Θέλουμε να ξέρουμε ό,τι ενδιαφέρον γίνεται στο νησί. Εσύ;

CRETAZINE

© 2012 CRETAZINE,
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Το σύνολο του περιεχομένου του CRETAZINE διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Συναυλία

Ρεμπέτικη βραδιά με κοινωνικό πρόσημο στον κήπο του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης

29 Αυγ 2017
Ιστορικό Μουσείο Κρήτης,
Ηράκλειο
Τιμή Εισόδου

€3

20:30 Οδικές οδηγίες απο το Google Maps.

Ρεμπέτικη βραδιά με κοινωνικό πρόσημο στον κήπο του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης

Ο Κοινωνικός Χώρος των Ιδρυμάτων Α. & Μ. Καλοκαιρινού και το Ιστορικό Μουσείο Κρήτης,  συνδιοργανώνουν μια μουσική συνάντηση με τη λαϊκή μας παράδοση, την τελευταία Τρίτη του Αυγούστου (29/8), ώρα 20:30΄, στον κήπο του Ιστορικού Μουσείου, με στόχο την ενίσχυση των  Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη. Ο Γιάννης Παξιμαδάκης (φωνή, μπουζούκι), ο Γιάννης Κρητικός (βιολί, μπαγλαμάς) και ο Σπύρος Κρητικός (φωνή, κιθάρα), προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς να  μας συντροφεύσουν με τη μουσική τους σε αυθεντικά ρεμπέτικα και λαϊκά μονοπάτια.

Ζητούμε από το κοινό της πόλης να ενισχύσει με την παρουσία του και την έμπρακτη συνεισφορά του, τις δράσεις του Κοινωνικού Χώρου των Ιδρυμάτων Α. & Μ. Καλοκαιρινού (Οικονομικό Συσσίτιο / «Φαγητό με την Αγάπη μας», Κοινωνικό Παντοπωλείο), που επί μακρόν στηρίζουν άτομα και οικογένειες σε ένδεια και αποκλεισμό. Πέραν της συμβολικής εισόδου (3€ - τα έσοδα θα διατεθούν εξολοκλήρου στις κοινωνικές δομές), ιδιαίτερα σημαντική θα είναι επίσης η συνεισφορά σας σε συσκευασμένα τρόφιμα και είδη παντοπωλείου.

Όσοι βρεθούν με αυτή την ευκαιρία στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης θα απολαύσουν τη μουσική και τη συντροφιά, θα νιώσουν τη συντροφικότητα και ακόμα θα μπορέσουν να δουν ή να ξαναδούν βράδυ τις μόνιμες συλλογές του Μουσείου και την τρέχουσα περιοδική έκθεσή του Γιάννης Σπυρόπουλος / Διάλογος με το Αόρατο.