Θέλουμε να ξέρουμε ό,τι ενδιαφέρον γίνεται στο νησί. Εσύ;

CRETAZINE

© 2012 CRETAZINE,
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Το σύνολο του περιεχομένου του CRETAZINE διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Συναυλία

Μαρία Κοπανάκη & Ανδρέας Παπαδάκης στο Μήλον της Έριδος

21 Μαρ 2017
Μήλον της Έριδος, Κοραή 18,
Ηράκλειο
Τιμή Εισόδου

Ελεύθερη είσοδος

22.30

Μαρία Κοπανάκη & Ανδρέας Παπαδάκης στο Μήλον της Έριδος

Την Τρίτη 21 Μαρτίου η Μαρία Κοπανάκη και ο ΑνδρέαςΠαπαδάκης στο Μήλον της Έριδος στο Ηράκλειο.

Η Μαρία Κοπανάκη με την αισθαντική της φωνή μαζι με τον Αντρέα Παπαδάκη στο πιάνο μας ταξιδεύουν σε μια μουσική διαδρομή  με λατρεμένα τραγούδια σύγχρονα ή μη, αναμενόμενα μα και απρόβλεπτα. Παρουσιάζουν τραγούδια από την εποχή του Χατζιδάκι μέχρι την πιο σύγχρονη ελληνική μουσική σκηνή και δισκογραφία. Ο Κραουνάκης συναντά τον Καζαντζίδη και η Τανια Τσανακλιδου με την Αλεξίου συνυπάρχουν με την παραδοση! Τραγούδια και ιστορίες βγαλμένες απο τη ζωή μας φέρνουν πιο κοντά. Γινόμαστε όλοι μια παρέα και μοιραζόμαστε μουσικές και συναισθήματα.

Η Μαρία Κοπανάκη εξ Ιεραπετρας Λασιθίου ορμώμενη, μεγάλωσε υπό τους ήχους της κρητικής παραδοσιακής μουσικής. Οι δοξαριές της λύρας του πατέρα της, όξυναν τα μουσικά της ένστικτα καλλιεργώντας την αγάπη της για το τραγούδι. Αποφοίτησε από το Τει Ηρακλείου με το δίπλωμα του πολιτικού μηχανικού. Ασχολήθηκε για πέντε χρόνια με το ραδιόφωνο και από το 2007 δραστηριοποιείται στο χώρο του θεάτρου σαν ηθοποιός. Ως αυτοδίδακτη με έντονο ταπεραμέντο εκφράζεται με πάθος μέσα από τη μεγάλη της αγάπη, το τραγουδι.

Ο Αντρέας Παπαδάκης γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Στα 8 του ξεκινάει 10χρονες σπουδές στο Μινωικό Ωδείο σε πιάνο και ανωτερα θεωρητικά. Μετά το σχολείο συνέχισε με Bachelor in Music στο Univeristy of Bangor στη βόρεια Ουαλια και μεταπτυχιακό MSc για σύνθεση Media sto Univeristy of Herfdshire. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα ξεκίνησε να διδάσκει πιάνο, αρμόνιο και φωνητική. Κάνει ζωντανές εμφανίσεις και παράλληλα συνθέτει μουσική για θεατρικές παραστάσεις.

(φωτογραφίες: Α2 graphic Design+Workshop)