Θέλουμε να ξέρουμε ό,τι ενδιαφέρον γίνεται στο νησί. Εσύ;

CRETAZINE

© 2012 CRETAZINE,
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Το σύνολο του περιεχομένου του CRETAZINE διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Χορός

1ο Ετήσιο «Γκαλά Χορού» "étoiles du ballet"

29 Απρ 2017

29.04 έως 30.04

Μεγάλο Κλειστό Γυμναστήριο «Τα δύο Αοράκια»,
Ηράκλειο
Τιμή Εισόδου

από €25

21.00

1ο Ετήσιο «Γκαλά Χορού» "étoiles du ballet"

Cretazine Tips

Σημεία προπώλησης

καταστήματα Γερμανός, καταστήματα COSMOTE και σε Σχολές Χορού σε όλη την Κρήτη

www.tickethour.com, τηλεφωνικές κρατήσεις 210 8938111

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα της CST Productions   

Tel. : +30 2897 041044

Mobile: +30 6986 678 777 

Mobile: +30 6988 363426

E-mail: info@cstproductions.com

www.cstproductions.com

Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Χορού με ένα κορυφαίο καλλιτεχνικό γεγονός, που θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην Κρήτη στις 29 και 30 Απριλίου 2017, με την παρουσία διεθνούς φήμης χορευτών από τα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου. 

Η εταιρία «CST Productions» η οποία εξειδικεύεται στον τομέα του θεάματος, σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου και την υποστήριξη των Δήμων Ρεθύμνου και Χερσονήσου, οργανώνει στην Κρήτη το 1ο Ετήσιο «Γκαλά Χορού», με ονομασία “International Grand Gala étoiles du ballet”, στο Μεγάλο Κλειστό Γυμναστήριο «Τα δύο Αοράκια» στη Ν. Αλικαρνασσό Ηρακλείου Κρήτης.

Το μοναδικό χορευτικό θέαμα θα παρουσιαστεί υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της διεθνούς κύρους χορεύτριας, χορογράφου και νυν καλλιτεχνικής διευθύντριας του Μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Χριστιάνας Στεφάνου

Με την συμμετοχή πολλών καταξιωμένων καλλιτεχνών, όπως οι Υen Han και Filipe Portugal από το Μπαλέτο της Όπερας της Ζυρίχης, Mai Kono και Maxim Chashchegorov της Όπερας του Μονάχου, Ayako Nakano, Jorge Garcia Perez, και Tana Rosas Sune της Όπερας της Βασιλείας της Ελβετίας, Rin Okuno και Valentin Stoicα του Εθνικού Μπαλέτου του Βουκουρεστίου, Marcia Jaquelina και Moacir Emanoel του Θεάτρου Colon της Βραζιλίας, Antonella Albano και Federico Fresi από το Εθνικό Μπαλέτο της Σκάλας του Μιλάνου, θα έρθουν να μας μαγέψουν και να μας μεταφέρουν στον κόσμο του κλασσικού και σύγχρονου ρεπερτορίου, χορεύοντας διαφορετικές χορογραφίες, Solo και Pa de deux οι οποίες προέρχονται από τις  πιο διάσημες variations του μπαλέτου (Swan Lake - Giselle -Sleeping Beauty - Don Quixote – Carmen - Le Corsaire κλπ). 

Πρεμιέρα 29 Απριλίου, Παγκόσμια Ημέρα Χορού

Ώρα έναρξης Γκαλά: 21.00’

Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια (workshops) σε ενδιαφερόμενους μαθητές, ερασιτέχνες και επαγγελματίες χορευτές του κλασσικού χορού, με σκοπό οι συμμετέχοντες να έχουν την ευκαιρία να ζήσουν και να μοιραστούν μεταξύ τους αυτή την ξεχωριστή εμπειρία, με καθηγήτρια χορού την Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Gala, Χριστιάνα Στεφάνου. 

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί 28, 29 και 30 Απριλίου 2017, σε δύο επίπεδα (Intermediate και Advanced). 

Σύντομο Βιογραφικό της Χριστιάνα Στεφάνου

Πτυχιούχος της Ανώτατης Κρατικής Ακαδημίας του Μονάχου και Σολίστ του Μπαλέτου  της  Κρατικής  Όπερας  της Βαυαρίας στο Μόναχο, όπου, μεταξύ άλλων, ερμήνευσε ρόλους σημαντικών  χορογράφων στα μπαλέτα όπως Giselle (Wright/Adam), Κυρία με τις Καμέλιες (Noimagier/Chopin), Καρυοθραύστης (Noimagier/Tchaikovsky), Συμφωνία σε ντο (Balanchine/Bizet) κά, ενώ παράλληλα συμμετείχε σε περιοδείες σε Ρωσία, ΗΠΑ, Κίνα, Ουκρανία,  Ελβετία,  Γερμανία,  Ισπανία,  Ιταλία,  Νότια Κορέα, Ουγγαρία, Πολωνία.

Συνεργάστηκε με κορυφαίους καθηγητές χορού όπως η Όλγα Lepetsinskagia Marius  Liepa, Alexandre Prokofiev, Valntina Savina κ.λπ.  Έχει συνεργαστεί με σημαντικούς χορογράφους, όπως τους John Noimagier, Peter Wright, Ray Barry, William Forsythe, Maurice Béjart, Touil Tharp, Jiří Kylián, Loutsinta Childs κ.ά.

Έχει διδάξει σε Όπερες και συγκροτήματα μπαλέτου σε όλο τον κόσμο, όπως το Εθνικό Μπαλέτο της Αγγλίας, της Βαυαρίας, της Στουτγάρδης, της Ελβετίας, της Βοστώνης, της Ρουμανίας, του Βουκουρεστίου, το Εθνικό Μπαλέτο του Θεάτρου της Καρλσρούης και το Μπαλέτο του Θεάτρου «Opera di Roma». 

Υπήρξε μέλος της Επιτροπής Κρατικών Βραβείων Χορού. Από το 2000 εργάζεται ως maître de ballet στο συγκρότημα μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και ως καθηγήτρια μπάλετου στην Επαγγελματική Σχολή Χορού της ΕΛΣ και στην Κρατική Σχολή Ορχηστρικής Τέχνης (ΚΣΟΤ).