Θέλουμε να ξέρουμε ό,τι ενδιαφέρον γίνεται στο νησί. Εσύ;

CRETAZINE

© 2012 CRETAZINE,
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Το σύνολο του περιεχομένου του CRETAZINE διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Εκδρομή

Θεματική εκδρομή σε Ασίτες και Πρινιά από τις Εθελοντικές Ομάδες Τουρισμού και Εθελοντισμού του Δήμου Ηρακλείου

11 Δεκ 2016
Ηράκλειο
09.30

Θεματική εκδρομή σε Ασίτες και Πρινιά από τις Εθελοντικές Ομάδες Τουρισμού και Εθελοντισμού του Δήμου Ηρακλείου

Οι Εθελοντικές Ομάδες Τουρισμού και Πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου, διοργανώνουν μία ακόμα θεματική εκδρομή την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου για τους δημότες. Πρόκειται για την τελευταία εκδρομή του 2016 που θα πραγματοποιηθεί στις Ασίτες. 

Ο πρώτος σταθμός της εκδρομής, θα είναι στην κεντρική πλατεία των Κάτω Ασιτών, στην εκκλησία του 16ου αιώνα της Αγίας Παρασκευής. Αμέσως μετά η εκδρομή θα συνεχιστεί στο Μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου Γοργολαΐνη και στον μοναδικό φυσικό και ιστορικό χώρο του Εξάρματος. Επόμενη στάση θα είναι οι Άνω Ασίτες, και το αξιόλογο Λαογραφικό Μουσείο του χωριού. 

Η εκδρομή θα συνεχιστεί στο χωριό Πρινιάς, με το αξιόλογο ταφικό συγκρότημα των λαξευτών τάφων της αρχαίας Ριζηνίας και αρχαία λαξευτά πατητήρια της περιοχής. Την εκδρομή συμπληρώνει …παραδοσιακό ρακοκάζανο, μεζέδες και καλή παρέα. (To κόστος του γεύματος στο ρακοκάζανο είναι εννέα (9) ευρώ.) 

Τόπος συνάντησης και επιβίβασης στο τουριστικό λεωφορείο θα είναι η πλατεία του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου στις 09:30 το πρωί της Κυριακής. Στην εκδρομή ενδείκνυνται  αθλητικά υποδήματα.

Για κρατήσεις και πληροφορίες σχετικά με την εκδρομή, μπορείτε να τηλεφωνείτε με τους κ. Χάρη Κακουλάκη 6932400733 και Μαρίνα Κρανιωτάκη 6937100083.