρο των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προβολή του ντοκιμαντέρ “Bikes vs Cars”, με θέμα πώς το ποδήλατο μπορεί να αλλάξει τη ζωή μας στις πόλεις. 

   Το πρωτότυπο trailer της ΝΕΚΛΗ για τη φετινή κινηματογραφική χρονιά: