Θέλουμε να ξέρουμε ό,τι ενδιαφέρον γίνεται στο νησί. Εσύ;

CRETAZINE

© 2012 CRETAZINE,
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Το σύνολο του περιεχομένου του CRETAZINE διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Συναυλία

"JD Walter" Άμα Βραδιάσει... στον κήπο του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης

03 Αυγ 2018
Ιστορικό Μουσείο Κρήτης,
Ηράκλειο
Τιμή Εισόδου

€5

21.00

"JD Walter" Άμα Βραδιάσει... στον κήπο του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης

Ο JD Walter, ένας από τους πιο διακεκριμένους τραγουδιστές της σύγχρονης Νεοϋορκέζικης Jazz μουσικής σκηνής, εμφανίζεται για πρώτη φορά στο Ηράκλειο, την Παρασκευή 3 Αυγούστου, ώρα 21:00΄, στον κήπο του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης.

Ο JD Walter έχει συνεργαστεί με σημαντικούς, σύγχρονους καλλιτέχνες της Jazz όπως οι Dave Liebman, Billy Hart, Tom Harrell, Eddie Gomez, Bob Dorough, Edgar Bateman, Nicholas Payton, Jean-Michel Pilc, Bill Evans, Mark Murphy. Έχει επίσης εμφανιστεί σε πολλά φεστιβάλ και club σε Αμερική, Ευρώπη και Μέση Ανατολή. Ανάμεσα στους χώρους που τον έχουν κατά καιρούς φιλοξενήσει, είναι και το περίφημο Lincoln Center της Νέας Υόρκης, χώροι όπως The Jazz Standard, The Blue Note, The Tribeca Performing Arts Center και το διάσημο στην κοινότητα της Jazz, 55 Bar. Έχει στο ενεργητικό του επτά δισκογραφικές δουλειές «Sirens in the C-House» (Encounter/Dreambox Media Recordsm, 2000), «Clear Day» (Double-Time, 2001), «Dedicated to You» (PACT, 2004), «2Bass, a Face and a little skin» (Encounter/Dreambox, 2006), «Live in Portugal» (Jwal, 2008), «Live at the 55 Bar» (Jwal & 55bar, 2009), «One Step Away» (Jwal, 2013), και εκτός των δικών του κυκλοφοριών έχει συμμετάσχει σε παραγωγές πολλών ακόμη καλλιτεχνών της Jazz.

Τον JD Walter θα συνοδεύει το τρίο των Αντώνη Τσικανδηλάκη (πιάνο), Γιάννη Πολυχρονάκη (κοντραμπάσο) και Στάθη Στουραΐτη (τύμπανα). Μαζί, θα παρουσιάσουν κομμάτια από τη δισκογραφία του τραγουδιστή και διασκευασμένα jazz standards.

Το βράδυ της Παρασκευής το Ιστορικό Μουσείο Κρήτης θα λειτουργήσει από τις 20:00 έως τις 23:00. Στο διάστημα αυτό οι μόνιμες συλλογές και οι περιοδικές εκθέσεις του Ι.Μ.Κ. θα είναι ανοικτές στο κοινό για μια νυχτερινή περιήγηση. Συσκευές ακουστικής ξενάγησης θα διατίθενται δωρεάν, με σειρά προτεραιότητας, στην είσοδο του Μουσείου.

Γενική είσοδος: 5€ 

Η είσοδος σε παιδιά έως 12 ετών είναι ελεύθερη.

Γραφική σχεδίαση: Λεωνίδας Λιόλιος