Θέλουμε να ξέρουμε ό,τι ενδιαφέρον γίνεται στο νησί. Εσύ;

CRETAZINE

© 2012 CRETAZINE,
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Το σύνολο του περιεχομένου του CRETAZINE διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Εκδήλωση για παιδιά

Πασχαλινό Εργαστήρι στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης με τη δημιουργική ομάδα Dio.kom²

28 Απρ 2016
Ιστορικό Μουσείο Κρήτης,
Ηράκλειο
Τιμή Εισόδου

€5

11.00-13.00 Οδικές οδηγίες απο το Google Maps.

Πασχαλινό Εργαστήρι στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης με τη δημιουργική ομάδα Dio.kom²

Αυτό το Πάσχα, το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης καλεί τους μικρούς του φίλους σε ένα πρωτότυπο εργαστήριο πασχαλινών κατασκευών που θα γίνει τη Μεγάλη Πέμπτη 28/4/2016, ώρα 11.00΄-13.00΄, στο αμφιθέατρο του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης.

Με κέφι, γιορταστική διάθεση και απλές πρώτες ύλες, τα παιδιά θα δημιουργήσουν ιδιαίτερους σελιδοδείκτες για τα βιβλία τους. Θα φτιάξουμε επίσης χάρτινα καλάθια, τα οποία θα γεμίσουμε με αυγά που θα βάψουμε με ένα διαφορετικό και πιο δημιουργικό τρόπο. 

Το εργαστήριο, η διάρκεια του οποίου υπολογίζεται στις δύο ώρες, θα υλοποιηθεί από τη δημιουργική ομάδα Dio.kom2 και την Ειρήνη Γρηγοράκη (Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων ΙΜΚ). Απευθύνεται σε παιδιά Γ΄, Δ΄, Ε΄ & ΣΤ΄ Δημοτικού και το κόστος συμμετοχής είναι 5 ευρώ/παιδί. Στα παιδιά θα προσφερθούν δωρεάν τα υλικά των κατασκευών τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το εργαστήριο καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Γραμματεία του ΙΜΚ στα τηλέφωνα 2810-283219 και 288708 (εσωτ: 101), μεταξύ 9.00΄-17.00΄, Δευτέρα-Παρασκευή. Η δήλωση συμμετοχών είναι απαραίτητη.

Η δημιουργική ομάδα Dio.kom² αποτελείται από τις αρχιτέκτονες Όλγα Κουτάντου και Κάλλια Πλατύρραχου, την κινησιολόγο και καθηγήτρια Αγγλικών Μισέλ Γεωργαλή και την πολιτικό μηχανικό Μαργαρίτα Πλατύρραχου. Βασισμένη στην φιλοσοφία "do it ourselves" δημιουργεί παρεμβάσεις μικρής ή μεγάλης κλίμακας που σκοπό έχουν να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο στην χρήση απλών υλικών με χαμηλό κόστος. Τα project τους χαρακτηρίζονται από αρχιτεκτονικό και εικαστικό ύφος.