Θέλουμε να ξέρουμε ό,τι ενδιαφέρον γίνεται στο νησί. Εσύ;

CRETAZINE

© 2012 CRETAZINE,
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Το σύνολο του περιεχομένου του CRETAZINE διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Υπαίθρια δραστηριότητα

Φιλανθρωπικός Αγώνας Δρόμου: «Τρέχω για την Καστρινή Αποκριά»

21 Φεβ 2016
Ηράκλειο
18.00

Φιλανθρωπικός Αγώνας Δρόμου: «Τρέχω για την Καστρινή Αποκριά»

Ένας φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου για την έναρξη της Καστρινής Αποκριάς την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου

Με έναν φιλανθρωπικό αγώνα και με πολύ κέφι ξεκινά η Καστρινή Αποκριά την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 από την πλατεία των Λιονταριών με στόχο όχι μόνο την προώθηση του καρναβαλιού αλλά και την ενίσχυση και βοήθεια του Παιδικού χωριού SOS Κρήτης και το Δικαίωμα στη Ζωή. 

Ο λόγος για τον αγώνα «Τρέχω για την Καστρινή Αποκριά»  απόστασης 3 χιλιομέτρων που οι συμμετέχοντες θα διανύσουν μετά τη δύση του ήλιου. 

Πρόκειται για  τη διαδρομή : Πλατεία των Λιονταριών - 25ης Αυγούστου - Πλατεία 18 Άγγλων – Μητσοτάκη – Χάνδακος - Ταγματάρχου Τζουλάκη - Ίδης- Καλοκαιρινού  - Αγίου Μηνά - Κυρίλλου Λουκάρεως - Πλατεία Κορνάρου – Αβέρωφ - Πλατεία Ελευθερίας- Λεωφόρος Δικαιοσύνης - Λιοντάρια.

Τον όμορφο αγώνα διοργανώνουν οι Ομάδες Κυνηγιού Κρυμμένου θησαυρού σε συνεργασία με το Δήμο Ηρακλείου και την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου. Εγγραφές γίνονται μέχρι και την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου, στα περίπτερα που ήδη έχουν στηθεί στα Λιοντάρια και στην πλατεία Ελευθερίας.  Όσοι θελήσουν να δηλώσουν συμμετοχή θα πρέπει να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου από τις 10.00 μέχρι τις 18.00 από το περίπτερο στην πλατεία Λιονταριών.

Μαζί θα παραλάβουν την τσάντα του δρομέα που θα περιλαμβάνει:

- Τον αριθμό συμμετοχής

- Το αναμνηστικό μπλουζάκι της διοργάνωσης

- Σφυρίχτρα και αποκριάτικο αξεσουάρ

Η βραδιά θα ολοκληρωθεί, μετά τον τερματισμό, με πολύ χορό και τραγούδι από το  Μουσικό Συγκρότημα THE MUFFINS  που ακολουθεί την funk , soul , rock n' roll σκηνή. Ακόμα, οι τυμπανιστές BATALA CRETA και ο κρητικός καλλιτέχνης ΝΙΚΟΣ ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ είναι μερικοί από τους συντελεστές που θα ανέβουν την Κυριακή λίγο μετά την δύση του ήλιου, στην σκηνή έξω από την ενετική Λότζια  για την έναρξη της Καστρινής Αποκριάς 2016.

Μαζί τους χορευτικά σχήματα και σχολές σύγχρονης και παραδοσιακής μουσικής θα μεταφέρουν το μήνυμα της Καστρινής Αποκριάς σε κάθε γωνιά του Ηρακλείου.