Θέλουμε να ξέρουμε ό,τι ενδιαφέρον γίνεται στο νησί. Εσύ;

CRETAZINE

© 2012 CRETAZINE,
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Το σύνολο του περιεχομένου του CRETAZINE διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Συναυλία

Ρεμπέτικη βραδιά στο Νυν & Αεί

30 Οκτ 2015
Νυν & Αει (Αρχ. Μακαρίου 17),
Ηράκλειο

Ρεμπέτικη βραδιά στο Νυν & Αεί

Με έναν δεξιοτέχνη του μπουζουκιού τον Νίκο Τατασόπουλο και δυο φωνές που γράφουν την προσωπική τους ιστορία στο ελληνικό τραγούδι την Μαρία Κώτη και τη Μαρία Φασουλάκη ξεκινά την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή την ρεμπέτικη διαδρομή του, στις συναυλίες, το Νυν και Αεί.

Και αυτή η διαδρομή στο καλό τραγούδι, συμπληρώνεται από αξιόλογους μουσικούς όπως είναι ο Μ.Κανακάκης, κανονάκι, ο Γ.Σταυράκης στην κιθάρα και το ούτι και ο Γ.Πολυχρονάκης στο κοντραμπάσο. 

Όλοι μαζί αναλαμβάνουν τη διασκέδαση μας κάθε Παρασκευή στο Νυν και Αεί με πρώτο και καλύτερο έναν μουσικό, τον Νίκο Τατασόπουλο , που θεωρείται ένας από τους καλύτερους δεξιοτέχνες στο είδος του σε ολόκληρη την Ελλάδα ο οποίος έχει εμφανιστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής και η τεχνική του θεωρείται σχολή για Έλληνες και ξένους μουσικούς.

Σε κάθε εμφάνιση του ο Νίκος Τατασόπουλος «πλέκει» αριστοτεχνικά τη ρεμπέτικη και λαϊκή μουσική μας με δυτικά ακούσματα και αποδεικνύει με το ύφος και την τεχνική του ότι η μουσική δεν έχει σύνορα και ότι είναι η κοινή γλώσσα όλων των ανθρώπων.