Θέλουμε να ξέρουμε ό,τι ενδιαφέρον γίνεται στο νησί. Εσύ;

CRETAZINE

© 2012 CRETAZINE,
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Το σύνολο του περιεχομένου του CRETAZINE διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Πάρτι

Θριξ Μιξ "Day of the dead" street party & Nightstalker live

25 Σεπ 2016
Μιλάτου 21,
Ηράκλειο
18.00-23.00

Θριξ Μιξ "Day of the dead" street party & Nightstalker live

Το Θριξ Mix Coiffure & Tattoo διοργανώνει την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016 με τίτλο και θέμα "Day of the dead" στον προαύλιο χώρο του καταστήματος, που βρίσκεται στην οδό Μιλάτου 21 στο Ηράκλειο από τις 18:00 έως τις 23:00. Η εκδήλωση είναι ένα street party με ζωντανή μουσική και διάφορα άλλα δρώμενα, όπως video προβολές, χορευτικά, graffiti, piercing, μακιγιάζ , dj set, ενώ θα κλείσει ζωντανά με τους Manda Ray & τους Nightstalker.

Σκοπός μας είναι να δείξουμε τι έχει πετύχει το Θριξ Mix όλα τα χρόνια λειτουργίας του στον τομέα της κομμωτικής στην αρχή αλλά και του tattoo & piercing πρόσφατα, να συναντήσουμε τους μόνιμους πελάτες μας αλλά και να δημιουργήσουμε. Το  Θριξ Mix γεννήθηκε πριν 16 χρόνια με κεντρικό άξονα δράσης την δημιουργική κομμωτική ενώ τα τελευταία 2 δραστηριοποιείται και στο χώρο του tattoo & piercing στον νέο διαμορφωμένο 2ο όροφο. Η εκδήλωση αυτή είναι η 5η κατά σειρά και η 2η με θέμα «Day Of The Dead”, όλες με μεγάλη επιτυχία και με αποκορύφωμα την περσινή όπου υπολογίζουμε ότι πέρασαν πάνω από 700 άτομα.

Οι Nightstalker (www.nightstalkerband.com) με μια πορεία είκοσιπέντε σχεδόν ετών έχουν αποδείξει ότι δίκαια είναι το κορυφαίο ελληνικό συγκρότημα στο χώρο του stoner rock. Με το τραγούδι τους "Children of the sun" να έχει πάνω από 2 εκατομμύρια views στο Youtube, αποτελούν μία από τις πλέον ιστορικές, σημαντικές και συνεπείς ελληνικές rock μπάντες. Τα live τους έχουν το χαρακτήρα ενος ροκ πάρτυ και σε συνδυασμό με τη χημεία που αναπτύσσεται ανάμεσα τους και το κοινό, υπάρχουν στιγμές με απίστευτη μαγική ενέργεια και χημεία. Ήρθε η ώρα να τους δει και από κοντά το φανατικό κοινό σε όλη την Κρήτη.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα δωθούν στο Σωματείο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ - Κέντρα Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Παιδιών με Αναπηρία «Δικαίωμα στη Ζωή». Tο σωματείο γονέων και φίλων ατόμων με αναπηρία «Σύλλογος Δικαίωμα στη Ζωή» ιδρύθηκε το 2005 από γονείς και φίλους ατόμων με αναπηρία με έδρα την πόλη του Ηρακλείου και έχει σαν σκοπό την πραγματοποίηση ενεργειών που εξυπηρετούν τις ανάγκες παιδιών και ενηλίκων με αναπηρία και των οικογενειών τους.