Θέλουμε να ξέρουμε ό,τι ενδιαφέρον γίνεται στο νησί. Εσύ;

CRETAZINE

© 2012 CRETAZINE,
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Το σύνολο του περιεχομένου του CRETAZINE διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Συναυλία

Μελίνα Κανά και Αρμός στον Κήπο του Αλή Βαφή

18 Απρ 2015
Κήπος του Αλή Βαφή,
Ρέθυμνο
Τιμή Εισόδου

€10

21.30 Οδικές οδηγίες απο το Google Maps.

Μελίνα Κανά και Αρμός στον Κήπο του Αλή Βαφή

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Περισσότερες Πληροφορίες:

    Τζάνε Μπουνιαλή 65Α, Πεταλάδικα, Ρέθυμνο

    τηλ. 6972073316

 

H Μελίνα Κανά και το συγκρότημα Αρμός, με όχημα την πρόσφατη συνεργασία τους στο τρίτο δίσκο του συγκροτήματος ενώνουν τις εμπειρίες, τις αγωνίες τους, επαναπροσδιορίζουν την μουσική τους και παρουσιάζουν το Σάββατο 18 Απριλίου και ώρα 21.30 στον «Κήπο του Αλη Βαφή» ένα πρόγραμμα με τραγούδια από τη δισκογραφία τους ενώ παράλληλα θα ζωντανέψουν και θα αποδώσουν με ξεχωριστό τρόπο αλλά και σεβασμό σημαντικά τραγούδια γνωστών δημιουργών που όλοι έχουμε αγαπήσει και τραγουδήσει.

Η Μελίνα Κανά, προσφέρει παραστάσεις τέτοιου αισθητικού εύρους τα τελευταία χρόνια που απογειώνουν την αισθητική και την μελωδία καθιστώντας όσους την παρακολουθούν συνεπιβάτες στο υπέροχο μουσικό της ταξίδι.

Τον πρώτο της δίσκο, το '91, Μυστικά Τραγούδια, υπέγραψε ο Νίκος Μαμαγκάκης σε στίχους του Μιχάλη Γκανά. Το καλοκαίρι του 1989 συμμετείχε στις καλοκαιρινές συναυλίες του Νίκου Παπάζογλου. Την ίδια εποχή γνωρίζεται με τον Σωκράτη Μάλαμα, γνωριμία που θα οδηγήσει σε μια πολύχρονη και επιτυχημένη επαγγελματική συνεργασία, αφού η Μελίνα Κανά γίνεται ευρύτερα γνωστή με το τραγούδι "Να βάλω τα μεταξωτά" του Σωκράτη Μάλαμα. Έχει επίσης συνεργαστεί με τους Νίκο Ξυδάκη, Θανάση Παπακωνσταντίνου, Διονύση Σαββόπουλο, Γιώργο Νταλάρα, Χαρούλα Αλεξίου και Μανώλη Ρασούλη.

Το συγκρότημα Αρμός έχει στις αποσκευές του τρεις δισκογραφικές δουλειές και σπουδαίες συνεργασίες. Στην τελευταία, που κυκλοφόρησε πριν μερικούς μήνες με τίτλο «Μια σταγόνα φως», (με τις συμμετοχές των Μελίνα Κανά, Ρίτα Αντωνοπούλου και Μίλτου Πασχαλίδη) ο συνθέτης Θάνος Μικρούτσικος τους εμπιστεύτηκε δύο ανέκδοτα τραγούδια του και ένα σε επανεκτέλεση, όλα σε στίχους του Άλκη Αλκαίου. Μάλιστα ο Θάνος Μικρούτσικος τους χαρακτηρίζει «σπουδαίους συνθέτες της γενιάς τους που διευρύνουν τα μουσικά όρια και που πατώντας, εν μέρει, στη μουσική παράδοση της Κρήτης, ανοίγουν ένα παράθυρο στο μέλλον».

Οι Αρμός είναι οι Λευτέρης Μουρτζάκης- τραγούδι, Μάνος Σμαργιανάκης - τραγούδι & κιθάρα και Απόστολος Ξυριτάκης στο πιάνο και τις ενορχηστρώσεις. Μαζί τους οι μουσικοί:Νίκος Βογιατζάκης - κιθάρες, Στέφανος Κουρουπάκης - μπάσο, Χρήστος Ζιούτης - βιολί.