Θέλουμε να ξέρουμε ό,τι ενδιαφέρον γίνεται στο νησί. Εσύ;

CRETAZINE

© 2012 CRETAZINE,
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Το σύνολο του περιεχομένου του CRETAZINE διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Συναυλία

KEEP SHELLY IN ATHENS live

01 Απρ 2016

01.04 έως 02.04

club Social (τεως Herlin), Aρχιεπισκόπου Μακαρίου 17,
Ηράκλειο & Χανιά
Τιμή Εισόδου

Προπώληση εισιτηρίων: €12 

Ταμείο: €15

21.30

KEEP SHELLY IN ATHENS live

Cretazine Tips

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

Ηράκλειο: Βιβλιοπωλείο LEXIS (οδ Εβανς), Papercut cybercafe (οδ Χανδακος), Cafe Crop (πάρκο Ιδομενέως)

Χανιά: Σημεία Προπωλησης: Γελασάκης Travel, Iστιοπλοικός όμιλος.

To MONITOR in CONCERT παρουσιάζει: Παρασκευή 1 Απριλίου KEEP SHELLY IN ATHENS (Full Band) LIVE στα Χανιά, στον Ιστιοοπλοικό όμιλο και το Σάββατο 2 Απριλίου  στο Ηράκλειο @ club Social (τεως Herlin). 

Η πλέον επιτυχημένη ελληνική μπάντα διεθνώς, οι Keep Shelly in Athens, επισκέπτονται την Κρήτη σε μια από τις πολύ σπάνιες εμφανίσεις τους στην Ελλάδα και για πρώτη φορά με τη νέα ατμοσφαιρική φωνή της Myrtha. Το αθηναϊκό γκρουπ που έχει κάνει τη διαφορά ως ελληνικό γκρουπ σε διεθνές επίπεδο, μετράει σημαντικές εμφανίσεις σε μερικά από τα πιο γνωστά μουσικά φεστιβάλ του κόσμου, όπως το Coachella και έχει απασχολήσει τον διεθνή μουσικό τύπο, με μέσα όπως το Pitchfork, The Guardian, Gorilla vs Bear,The Independent, NME, Fact Magazine κα. να γράφουν εκθειαστικές κριτικές για τη μουσική και την αισθητική τους, τοποθετώντας τους στον παγκόσμιο χάρτη του σημερινού ήχου.

Keep Shelly in Athens

Οι Keep Shelly in Athens (Κυψέλη in Athens) είναι ο PRP και η Myrtha. Εμφανίστηκαν πριν τέσσερα χρόνια στο mySpace με το Fokionos Negri Street και αμέσως τους ανακάλυψε ο KEXP, o σταθμός στο Σιάτλ που ανιχνεύει καθημερινά νέα ταλέντα για το airplay του, τους έκανε θέμα το Gorilla vs Bear, ένα από τα πιο δημοφιλή μουσικά μπλογκ του κόσμου, και μέσα σε μερικές ώρες το Pitchfork έγραψε γι’ αυτούς ότι είναι οι νέοι Air! Το πρώτο τους ep με τίτλο In Love with dusk, εξαντλήθηκε τους τρεις πρώτους μήνες της κυκλοφορίας του. Η αγγλική εφημερίδα Guardian, η οποία δεν έχει ξαναγράψει ποτέ τίποτα για ελληνικό σχήμα, τους χαρακτήρισε ως ένα από τα πιο ελπιδοφόρα σχήματα για το μέλλον της μουσικής, εκθειάζοντας τους πριν ακόμη κυκλοφορήσουν το πρώτο τους άλμπουμ. Στα τέσσερα χρόνια της ύπαρξης τους, έχουν κάνει ήδη κάνει τρεις περιοδείες σε Αμερική και Ευρώπη. Το καλοκαίρι του 2014 έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση με τη Myrtha, τη νέα φωνή του γκρουπ στο BottleRock Napa Festival στην Καλιφόρνια. Λίγο πριν κυκλοφορήσουν νέο υλικό και διατηρώντας σταθερά το buzz ζωντανό γύρω από το όνομά τους, οι Keep Shelly in Athens έρχονται στο Ηράκλειο, στο club Social.