Θέλουμε να ξέρουμε ό,τι ενδιαφέρον γίνεται στο νησί. Εσύ;

CRETAZINE

© 2012 CRETAZINE,
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Το σύνολο του περιεχομένου του CRETAZINE διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Φιλανθρωπική εκδήλωση

Συλλογική κουζινα στο Πάρκο Γεωργιάδη

25 Μαρ 2015
Πάρκο Γεωργιάδη,
Ηράκλειο
από τις 14.00

Συλλογική κουζινα στο Πάρκο Γεωργιάδη

Οι φίλοι της "Ν.Κ." μιας νεαρής συμπολίτισσας μας που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας διοργανώνουν Συλλογική Κουζίνα στο Πάρκο Γεωργιάδη την Τετάρτη 25/3. Τα έσοδα θα διατεθούν στην κάλυψη  μέρους των ιατρικών εξόδων. Σε περίπτωση βροχής, η κουζίνα θα μεταφερθεί στη Λότζια. 

Όπως γράφουν οι φίλοι της Ν.Κ.: 

"Το απόγευμα της Πέμπτης 12/03 η φίλη μας Ν.Κ. μεταφέρθηκε έκτακτα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) και διαγνώστηκε με εγκεφαλικό ανεύρυσμα. Το βράδυ της ίδιας ημέρας μεταφέρθηκε στην Αθήνα, στο ιδιωτικό νοσοκομείο Υγεία, όπου χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται αυτήν τη στιγμή. Η μεταφορά της κρίθηκε απαραίτητη, καθώς κανένα δημόσιο νοσοκομείο δεν αναλάμβανε τυχόν επιπλοκές. Η νοσηλεία της στο Υγεία θα κρατήσει περίπου 10 μέρες και στη συνέχεια θα μεταφερθεί σε δημόσιο νοσοκομείο μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως η εγκεφαλική αιμορραγία που προήλθε από το ανεύρυσμα. Θα ακολουθήσει μια περίοδος αποκατάστασης και παρακολούθησης εκτός νοσοκομείου που θα διαρκέσει αρκετούς μήνες. Σύμφωνα με τους γιατρούς, η μέχρι στιγμής πορεία της υγείας της είναι ενθαρρυντική και εκτιμάται ότι δεν θα της αφήσει κάποια μόνιμη βλάβη, αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να αποκλειστεί ο κίνδυνος επιπλοκών. 

Να σημειωθεί πως η κοπέλα δεν έχει ασφάλεια υγείας και ήδη κινούνται διαδικασίες για έκδοση βιβλιαρίου από την πρόνοια, ώστε να καλυφθούν τα έξοδα νοσηλείας της στα δημόσια νοσοκομεία.

Το κόστος του χειρουργείου, η αμοιβή του γιατρού καθώς και τα νοσήλια στο Υγεία ανέρχονται στα 25.000 ευρώ περίπου. Αυτά είναι τα πρώτα έξοδα που έχουν προκύψει μέχρι στιγμής, υπάρχει όμως πιθανότητα, ανάλογα με την εξέλιξη της υγείας της και τις ανάγκες που θα προκύψουν, το ποσό αυτό να αυξηθεί σημαντικά, ακόμα και πέραν του διπλάσιου.

Για όσους θέλουν να στηρίξουν με κάποιο χρηματικό πόσο, μπορούν να επικοινωνήσουν στο mail iatrikaexoda@gmail.com για να τους δοθούν οι αριθμοί των λογαριασμών."