Θέλουμε να ξέρουμε ό,τι ενδιαφέρον γίνεται στο νησί. Εσύ;

CRETAZINE

© 2012 CRETAZINE,
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Το σύνολο του περιεχομένου του CRETAZINE διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Παζάρι

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι της Στέγης Προστασίας Ανηλίκων

11 Δεκ 2015

11.12 έως 12.12

Στέγη Ανηλίκων (Κ. Πολυχρονάκη 5),
Ηράκλειο
16:30-21:30 Οδικές οδηγίες απο το Google Maps.

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι της Στέγης Προστασίας Ανηλίκων

Την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το χριστουγεννιάτικο παζάρι της Στέγης Προστασίας Ανηλίκων στον Χώρο της Στέγης που βρίσκεται στην οδό Κωνσταντίνου Πολυχρονάκη 5 στον Μασταμπά.

Οι εκδηλώσεις και τις δύο μέρες ξεκινούν από τις 16:30 έως τις 21:30 το βράδυ.

Οι εθελοντές αλλά και τα παιδιά της Στέγης έχουν ετοιμάσει με αγάπη και μεράκι υπέροχες κατασκευές, οπότε οι επισκέπτες μας θα μπορούν να αγοράσουν τα χριστουγεννιάτικα τους δώρα.

Διάφορες εκπλήξεις και δρώμενα  θα περιμένουν τους καλεσμένους μας όπως θεατρικό από τα παιδιά μας, μουσική παράσταση με τραγούδια από το Ωδείο ΠΡΕΛΟΥΔΙΟ, χορευτικά από τον όμιλο ΠΑΠΑΔΟΚΩΣΤΑ, μουσική από το παιδικό Ραδιόφωνο RADIO FAMILY 89.5, μπαλονοκατασκευές και λαχειοφόρος αγορά με υπέροχα Δώρα και βέβαια γλυκές και αλμυρές νοστιμιές για όλους!

Η  Στέγη Ανηλίκων Ηρακλείου συμβάλλει ενεργά στη πρόληψη της παραβατικότητας των ανηλίκων που ενδέχεται να οδηγηθούν λόγω του οικογενειακού και κοινωνικού τους περιβάλλοντος ή άλλων συνθηκών και αιτιών.  Φιλοξενούνται σε 24ωρη βάση αγόρια ηλικίας 6-18 ετών με υλική και κοινωνική στήριξη σε αυτά και στις οικογένειές τους με εκπαίδευση, επαγγελματική κατάρτιση, πολιτιστική καλλιέργεια και ψυχαγωγία.

Το προσωπικό της Στέγης συνεπικουρεί ομάδα εθελοντών που αναλαμβάνει το διάβασμα των παιδιών καθώς και την υλοποίηση δραστηριοτήτων (μουσική, χορός, αθλητικές δραστηριότητες, ξένες γλώσσες), εντός και εκτός της Στέγης.