Θέλουμε να ξέρουμε ό,τι ενδιαφέρον γίνεται στο νησί. Εσύ;

CRETAZINE

© 2012 CRETAZINE,
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Το σύνολο του περιεχομένου του CRETAZINE διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Παρουσίαση

Οι Lolo & Lauti παρουσιάζουν τη “Βρώμικη Παραλία” στη ResidenceSEA

02 Οκτ 2015
ResidenceSEA ,
Ηράκλειο
Τιμή Εισόδου

Ελεύθερη είσοδος

22:00 Οδικές οδηγίες απο το Google Maps.

Οι Lolo & Lauti παρουσιάζουν τη “Βρώμικη Παραλία” στη ResidenceSEA

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Περισσότερες Πληροφορίες:

    Η ResidenceSEA βρίσκεται στο τέλος της οδού Κιλκίς, πίσω από το Παγκρήτιο Στάδιο στο Ηράκλειο.

    Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα και στη σελίδα τους στο facebook

Την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, στις 22.00 το βράδυ, το καλλιτεχνικό δίδυμο απο την Αργεντινή LOLO & LAUTI, θα παρουσιάσουν το έργο τους "ΒΡΩΜΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ" στο ResidenceSEA στο Ηράκλειο Κρήτης. Η βραδιά θα συνεχιστεί με δύο εκπληκτικές μπάντες, τους QUEEN TAKES JACK και LOLLIPOP στην πρώτη τους εμφάνιση και θα κλείσει, με τα DJ sets των MARY και MATTHEW CRAWLEY.

Οι LOLO & LAUTI είναι ένα καλλιτεχνικό δίδυμο απο το Μπουένος Άιρες της Αργεντινής, οι οποίοι συνεργάζονται από το 2011. Το έργο τους “Βρώμικη Παραλία” είναι ενα βίντεο βασισμένο σε μια παράσταση τους στην οποία χρησιμοποιήσαν μόνο σκουπίδια που συνέλεξαν στην παραλία Αμμουδάρα στο Ηράκλειο Κρήτης. Κατά την διάρκεια της διαμονής τους στο ResidenceSEA, οι δύο καλλιτέχνες συνεργάστηκαν με τους Rodrigo Moraes καί Βασίλη Φλουρή στην καταγραφή της ψυχογεωγραφικής αντίληψης τού περιβάλλοντος μας. Δημιούργησαν ένα πλωτό ζωντανό γλυπτό, με σκοπό να τονίσoυν τη δίψα για ψώνια. Οι ίδιοι τονιζουν: “Ανακαλύπτουμε αφηγηματικά, τον πραγματικό κόσμο. Πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο φανταστικό από το μη φαντασιακό, ότι ο κόσμος στον οποίο ζούμε, είναι η απόλυτη συμμετοχική εγκατάσταση.”

Η βραδιά θα συνεχιστεί με δύο μουσικές εμφανίσεις. Οι “Queen takes Jack” ιδρύθηκαν το καλοκαίρι του 2014 και απ’τις αρχές του 2015 ξεκίνησαν να γράφουν τα δικά τους κομμάτια. Η μουσική τους είναι ένα υβρίδιο από dark wave φωνητικά και alternative κιθάρες, rock μπάσο και ντραμς με προοδευτικά στοιχεία. Ο ήχος τούς είναι επιρρεασμένος απο μπάντες όπως Dresden Dolls, Placebo, Muse, Queens Of The Stone Age, Porcupine Tree και Portishead. Οι LolliPop δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι του 2013 έχοντας σκοπό την διασκευή pop κομματιών σε πιο σκληρό ύφος. Αφορμή για αυτή την απόφαση ήταν μια κουβέντα που είχαν, σχετικά με το πόσο “πιασάρικες” είναι οι μελωδίες των κομματιών αυτών, αλλά δύσκολα θα παραδεχτεί ο μέσος μεταλλάς ότι του αρέσουν, κάτι που τους ώθησε να αναλάβουν τον ρόλο του διαμεσολαβητή και να δημιουργούν ευχάριστο κλίμα στα live, διασκευάζοντας μεταξύ άλλων Lady Gaga, Britney Spears, Ricky Martin και Backstreet Boys!