Θέλουμε να ξέρουμε ό,τι ενδιαφέρον γίνεται στο νησί. Εσύ;

CRETAZINE

© 2012 CRETAZINE,
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Το σύνολο του περιεχομένου του CRETAZINE διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Υπαίθρια δραστηριότητα

4ο Village Camp στο Βενεράτο

02 Απρ 2016
γήπεδο Βενεράτου,
Ηράκλειο
Τιμή Εισόδου

Ελεύθερη συμμετοχή

10.00-13.00 Οδικές οδηγίες απο το Google Maps.

4ο Village Camp στο Βενεράτο

Το 4ο Village Camp θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Βενεράτου, το Σάββατο 2 Απριλίου 2016, από 10:00-13:00. Πρόκειται για μία διοργάνωση που στόχο έχει την κοινωνικοποίηση των τοπικών κοινωνιών, την ευαισθητοποίηση των πολιτών στην άσκηση, αλλά και τη διαφορετικότητα και διοργανώνεται από την Αντιδημαρχία Αθλητισμού. 

Βασικός στόχος των Village Camp  είναι η συμμετοχή και όχι ο ανταγωνισμός. Παράλληλα στόχος είναι να φέρουν γονείς και παιδιά στο κοντινότερο αθλητικό χώρο της περιοχής, με δράσεις και δραστηριότητες πολιτιστικού - αθλητικού χαρακτήρα. 

Στις αθλητικές εκδηλώσεις  των Village Camp έχει δικαίωμα να συμμετάσχει οποιοσδήποτε μαθητής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και γονέας. Για τις ανάγκες του προγράμματος οι μαθητές διαχωρίζονται σε ομάδες ανάλογα την ηλικία και καθοδηγούνται από εκπαιδευμένους καθηγητές Φυσικής Αγωγής του προγράμματος «Αθλητισμός για Όλους» και γιατρό σε όλη την διάρκεια των εκδηλώσεων. Το πρόγραμμα υλοποιείται έτσι ώστε όλα τα παιδιά να συμμετάσχουν βιωματικά σε όλες τις δραστηριότητες ενώ μέριμνα έχει προβλεφθεί και για τα παιδιά που δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αθλητικές δραστηριότητες. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που αναπτύσσει την ομαδικότητα, την αλληλεγγύη και την ευγενή άμιλλα. Τα  Village Camp έχουν σχεδιασθεί έτσι ώστε τόσο τα  παιδιά όσο και οι γονείς να συμμετάσχουν, χωριστά ή και μαζί σε πολλές διαφορετικές αθλητικές  δραστηριότητες, να διασκεδάζουν και να ασκούνται σε ένα ασφαλές και οργανωμένο περιβάλλον.

Οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο 4o Village Camp  μέχρι και μισή ώρα πριν την έναρξη του, στην γραμματεία που θα βρίσκεται στο δημοτικό γήπεδο του Βενεράτου.

Η εκδήλωση στηρίζεται από τον Δήμο  Ηρακλείου, τους πολιτιστικούς συλλόγους και τα σχολεία της περιοχής, το Λιμενικό Ηρακλείου, τον Ερυθρό Σταυρό, το σύλλογο διατροφολόγων Ηρακλείου, το Δημοτικό Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής και Φροντίδας και Μαζικού Αθλητισμού  Δήμου Ηρακλείου, την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Ηρακλείου, Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου ΑΕ ΟΤΑ.