Θέλουμε να ξέρουμε ό,τι ενδιαφέρον γίνεται στο νησί. Εσύ;

CRETAZINE

© 2012 CRETAZINE,
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Το σύνολο του περιεχομένου του CRETAZINE διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Συναυλία

Ross Daly Quartet στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης

06 Ιουλ 2016
Ιστορικό Μουσείο Κρήτης,
Ηράκλειο
Τιμή Εισόδου

€7

20.00 Οδικές οδηγίες απο το Google Maps.

Ross Daly Quartet στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης

Με την εμφάνιση του Ross Daly Quartet, την Τετάρτη 6 Ιουλίου, ώρα 20.00, στον κήπο του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης ξεκινά ο κύκλος "Άμα βραδιάσει" των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του ΙΜΚ, που συνοδεύει την επέκταση ωραρίου του από τις 6/7 και κάθε Τετάρτη του καλοκαιριού από τις 20.00 ως τις 23.00.

O Ross Daly, ενώνοντας τη φυσική ροή των αρχαίων παραδόσεων με τις πιο σύνθετες ανάγκες του σύγχρονου ακροατή, προσφέρει σε κάθε του εμφάνιση μια μοναδική υπερβατική μουσική εμπειρία, καθιστώντας όσους την παρακολουθούν κοινωνούς της ουσίας της μουσικής, που δεν έχει κανένα φυσικό όριο κι εκτείνεται πέρα από το χώρο και το χρόνο.

Το μαγικό πλέξιμο των δύο τοξωτών, του Ross Daly και της Κέλυς Θωμά, αγκαλιάζεται με μοναδικό τρόπο από το ούτι του Ταξιάρχη Γεωργούλη και τα κρουστά της Μαρίτζιας Κατσούνα. Το σχήμα αυτό διακρίνεται τόσο από τη δεξιοτεχνία όσο και από τη μουσικότητά του και υπόσχεται μια ιδιαίτερη μουσική εμπειρία.

 Με γενικό αντίτιμο εισόδου 7 ευρώ, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τις Συλλογές του Ιστορικού Μουσείου και να παρακολουθήσουν τη συναυλία στη νότια αυλή. Παράλληλα, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα δροσιστικό ποτό στο IMK Café και να επισκεφθούν το Πωλητήριο του Μουσείου που θα είναι επίσης ανοικτό.

Ross Daly: Λύρα, σάζι, τάρχου, ραμπάμπ

Κέλυ Θωμά: Λύρα

Ταξιάρχης Γεωργούλης: Ούτι

Μαρίτζια Κατσούνα: Κρουστά