Θέλουμε να ξέρουμε ό,τι ενδιαφέρον γίνεται στο νησί. Εσύ;

CRETAZINE

© 2012 CRETAZINE,
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Το σύνολο του περιεχομένου του CRETAZINE διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Παζάρι

Φιλανθρωπικό πασχαλινό παζάρι από τον όμιλο "Αετογιάννης"

16 Απρ 2016
Λότζια,
Ηράκλειο

Φιλανθρωπικό πασχαλινό παζάρι από τον όμιλο "Αετογιάννης"

Tο Σάββατο 16 Απριλίου 2016 από το πρωί έως το βράδυ ο Όμιλος Παιδείας και Πολιτισμού «ΑΕΤΟΓΙΑΝΝΗΣ» διοργανώνει το Φιλανθρωπικό Πασχαλινό Παζάρι 2016  στο Δημαρχείο Ηρακλείου. 

Το παζάρι θα πραγματοποιηθεί στο αίθριο του ιστορικού κτιρίου της Λότζια από όπου προβλέπεται να περάσουν εκατοντάδες πολίτες για να προμηθευτούν τις πρωτότυπες δημιουργίες των εθελοντών – μελών του Ομίλου ΑΕΤΟΓΙΑΝΝΗΣ. Παράλληλα θα υπάρχει χορωδία που θα ψάλλει ύμνους του Πάσχα, μουσική, χορός, και κεράσματα με παραδοσιακά ποτά, γλυκίσματα, εδέσματα της Κρήτης.

Όλα τα έσοδα του  Παζαριού διατίθενται για την αποπεράτωση του «Ξενώνα Αγάπης» στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, του οποίου οι εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει. Το όραμα του Ομίλου για τον Ξενώνα είναι να λειτουργήσει, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς, ως Ξενώνας Φιλοξενίας Φοιτητών, για άπορους φοιτητές που διαμένουν εκτός Κρήτης, οι οποίοι επιτυγχάνουν μεν στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της πόλης μας αλλά αδυνατούν να σπουδάσουν για οικονομικούς λόγους. Μέχρι την υλοποίηση του στόχου αυτού ο Όμιλος αξιοποιεί τον Ξενώνα ως Χώρο Προσωρινής Φιλοξενίας Αστέγων.