Θέλουμε να ξέρουμε ό,τι ενδιαφέρον γίνεται στο νησί. Εσύ;

CRETAZINE

© 2012 CRETAZINE,
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Το σύνολο του περιεχομένου του CRETAZINE διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Φιλανθρωπική εκδήλωση

2ο Santa Run Ηράκλειο

18 Δεκ 2016
Πλατεία Ελευθερίας,
Ηράκλειο
Τιμή Εισόδου

€5

12.00

2ο Santa Run Ηράκλειο

Το 2015 κοκκίνισε η πόλη του Ηρακλείου, γέμισε χαμόγελα και κόκκινα σκουφιά. Πάνω από 800 Άγιοι Βασίληδες, ξεκίνησαν από την πλατεία Ελευθερίας μεταδίδοντας το μήνυμα της χαράς και της αισιοδοξίας. Σε λίγες μέρες έρχεται το 2nd Santa Run Hράκλειο. Μια διοργάνωση του παιδικού χωριού SOS Κρήτης, του Love Radio Kρήτης 102,8, με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης. Η δράση τελεί υπό την αιγίδια του Δήμου Ηρακλείου. Στόχος της δράσης και φέτος, η στήριξη του παιδικού χωριού SOS Κρήτης. 

Καθημερινά, στα περίπτερα του παιδικού χωριού SOS Κρήτης, στο Talos Plaza και στην πλατεία Ελευθερίας, οι Ηρακλειώτες και οι επισκέπτες της πόλης δηλώνουν συμμετοχή, δίνοντας 5€ και παίρνοντας τον σάκο συμμετοχής τους, ο οποίος περιλαμβάνει την στολή τους. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα δοθούν υπέρ της ανέγερσης του κτηρίου του παιδικού χωριού SOS Κρήτης, το οποίο αναμένεται να είναι έτοιμο στα μέσα του επόμενου έτους.

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, στις 12πμ, όλοι οι εθελοντές ξεκινούν από την πλατεία Ελευθερίας περνώντας από κεντρικά σημεία, μεταδίδοντας το πνεύμα των Χριστουγέννων και της αλληλεγγύης σε όλο το Ηράκλειο.  Στην λήξη του Santa Run Hράκλειο, θα υπάρχουν Χριστουγέννων Γεύσεις από το καφέ Ουτοπία, πεντανόστιμος μπουφές από το Sin 1966 Breakfast, Coffee & Food Bistro σε συνεργασία με τον Καφέ Δανδάλη, με το Simply Foods και με το Τrade Up καθώς και #ΑfterSantaRunParty, με τον Livin-R στα decks.