Θέλουμε να ξέρουμε ό,τι ενδιαφέρον γίνεται στο νησί. Εσύ;

CRETAZINE

© 2012 CRETAZINE,
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Το σύνολο του περιεχομένου του CRETAZINE διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Συναυλία

Η Ρούμα τραγουδά για το δίκτυο εθελοντών “Διαβάζω για τους άλλους”

07 Απρ 2016
Κιν/θέατρο Αστόρια,
Ηράκλειο
Τιμή Εισόδου

Προπώληση: €5

Είσοδος: €7

21.00

Η Ρούμα τραγουδά για το δίκτυο εθελοντών “Διαβάζω για τους άλλους”

Μία μεγάλη συναυλία με την ΡΟΥΜΑ διοργανώνει το μη κερδοσκοπικό εθελοντικό Δίκτυο «Διαβάζω για τους Άλλους» στο Ηράκλειο. Λίγο πριν κλέισουμε ένα χρόνο επιτυχημένων δράσεων στην πόλη μας, το "Διαβάζω για τους Άλλους" καλεί παλιούς και νέους εθελοντές αλλά και όσους απλά θέλουν να μας γνωρίσουν και να περάσουν μία μοναδική βραδιά, με καλή μουσική...για καλό σκοπό, στο κινηματοθέατρο Αστόρια την Πέμπτη 7 Απριλίου 2016 και ώρα 21:00. 

Η Ρούμα ή αλλιώς οι Alan Dalon, Συγκρότημα "Αρμός", Μανωλάκης Γιώργης, Couleur Locale, Γιάννης Παξιμαδάκης, Sotiris Alexakis & Omerta , να συνεισφέρουν και να ενισχύσουν το Δίκτυο, θα δώσουν μία μοναδική συναυλία, αποδεικνύοντας έμπρακτα οτι αποτελούν μια ομάδα μουσικών που ενώνουν τις ανησυχίες τους και προχωρούν σε δράσεις με κυρίαρχο συστατικό την αλληλεγγύη και την αλληλοβοήθεια για την πολυπρόσωπη ανάδειξη της μουσικής που παράγεται στην Κρήτη.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να γιορτάσουμε τις επιτυχημένες δράσεις του δικτύου και την δυναμική του παρουσία τους τελευταίους δέκα μήνες στο Ηράκλειο και να δώσουμε τον παλμό για την περαιτέρω ενίσχυση του. Τα έσοδα της συναυλίας θα συνεισφέρουν στις ήδη υπάρχουσες λειτουργικές ανάγκες αλλά και σε αυτές που προκύπτουν συνεχώς καθώς και στη δημιουργία studio ηχογραφήσεων, που θα επιτρέψει στους εθελοντές να ηχογραφούν όλο και περισσότερα αναγνώσματα που θα διατίθενται στην υπηρεσία όσων τα έχουν ανάγκη. 

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει στις 29 Μαρτίου σε ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο στην πλατεία των Λιονταριών, καθημερινά 5-9 και το σαββατοκύριακο 11- 8 το βράδυ.