Θέλουμε να ξέρουμε ό,τι ενδιαφέρον γίνεται στο νησί. Εσύ;

CRETAZINE

© 2012 CRETAZINE,
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Το σύνολο του περιεχομένου του CRETAZINE διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Υπαίθρια δραστηριότητα

Agios Nikolaos Cliff Diving 2017

01 Ιουλ 2017
Άγιος Νικόλαος,
Λασίθι

Agios Nikolaos Cliff Diving 2017

Η Ελλάδα μπαίνει στον παγκόσμιο χάρτη του cliff diving με την διοργάνωση «Agios Nikolaos Cliff diving 2017» που θα διεξαχθεί στη λίμνη Βουλισμένη της πόλης του Αγίου Νικολάου Κρήτης. 

 

Την Παρασκευή 30 Ιουνίου θα γίνουν τα δοκιμαστικά και η επίσημη προπόνηση ενώ το αγωνιστικό μέρος θα γίνει το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Ιουλίου από βατήρα ύψους 20 μέτρων, πάνω από βράχια της λίμνης του Αγίου Νικολάου. 

Το Σάββατο 1η Ιουλίου θα γίνουν οι προκριματικοί αγώνες για τους 14 άνδρες αθλητές και τις 6 αθλήτριες που θα μετέχουν στη διοργάνωση. Την Κυριακή θα γίνουν οι τελικοί και θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες. 

«Η φετινή διοργάνωση, πέρα από μεγάλο σόου θα έχει αγωνιστικό χαρακτήρα και συμπεριλαμβάνεται στο καλεντάρι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Ο κόσμος μπορεί να παρακολουθήσει τόσο το προπονητικό όσο και το αγωνιστικό κομμάτι των αγώνων», τόνισε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Χάρης Αλεξάκης. 

Την πρωτοβουλία και την οργανωτική ευθύνη της διοργάνωσης έχει ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίου Νικολάου (ΠΑΟΔΑΝ). 

Η φετινή διοργάνωση γίνεται πράξη με την χρηματοδότηση και στήριξη του Δήμου Αγίου Νικολάου και της Περιφέρειας Κρήτης, αλλά και χάρη στην έμπρακτη υλική στήριξη των χορηγών της και στην εθελοντική προσφορά όπως Ο Ερυθρός Σταύρος και οι Εθελοντές Σαμαρείτες αλλά και η Ομάδα Διάσωσης Κρήτης.