Θέλουμε να ξέρουμε ό,τι ενδιαφέρον γίνεται στο νησί. Εσύ;

CRETAZINE

© 2012 CRETAZINE,
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Το σύνολο του περιεχομένου του CRETAZINE διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Φεστιβάλ

Φεστιβάλ UNDERTOW / AGORA

03 Αυγ 2016
Δημοτική Αγορά Χανίων,
Χανιά
21.00

Φεστιβάλ UNDERTOW / AGORA

Για πάνω απο ενα αιώνα η κεντρική αγορά των Χανίων εκτός απο τον εμπορικό της χαρακτήρα, αποτελεί επίσης κέντρο πολιτισμού. Ειναι ενας ζωντανός οργανισμός που εξελίσσεται στο χρόνο και προσαρμόζεται στις συνθήκες του σήμερα, αποτελώντας πάντα σημείο αναφοράς και σύνδεσης της Χανιώτικης κοινωνίας.

Στο πλαίσιο αυτό το φεστιβάλ Undertow ξεκινά για πρώτη φορά φέτος στα Χανιά, έχοντας σαν άξονα την Δημοτική αγορά των Χανίων και δίνοντας βήμα σε εναλλακτικούς μουσικούς και performer να παρουσιάσουν τα έργα τους για πρώτη φορά στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης.

Οι καλλιτέχνες αυτοί, Χανιώτες και μη, καλούνται να εμπνευστούν απο ήχους, εικόνες, αρχιτεκτονική, ιστορία η οτιδήποτε αλλο μπορεί άμεσα η έμμεσα να τους συνδέσει με το ευρύτερο πλαίσιο της αγοράς και να παρουσιάσουν τα έργα τους το βράδυ της Τετάρτης 3 Αυγούστου μεσα στον χώρο της αγοράς σε παράλληλες δράσεις μουσικής και performance.

Συμμετέχουν: Venus Volcanism & In Atlas, Στέλιος Μανουσάκης, Μιχάλης Παρασκάκης, Δημήτρης Σιδερής, Γιώργος Σκρέτης, omni4m, Γιώργος Χρηστάκης, Αλίκη Χιωτάκη, Χριστίνα Φοίτου, Ευδοξία Σταφυλαράκη, Μαρία Μέντεζ, Ελια Βεργανελάκη, Ιώ Ασηθιανάκη, Μαρία Μαλαξιανάκη.

Τετάρτη 3 Αυγούστου στις 21:00 το βραδυ, μεσα στην Δημοτική Αγορά Χανίων.

Με την υποστήριξη του Δήμου Χανίων και της Ένωσης Καταστηματαρχών Δημοτικής Αγοράς Ν. Χανίων.