Θέλουμε να ξέρουμε ό,τι ενδιαφέρον γίνεται στο νησί. Εσύ;

CRETAZINE

© 2012 CRETAZINE,
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Το σύνολο του περιεχομένου του CRETAZINE διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Φεστιβάλ

Φεστιβάλ ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ 2016

16 Σεπ 2016

16.09 έως 17.09

Πάρκο Γεωργιάδη,
Ηράκλειο
Τιμή Εισόδου

€3

21.30

Φεστιβάλ ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ 2016

Παρασκευή 16 Σεπτέμβρη

Το φεστιβάλ Αναιρέσεις ανοίγει την αυλαία του για μία ξεχωριστή βραδιά.

Την συναυλία θα ανοίξει η Λιζέτα Καλημέρη μαζι με το συγκρότημα Αρμός. Η Λιζέτα Καλημέρη συμπράττει με το συγκρότημα Αρμός με αφορμή την παλιότερη δισκογραφική συνεργασία τους και θα μας παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα , μ' επιτυχίες της γνωστής ερμηνεύτριας, κομμάτια που έχουν συνθέσει οι Αρμός στην μέχρι τώρα δισκογραφική παρουσία τους αλλά και διασκευές σε τραγούδια σπουδαίων συνθετών και σύγχρονων τραγουδοποιών , σε ένα πρόγραμμα γεμάτο συναίσθημα , ένταση και ρυθμό.

Στο τέλος της βραδιάς θα εμφανιστεί ο Γιώργης Μανωλάκης για ένα κρητικό γλέντι μέχρι το πρωί, όπου θα μας ταξιδέψει στη μουσική της Κρήτης με παραδοσιακούς ήχους με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Μαζί του θα εμφανιστούν:

Γιανναδάκης Γιώργης (Λύρα)

Παπατζάνης Γιάννης (Κρουστά)

Σταυρακάκης Γιώργης (Λαούτο)

Παρασχάκης Χαραλάμπος (Ασκομαντούρα)

Σάββατο 17 Σεπτέμβρη

Το Σάββατο 17 Σεπτέμβρη ένα πολύ δυνατό μουσικό γεγονός θα λάβει χώρα στο Ηράκλειο, συγκεκριμένα στο πάρκο Γεωργιάδη. 

Την συναυλία θα ανοίξει ο Άγνωστος Χειμώνας από την γνωστή hip-hop band psycodrama 07. Με στίχο που κινείται από τον εσωτερικό αγώνα μέχρι τον κοινωνικοπολιτικό θα μας μάθει τα μυστικά του hip-hop. Στα decks θα βρίσκεται ο BDIGITAL.

Στη συνέχεια στην σκηνή του festival θα εμφανιστούν οι Γκα-Γκαν, μια πολύ δυνατή τοπική μπάντα του Ηρακλείου που συνδυάζει το rock με το blues εκτελεσμένα με το μοναδικό τους στυλ.

Τέλος στην σκηνή των Αναιρέσεων θα εμφανιστούν οι Villagers of Ioannina City. Ανάμεσα σε πολλές και καλές μπάντες που έχουν ξεπηδήσει μέσα από την εγχώρια rock σκηνή, οι V.I.C αποτελούν κατά πολλούς το σημαντικότερο group του αναδείχτηκε τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Ο ιδιαίτερος ήχος τους είναι μια μίξη ψυχεδελικού post rock, με τον παραδοσιακό ήχο της Ηπείρου, ο οποίος χτίζεται με ηλεκτρικές κιθάρες, μπάσο, τύμπανα, πολυφωνικά και παραδοσιακό ηπειρώτικο κλαρίνο.