Θέλουμε να ξέρουμε ό,τι ενδιαφέρον γίνεται στο νησί. Εσύ;

CRETAZINE

© 2012 CRETAZINE,
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Το σύνολο του περιεχομένου του CRETAZINE διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Πολλαπλές εκδηλώσεις

Τελετή έναρξης Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2016: "Ζω, Δρω, Δημιουργώ!"

20 Φεβ 2016
Πλατεία Μικρασιατών,
Ρέθυμνο

Τελετή έναρξης Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2016: "Ζω, Δρω, Δημιουργώ!"

Πρόσθετες Πληροφορίες

Η Ζωή, η Δράση και η Δημιουργία θα δηλώσουν δυναμικά την παρουσία τους το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016, στην επίσημη φετινή “πρώτη” του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού της Κρήτης! Τα μέλη των Ομάδων του Καρναβαλιού έχουν δώσει τον καλύτερό τους εαυτό και με τη στήριξη της Οργανωτικής Επιτροπής και του Δήμου Ρεθύμνης θα μας ταξιδέψουν στη μαγεία, τη ζωντάνια, την αισιοδοξία και το κέφι της πολυπληθέστερης πολιτιστικής συνύπαρξης στη σύγχρονη Κρήτη! Οι εκπλήξεις πολλές σε μια πολυαναμενόμενη βραδιά και παρόλο που ο πήχης είναι ήδη ψηλά από τις διοργανώσεις - ρεκόρ των τελευταίων ετών, το “Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι 2016” με την αέναη φρεσκάδα του, τη συνεχή του αναγέννηση και τις κοινωνικές του αναφορές θα κάνει πράξη από μέσα του και μαζί με όλους εσάς το φετινό σύνθημα:  Ζω, Δρω, Δημιουργώ!

Ο ενορχηστρωτής της Τελετής Έναρξης του “Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2016” Ζω, Δρω, Δημιουργώ! Νίκος Μαρκαντώνης, μας δίνει το στίγμα της πολυαναμενόμενης βραδιάς αναφέροντας ότι: “Η φετινή τελετή έναρξης με την θεματική Ζω, Δρω, Δημιουργώ, ξεδιπλώνεται παρουσιάζοντας τη δουλειά των ομάδων στη δημιουργία της αφίσας, μεταφέροντας με αυτό τον τρόπο στο ευρύ κοινό, όλη τη δουλειά που γίνεται στο καρναβάλι, όπου όλοι μαζί οι καρναβαλιστές δημιουργούν διασκεδάζοντας και διασκεδάζουν δημιουργώντας. Η φετινή μας έναρξη, έχει την καινοτομία της παρουσίασης της αφίσας, ενώ παράλληλα θα έρθουν ξανά και οι πολύ πετυχημένες δράσεις μας της Προσφώνησης – Αντιφώνησης, η οποία είναι από τις παλαιότερες καρναβαλικές δράσεις, με τον Βασιλιά Καρνάβαλο και το “Δήμαρχο” να ανταλλάσσουν φιλοφρονήσεις, θα παρουσιαστούν επίσης οι στολές του φετινού καρναβαλιού, ενώ ένα φαντασμαγορικό σόου με πυροτεχνήματα θα δώσει το έναυσμα για τη συναυλία που θα κλείσει την έναρξη και θα ανοίξει το φετινό μας καρναβάλι”.

Ο Γιάννης Βαρδής και ο Γιώργος Λιανός live στο Ρέθυμνο!

Το Σάββατο 20/02 υποδεχόμαστε ένα από τα καλύτερα ντουέτα της ελληνικής μουσικής σκηνής που θα σας απογειώσει σε ένα ξέφρενο μουσικό πάρτι!

Τα τελευταία χρόνια ο Γιάννης Βαρδής με το Γιώργο Λιανό συνεργάζονται με κοινές εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό και το μουσικό αποτέλεσμα είναι μαγικό.

Οι δύο καλλιτέχνες με ξεκάθαρη αγάπη προς το καλό ελληνικό τραγούδι παρουσιάζουν ένα εξαιρετικό πρόγραμμα και θα σας χαρίσουν μια μοναδική μουσική παράσταση.