Θέλουμε να ξέρουμε ό,τι ενδιαφέρον γίνεται στο νησί. Εσύ;

CRETAZINE

© 2012 CRETAZINE,
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Το σύνολο του περιεχομένου του CRETAZINE διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Πολλαπλές εκδηλώσεις

Dienstag Abend No. 83

27 Μαϊ 2016

27.05 έως 29.05

Λάκκος,
Ηράκλειο

Dienstag Abend No. 83

Tη Δευτέρα 23 Μαΐου 2016, υποδέχεται το Ηράκλειο τη διεθνή ομάδα καλλιτεχνών - μελών μιας ευρύτερης καλλιτεχνικής πλατφόρμας με τίτλο «dienstag abend» - που εδρεύει στη Βιέννη.

Στη διάρκεια της εβδομάδας και αφού επιλέξουν τους χώρους στους οποίους θα πραγματοποιήσουν εικαστικές παρεμβάσεις, οι καλλιτέχνες θα συγκεντρώσουν υλικά και θα εργάζονται σε ανοικτό χώρο (στον Λάκκο, την παραλιακή οδό, στον χώρο του Παλαιού Ξενία και στο Πολύκεντρο Νεολαίας) έτσι ώστε το κοινό να έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ζωντανά την εξέλιξη της καλλιτεχνικής δημιουργίας. Την Παρασκευή 28 (18.00-22.00) και το Σάββατο 29 Μαΐου (10.00 -15.00) τα έργα τους θα εκτεθούν στα ίδια σημεία.

Πρόκειται για την 83η δημιουργική συνάντηση καλλιτεχνών της «dienstag abend». Ανάλογες συναντήσεις έχουν ήδη πραγματοποιήσει στο Σικάγο, στη Βιέννη, στο Λονδίνο, στο Γκτάνσκ και πολλές άλλες πόλεις ανά τον κόσμο, με αποτέλεσμα να έχουν αποκτήσει διεθνή εμπειρία παρεμβάσεων στο δημόσιο χώρο.

Παρακάτω δείτε την λίστα των παρεμβάσεων και τον χάρτη με τα σημεία όπου μπορείτε να τις βρείτε (κάντε κλικ στις εικόνες για να ανοίξουν σε μεγαλύτερο μέγεθος): 

dienstag Erga sm

dienstag map sm