Θέλουμε να ξέρουμε ό,τι ενδιαφέρον γίνεται στο νησί. Εσύ;

CRETAZINE

© 2012 CRETAZINE,
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Το σύνολο του περιεχομένου του CRETAZINE διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Παραδοσιακή εκδήλωση

Τα πανηγύρια του Αυγούστου στην Κρήτη, καλοκαίρι 2017

01 Αυγ 2017

01.08 έως 31.08

Διάφορα Χωριά,
Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Χανιά & Λασίθι

Τα πανηγύρια του Αυγούστου στην Κρήτη, καλοκαίρι 2017

Ήρθε η εποχή του χρόνου που οι απανταχού Πολιτιστικοί Σύλλογοι των χωριών τση Κρήτης βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για το ετήσιο πανηγύρι στην πλατεία του χωριού. Τραπεζάκια στρώνονται, παραδοσιακά φαγητά ετοιμάζονται, ψητά μπαίνουν στους ξυλόφουρνους, καρπούζια... σφάζονται για να προσφερθούν σε λευκά πλαστικά πιατάκια, τα παραδοσιακά όργανα κουρδίζονται, και "γλεντιστές" ξεσκονίζουν τα παπούτσια του χορού. 

Αύγουστος λοιπόν, ο κατεξοχήν πανηγυριώτικος μήνας. Γλέντια και παραδοσιακές γιορτές παντού στην Κρήτη, σε κάθε χωριουδάκι που διαθέτει πολιτιστικό σύλλογο, με αποκορύφωμα φυσικά τον Δεκαπενταύγουστο όπου οι λύρες (ή και τα βιολιά) ηχούν από άκρη - σ'άκρη στο νησί.

Είναι και δικό μας έθιμο πλέον κάθε χρόνο τέτοια εποχή να συγκεντρώνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα πανηγύρια του Αυγούστου (όλα, είναι πρακτικα αδύνατον) μέσα σε ένα άρθρο: πανυγήρια και γλέντια από την Ανατολή ως την Δύση, σε κεφαλοχώρια αλλά και χωριά ξεχασμένα που θα πρέπει να αναζητήσετε στον χάρτη. 

Αν είσαστε μέλος κάποιου πολιτιστικού συλλόγου και θέλετε να προσθέσετε και το δικό σας πανηγύρι, στείλτε μας στο info@cretazine.com

Ντόπιοι και επισκέπτες του νησιού, σας ευχόμαστε καλό διονυσιασμό, καλά γλέντια, μπόλικους χορούς και... με το μέτρο τη ρακή! 

Να μας βγάλετε ασπροπρόσωπους ;-)

Τετάρτη 2 Αυγούστου 

Καρέ (Ρέθυμνο) - Κρητική βραδιά με τον Αντώνη Μαρτσάκη

Πανηγύρι στην Καρέ Ρεθύμνου, στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου του χωριού, με το συγκρότημα του Αντώνη Μαρτσάκη. Είσοδος 15€ με πλήρες μενού. Τηλέφωνο κρατήσεων 6947376677.

Αφράτα, Κίσσαμος (Χανιά) - Γιορτή Μελιού

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αφράτων οργανώνει Γιορτή Μελιού με κρητικό γλέντι από τον Μυλωνάκη Γιώργο και το συγκρότημα του στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Αφράτων. Ώρα έναρξης: 21.00
Τηλ. Επικοινωνίας: 6942668451

Πέμπτη 3 Αυγούστου

Καπαριανά, Μεσαρά (Ηράκλειο) - Κρητικό γλέντι με τους Μ. Κονταρό & Ν. Ζωιδάκη

Δυο μεγάλα ονόματα της Κρητικής μουσικής, ο Μανώλης Κονταρός και ο Νίκος Ζωιδάκης, πρόκειται να συναντηθούν στη Μεσαρά, σηματοδοτώντας έτσι το  μεγαλύτερο ίσως γλέντι του φετινού καλοκαιριού. Την Πέμπτη 3 Αυγούστου στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείο Καπαριανών ο τοπικός Πολιτιστικός Σύλλογος διοργανώνει μεγάλη Κρητική βραδιά με τους Ζωιδάκη και Κονταρό, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά! Μια μουσική συνάντηση που μας προετοιμάζει για πολύ κέφι και ξεφάντωμα, σε ένα μεγάλο Κρητικό γλέντι με την εγγύηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Καπαριανών! Τηλ. κρατήσεων: 6937396288 & 6936710951

Γαβαλοχώρι (Χανιά) - Κρητικό γλέντι με τους Κ. Πιπεράκη και Φ. Γκανά

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαβαλοχωρίου διοργανώνει την Πέμπτη 3 Αυγούστου κρητική βραδιά με τον Κυριάκο Πιπεράκη και τον Φάνη Γκανά. Μαζί τους ο Μανώλης Φρονιμάκης (ασκομαντούρα).  Είσοδος: 12€ με πλήρες μενού.

Λουσακιές (Χανιά) - Βραδιά κρητικού συρτού

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λουσακιών, η Περιφέρεια Κρήτης, η Αντιπεριφέρια Χανίων και ο Δήμος Κισάμου σας προσκαλούν στην ΒΡΑΔΙΑ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΣΥΡΤΟΥ την Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017 και ώρα 21.00 στο Δημοτικό Σχολείο Λουσακιών. Η βραδιά είναι αφιερωμένη στη Φωτούλα Πολυχρονάκη – Σημαιάκη και στο Αντώνη Γαλανάκη. Στην εκδήλωση παίζουν Λουφαρδάκης Μιχάλης (βιολί), Βερυκάκης Αντώνης (λαγούτο), Σταματάκης Νίκος (λαγούτο), Παπακαστρίσιος Νίκος (κιθάρα). Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα:

21:15-21:30  Ρόδο και Πεντοζάλι από τη παιδική χορευτική συντροφιά του Πολιτιστικού Συλλόγου Λουσακιών.

21:30-21:50 Αφιέρωμα και απονομή τιμητικής πλακέτας στη Φωτούλα Πολυχρονάκη-Σημαιάκη για την προσφορά της στο παραδοσιακό τραγούδι.

21: 51-22:00 Συρτό και Μαλεβιζιώτη από το Όμιλο Βρακοφόρων Κισάμου

22:01-22:10 Συρτό και Ρουματιανή Σούστα από το Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο “Ο Γηγενής”.

22:11-22:20 Συρτό και Σούστα από το Χορευτικό Σύλλογο “Η Κίσαμος”  :

22:21-22:30  Συρτό και Πεντοζάλι από την Παραδοσιακή Συντροφιά Δ. Κρήτης “Ονειροκρήτες”

22:31-22:45 Αφιέρωμα στο Γαλανάκη Αντώνη για την προσφορά του στη διάδοση του Λουσακιανού Συρτού. Θα χορέψουν οι μαθητές του Αποστολάκης Φώτης, Βερυκάκης Γιάννης, Βερυκάκης Μιχάλης,  Μυγιάκης Πέτρος, Πατερομιχελάκης Μανώλης, Σχοινοπλοκάκης Φίλιππος.

22:46-23:00 Ρόδο , Γυναικείος Συρτός, Σταυρωτός Συρτός και Ανδρικό Συρτό από τη χορευτική συντροφιά του Πολιτιστικού Συλλόγου Λουσακιών.

23:01 –  Γλέντι για όλους!!!

lousakies

 

Παρασκευή 4 Αυγούστου 

Παχειά Άμμος (Λασίθι)- Κρητική βραδιά

Κρητικό γλέντι με το συγκρότημα των Φασουλά-Καλλέργη, στο Λιμανάκι της Παχειάς Άμμου, στην Ιεράπετρα, από τον τοπικό σύλλογο.

Ψαρή Φοράδα (Ηράκλειο) - Κρητική βραδιά με τους Γιώργο & Νίκο Στρατάκη

Κρητικό παραδοσιακό γλέντι με το συγκρότημα του Γιώργου & Νίκου Στρατάκη στη πλατεία της Ψαρής Φοράδας.

Αστυράκι Μαλεβιζίου (Ηράκλειο) - Κρητικό γλέντι με τον Αντώνη Μαρτσάκη και το Νίκο Μαρεντάκη 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αστυρακίου διοργανώνει Κρητικό γλέντι με τον Αντώνη Μαρτσάκη και το Νίκο Μαρεντάκη. Πλήρες μενού με παραδοσιακά εδέσματα και ντόπια κρέατα. Παιδικό μενού δωρεάν. Είσοδος 15€.

Βούβες (Χανιά) - Γιορτή Κρασιού

Διήμερη Γιορτή Κρασιού στις Βούβες Κισάμου. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βουβών διοργανώνει για 33η χρονιά την Γιορτή Κρασιού στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Βουβών. Στην φετινή εκδήλωση θα μας διασκεδάσουν την Παρασκευή 4 Αυγούστου ο Νίκος Γωνιανάκης και ο χορευτικός σύλλογος "Τα Σφακιά" και το Σάββατο 5 Αυγούστου ο Αντρέας Μανωλαράκης και ο χορευτικός σύλλογος "Οι Πελασγοί". Είσοδος: €5 (δωρεάν κρασί), ώρα έναρξης: 21.00.

Σάββατο 5 Αυγούστου

Χρυσοπηγή Σητείας (Λασίθι) - Κρητικό γλέντι με τους Β. Σταυρακάκη & Σ. Πετράκη

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χρυσοπηγής «Ο ΜΠΕΜΠΟΝΑΣ» σας προσκαλεί και φέτος στο παραδοσιακό πανηγύρι της μεταμόρφωσης του Σωτήρος το Σάββατο 5 Αυγούστου στις 9 μ.μ. στην πλατεία του χωρίου. Θα σας διασκεδάσει το συγκρότημα των Βασίλη Σταυρακάκη και Στέλιου Πετράκη.

Τουρλωτή Σητείας (Λασίθι) - «ΤΣΙΚΑΛΟΜΑΓΕΡΕΜΑΤΑ 2017»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τουρλωτής σας προσκαλεί για 6η συνεχή χρονιά στα «ΤΣΙΚΑΛΟΜΑΓΕΡΕΜΑΤΑ 2017» το Σάββατο 5 Αυγούστου, με κυρίως θέμα τους «ΧΟΧΛΙΟΥΣ». Μετά το πέρας του διαγωνισμού θα διασκεδάσουμε με το συγκρότημα του Σωτήρη Χατζαντωνάκη. Δωρεάν Συμμετοχή – Είσοδος ελεύθερη. Ώρα έναρξης: 9:00μ.μ.

Καρύδι Σητείας (Λασίθι) - Κρητικό γλέντι

Πολιτιστικός Σύλλογος Καρυδίου σας προσκαλεί σε παραδοσιακό πανηγύρι στο σχολείο του Καρυδίου όπου θα μας διασκεδάσει το συγκρότημα του Κώστα Κακουδάκη και Μιχάλη Πετσάκη και θα χορέψει η σχολή χορού Δημήτρη Καπαράκη. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 13€ για τους ενήλικες και 8€ για τα παιδιά. Το μενού θα περιλαμβάνει ατομικό πιάτο με μεζέδες, ξύγαλο, σαλάτα, ψητό ή γεμιστά γι’ αυτούς που νηστεύουν, φρούτα εποχής καθώς και απεριόριστη ρακί και κρασί (Πλήρες μενού)!

Πάνω Χωριό Σητείας (Λασίθι) - Κρητικό γλέντι

Κρητικό  γλέντι με το συγκρότημα του Αλέξανδρου Παπαδάκη. Οργάνωση: Πολιτιστικός  Σύλλογος  Επάνω Χωριού «Νίκος Στρατάκης». Έναρξη : 9:30 μμ. Είσοδος: 10€ πλήρες μενού (Με  την ευθύνη του  Συλλόγου). Χώρος: Πολιτιστικός Σύλλογος Επάνω Χωριού.

Πάνω Χωριό Ελούντας (Λασίθι) - Παραδοσιακή κρητική βραδιά

Παραδοσιακή κρητική βραδιά από τον Προοδευτικό Σύλλογο Ελούντας, στο Πάνω χωριό Ελούντας παραμονή του Αφέντη Χριστού.

Πάνω Χωριό Ιεράπετρας (Λασίθι) - Κρητικό γλέντι

Κρητικό γλέντι στο Πάνω Χωριό Ιεράπετρας με το συγκρότημα του Αλέξανδρου Παπαδάκη. Είσοδος 10 ευρώ (πλήρες μενού).

Κάτω Βιάννος (Ηράκλειο) - Κρητικό γλέντι με τον Αλεξάκη

Κρητικό γλέντι με το συγκρότημα του Αλεξάκη στην πλατεία του χωριού στην Κάτω Βιάννο. Ώρα έναρξης: 21:00. Οργάνωση Πολιτιστικός Σύλλογος Κάτω Βιάννου.

Καμαριώτης Μαλεβιζίου (Ηράκλειο) - Κρητική βραδιά με τους Νίκο και Γιώργο Στρατάκη

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καμαριώτη Δήμου Μαλεβιζίου "Νέα Πνοή" διοργανώνει εορταστική, καλοκαιρινή εκδήλωση το Σάββατο 05/08/2017 και ώρα 21:00 με το συγκρότημα του Νίκου και Γιώργου Στρατάκη να μας διασκεδάζει, στην πλατεία του χωριού! Είσοδος €15 με πλήρες μενού - νηστίσιμο κ μη - και ελεύθερη κατανάλωση κρασιού (είσοδος ελεύθερη για παιδιά). Τα έσοδα απο την εκδήλωση θα διατεθούν για έργα ανάπλασης του χωριού και ανάδειξης της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας!

Απόστολοι Πεδιάδος (Ηράκλειο) - Κρητική Αυγουστιάτικη βραδιά

Ο Π.Σ. Αποστολιανών οργανώνει στις 5 Αυγούστου 2017 μια μοναδική Κρητική Αυγουστιάτικη βραδιά, που θα έχουμε την τιμή, να είναι πλαισιωμένη μουσικά από τον συγχωριανό μας Αντώνη Μαλλιωτάκη. Στην εκδήλωση θα τιμήσουμε και τους φοιτητές μας! Ώρα έναρξης: 9.30 μ.μ. Χώρος εκδήλωσης: Προαύλιος χώρος Πολιτιστικού Συλλόγου Αποστόλων. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήσετε με τη Λένα Ηγουμενάκη – 6946034397.

Αβδού (Ηράκλειο) - Βραδιά Παραδοσιακών Φαγητών με τον Κωστή Σαριδάκη

Μοσχοβολιστά, καλομαγειρεμένα φαγητά και λαχταριστά παραδοσιακά γλυκά, μαγειρεμένα από τις γυναίκες του Αβδού αλλά και τους μάγειρες του Πολιτιστικού Συλλόγου, πλαισιωμένα μουσικά με το εξαιρετικό συγκρότημα του Κωστή Σαριδάκη, θα μας χαρίσουν για μία ακόμη χρονιά μια μοναδική γευστική και μουσική Αυγουστιάτικη βραδιά. Τον Κωστή Σαριδάκη (λύρα - τραγούδι) θα συνοδεύσουν οι: Γιώργος Σαριδάκης (λαούτο), Σταύρος Λουλουδάκης (λαούτο), Μανώλης Κριτσωτάκης (μπάσο). Χώρος εκδήλωσης: Παλιό Δημοτικό Σχολείο Αβδού. Τιμή Εισόδου: 5 ευρώ

Καστέλι Πεδιάδος (Ηράκλειο) - Γιορτή Ξενιτεμένου

Η Γιορτή Ξενιτεμένου θα πραγματοποιηθεί στις 05 Αυγούστου 2017 στο Γυμνάσιο Καστελλιου Πεδιαδος, παρέα με το κρητικό συγκρότημα Νότιοι Άνεμοι.

Πέραμα Μυλοποτάμου (Ρέθυμνο) - Χοροεσπερίδα με το Νεκτάριο Σαμόλη

Χοροεσπερίδα του Επιμορφωτικού-Πολιτιστικού Συλλόγου Περάματος με το Νεκτάριο Σαμόλη στην αυλή του Γυμνασίου – Λυκείου Περάματος Μυλοποτάμου.

Αρχοντική (Ρέθυμνο) - Κρητικό γλέντι

Ο Εκπολιτιστικός Επιμορφωτικός Σύλλογος Αρχοντικής διοργανώνει πανηγύρι το Σάββατο 5 Αυγούστου 2017, παραμονή του Σωτήρος Χριστού, στην πλατεία του χωριού. Θα σας διασκεδάσει ο Γιάννης Μιχάλας με τον Γιώργο Βρανά και το συγκρότημά τους. Τιμή εισόδου 13€ με πλήρες μενού. Τηλ.: 6971987520, 6980904836.

Ξηροστέρνι (Χανιά) - Κρητικό γλέντι

Σας περιμένουμε και φέτος στο πανηγύρι του συλλόγου Ξηροστερνιανών παρέα με τα "Περουλάκια". Τα παραδοσιακά φαγητά φτιαγμένα από τις νοικοκυρές του χωριού αλλά και ο όμορφος χώρος του παλιού δημοτικού σχολείου σας υπόσχονται μια μοναδική βραδιά!

Πατεριανά Λουσακιών (Χανιά) - Κρητική βραδιά

Παραμονή του τοπικού πανηγυριού της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, ΚΡΗΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ στα Πατεριανά Λουσακιών, στο χώρο που πρωτοπαίχτηκε και πρωτοχορεύτηκε ο Κρητικός Συρτός.

18.30-20:00 Εσπερινός στην τοπική εκκλησία της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος
21:00 Kρητική Βραδιά

Θα παίξουν: Καστρινάκης Νίκος (βιολί), Παπαδάκης Γιάννης (λαγούτο), Μπουρδάκης Μανώλης (λαγούτο).

Συρίλι, Πλατανιάς (Χανιά) - Γιορτή ξεροτήγανου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Συριλίου «Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος» σας προσκαλεί στη γιορτή ξεροτήγανου στην πλατεία Συριλίου. Ζωντανή μουσική από τους Μάρκο Ρενιέρη και Γιάννη Πολυχρονάκη.

Βρύσες Αποκορώνου (Χανιά) - Παραδοσιακό πανηγύρι

Ο Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος Βρυσών διοργανώνει παραδοσιακό πανηγύρι για τον εορτασμό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρως στην αυλή του Συλλόγου. Θα μας διασκεδάσει το συγκρότημα του Γιώργο Πατσουράκη.

Κυριακή 6 Αυγούστου

Φουρνή (Λασίθι) – Μουσικοχορευτική βραδιά

Μουσικοχορευτική βραδιά με το Διδασκαλείο Παραδοσιακών χορών και μουσικής «Χορωδείον», στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Φουρνής Λασιθίου. Είσοδος ελεύθερη.

Ζάκρος Σητείας (Λασίθι) - Πανηγύρι Αφέντη Χριστού 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ζάκρου σας καλεί στο πανηγύρι του Αφέντη Χριστού την Κυριακή 6 Αυγούστου 2017 στις 9:30 στον προαύλιο χώρο του πολύκεντρου Ζάκρου. Μενού πλήρες με πλούσιους μεζέδες, ψητά και ψάρι στον ξυλόφουρνο, ρακί και κρασί δωρεάν. Παρέα θα μας κρατήσει το συγκρότημα των Γιώργο Φασουλά, Κώστα Καλλέργη και Γιώργο Βρέντζο. Είσοδος €15, παιδικό €10.

Έξω Μουλιανά (Λασίθι) - Κρητικό γλέντι

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Έξω Μουλιανών σας προσκαλεί σε κρητικό γλέντι με τους Μανώλη Αλεξάκη και Μιχάλη Πετσάκη την Κυριακή 6 Αυγούστου. Τιμή εισόδου 15 ευρώ (πλήρες μενού με άφθονη ρακί).

Λευκοχώρι (Ηράκλειο) - Πανηγύρι Αφέντη Χριστού

Ένα από τα ομορφότερα  παραδοσιακά γλέντια του καλοκαιριού... Παρέα με τους: Αντώνη Φραγκάκη (Λύρα), Μαρία Κώττη (Τραγούδι-Κρουστά), Δημήτρης Σιδερής (Λαούτο), Σωτήρης Αλεξάκης (Κιθάρα), Χαραλάμπης Παρασχάκης (Λαούτο-Πνευστά), Βαγγέλης Συλιγάρδος (Μπουζούκι).

Γωνιές Πεδιάδος (Ηράκλειο) - Κρητική βραδιά με τον Μ. Τζουγανάκη

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γωνιών Πεδιάδος διοργανώνει κρητική βραδιά με τον Μιχάλη Τζουγανάκη την Κυριακή 6 Αυγούστου. Είσοδος: 10€

Άνω Βιάννος (Ηράκλειο) - Βιαννίτικη καντάδα

Αναβίωση Βιαννίτικης καντάδας στα στενά της Άνω Βιάννου με μαντολίνα και την συμμετοχή ντόπιων καλλιτεχνών. Οργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Άνω Βιάννου.

Πύργος Μονοφατσίου (Ηράκλειο) - Κρητικό γλέντι

Ο Γιώργος Παπαδάκης έρχεται στον Πύργο να γιορτάσουμε όλοι μαζί στις 06 Αυγούστου τον πολιούχο του χωριού μας. Σας περιμένουμε όλους στο Δημοτικό σχολείο Πύργου για ένα μεγάλο μερακλίδικο γλέντι!

Καμηλάρι (Ηράκλειο) – Κρητικό γλέντι

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού, όπως κάθε χρόνο, διοργανώνει παραδοσιακό Κρητικό γλέντι. Θα μας διασκεδάσει ο Νεκτάριος Σαμόλης με το συγκρότημα του.

λυρα τραγουδι: Σαμoλης Νεκτάριος
λαουτο τραγουδι: Τσουρας Νίκος
νταουλι: Καπελάκης Μάριος
λαουτο: Πρινάρης Δημήτρης

Καπεδιανά (Ρέθυμνο) - Κρητικό γλέντι

Πανηγύρι στα Καπεδιανά Ρεθύμνου με τους Ψαρογιώργη, Γιώργη Μανωλάκη, Ιακωβο Πατεράκη & Γιάννη Ρομπογιαννάκη.

Μέλαμπες (Ρέθυμνο) - Κρητικό γλέντι

Γλέντι στις Μελαμπες με τον Δημήτρη Βακάκη και το συγκρότημα του.

Ξηροστέρνι (Χανιά) - Πανηγύρι με τον Ανδρέα Μανωλαράκη

Σας περιμένουμε και φέτος στο πανηγύρι του συλλόγου Ξηροστερνιανών παρέα με τον Ανδρέα Μανωλαράκη. Τα παραδοσιακά φαγητά φτιαγμένα από τις γυναίκες του χωριού αλλά και ο όμορφος χώρος του παλιού δημοτικού σχολείου σας υπόσχονται μια μοναδική βραδιά!

Σούδα (Χανιά) - Γιορτή Ψαριού

Πανηγύρι για την εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στον ομώνυμο ναό, με ζωντανή κρητική μουσική και άφθονο ψάρι. Διοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Σούδας. Είσοδος 5 ευρώ.

Ξηροστέρνι, Αποκόρωνας (Χανιά) - Κρητική βραδιά

Μια Κρητική βραδιά γεμάτη κέφι, με μουσική από τον Α. Μανωλαράκη και το συγκρότημά του στις 6 Αυγούστου στο Ξηροστέρνι Αποκορώνου.

Δευτέρα 7 Αυγούστου

Βρύσες (Λασίθι) - Συναυλία Κρητικής μουσικής

Συναυλία κρητικής μουσικής με τίτλο «Αυγουστιάτικο Φεγγάρι» στο χωριό Βρύσες Λασιθίου, με τον Γιώργη Ξυλούρη-Ψαρογιώργη.

Σπήλι (Ρέθυμνο) - Κρητική καντάδα

Καντάδα στα σοκάκια του Σπηλίου του Δήμου Αγίου Βασιλείου, στα «σοκάκια που περπάτησε ο Θανάσης Σκορδαλός», διοργανώνει την Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Σπηλίου θέλοντας να τιμήσει το μεγάλο δάσκαλο της κρητικής μουσικής. Έναρξη στις 19.30, αφετηρία στην είσοδο του χωριού (έξω από Γυμνάσιο – Λύκειο Σπηλίου). Τηλ. επικοινωνίας 697 332 1176. Υπό την αιγίδα του Δήμου Αγ. Βασιλείου.

Ασή Γωνιά (Χανιά) - Κρητική βραδιά

Μια γνησια κρητικη βραδια με καλη μουσικη απο το Νικο Ζωιδακη και το Μανωλη Κονταρο με παραδοσιακο μενου και οσο κρασι μπορειτε να πιειτε!! Απολαύστε χορούς Κρητικούς και Ποντιακούς από τα χορευτικά του πολ.συλλογου Αση Γωνιας και ποντιακά νιάτα από το Ανω Ζερβοχωρι Ημαθιας. Όλα αυτά στον πανέμορφο χώρο εκδηλώσεων του συλλόγου μας. Καλώς να ορίσετε!!! Είσοδος 15 ευρώ. Παιδιά 12 ετών και κάτω, ελεύθερη είσοδος. Μενού: τυρί, καλιτσουνάκια, παξιμάδι, σαλάτα, συκωτάκι αρνίσιο κοκκινιστό, βραστό με πιλάφι, χοιρινό στο φούρνο με πατάτες, και νηστίσιμα!

Τρίτη 8 Αυγούστου

Τοπόλια (Χανιά) - Διάβαση Τοπολιανού Φαραγγιού και Κρητική Βραδιά

Διάβαση Τοπολιανού Φαραγγιού με αναχώρηση από τα Τοπόλια το απόγευμα και Κρητική Βραδιά με τον Ηλία Χορευτάκη και το συγκρότημα του στο Δημοτικό Σχολείο Τοπολίων. Διοργάνωση: Πολιτιστικός & Περιβαλλοντικός Σύλλογος Τοπολίων. Είσοδος: 5€ (στην Κρητική Βραδιά)

Πέμπτη 10 Αυγούστου 

Κερατόκαμπος (Ηράκλειο) -Κρητική βραδιά με τον Ψαρογιώργη

Κρητική βραδιά στον Κερατόκαμπο με τον Ψαρογιώργη

Γαβαλοχώρι (Χανιά) – Κρητική βραδιά με τους Ν. Ζωιδάκη και Μ. Κονταρό

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαβαλοχωρίου διοργανώνει την Πέμπτη 10 Αυγούστου κρητική βραδιά με τον Νίκο Ζωιδάκη και τον Μανώλη Κονταρό. Είσοδος: 15€ με πλήρες μενού.

Ανώγεια (Ρέθυμνο)- Συναυλία Μανωλάκης & Couleur locale

Ο Μανωλάκης και οι Couleur locale με Νικόλα Χριστόπουλο & Γιάννη Καπετανάκη στα Ανώγεια στο Αντιφασιστικό-Αντιρατσιστικό φεστιβάλ ''Χαϊμαλίνα''

Παρασκευή 11 Αυγούστου 

Κριτσά (Λασίθι) - Γιορτή Μυζηθρόπιτας

Γιορτή Μυζηθρόπιτας και μεγάλο κρητικό γλέντι μέχρι πρωίας, στο Δημοτικό Σχολείο Κριτσάς Λασιθίου, με το συγκρότημα των Δημήτρη και Μιχάλη Κουνάλη

Βασιλική Σητείας (Λασίθι) - Κρητικό γλέντι με τον Ψαρογιώργη

Κρητικό γλέντι με το συγκρότημα του ΨΑΡΟΓΙΩΡΓΗ. Οργάνωση: Μορφωτικός Ψυχαγωγικός Σύλλογος Βασιλικής. Έναρξη: 9:30 μμ. Είσοδος: Με την ευθύνη του Συλλόγου. Χώρος: Δημοτικό Σχολείο Βασιλικής.

Μύρτος Ιεράπετρας (Λασίθι) - Κρητικό γλέντι

Κρητικό γλέντι με τον Μανώλη Κονταρό και τον Νίκο Ζωιδάκη, στο χώρο «Ποτάμι», στο χωριό Μύρτος Ιεράπετρας. Είσοδος 15 ευρώ (πλήρες μενού).

Αμιράς (Ηράκλειο) - Κρητική βραδιά

Κρητική βραδιά με το συγκρότημα του Κωνσταντίνου Σαριδάκη την κεντρική πλατεία των Αμιρών. Ώρα έναρξης :21:00. Είσοδος: Ελεύθερη. Οργάνωση Πολιτιστικός & Αθλητικός Σύλλογος Αμιρών.

Διαβαϊδέ Πεδιάδος (Ηράκλειο) -Κρητικό γλέντι

Κρητική βραδιά με το Γιώργο και Νίκο Στρατάκη. Διοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Διαβαϊδέ.

Μέρωνας, Αμάρι (Ρέθυμνο) - Κρητικό γλέντι

Στα πλαίσια του 7ου Μουσικού Διδασκαλείου διοργανώνεται γλέντι-ξεφάντωμα στο Παλιό Σχολειό με τους: Δημ. Σγουρό - Δημ. Σιδερή – Γιώργο Ζαχαριουδάκη – Στρατή Σκαράκη και τους μαθητές, φίλους, γνωστούς κι ούλους τσι χωριανούς…

Λοχριά (Ρέθυμνο) – Κρητικό γλέντι με τον Βασίλη Σταυρακάκη

Ο πολιτιστικός σύλλογος Λοχριάς "Κουρουπητο" διοργανώνει στις 11 Αύγουστου 2017 κρητική βραδιά με τους καταξιωμένους καλλιτέχνες Αλεξάκη Δημήτρη (λύρα-τραγούδι), Σταυρακάκη Βασίλη (μαντολίνο - τραγούδι) Πετσάκη Μιχάλη (λαούτο -τραγούδι) Σταυρακάκη Αντώνη (μαντολίνο - τραγούδι)και Ζωγραφάκη Δημήτρη (κιθάρα). Θα είναι μεγάλη μας τιμή να παραβρεθείτε στο γλέντι του χωριού μας!

Πέραμα Μυλοποτάμου (Ρέθυμνο) - Συναυλία με τον Μ. Τζουγανάκη

Συναυλία του Μιχάλη Τζουγανάκη στο πλαίσιο της έκθεσης «Γη Μυλοποτάμου» που πραγματοποιείται στο Πέραμα Μυλοποτάμου. Μαζί του ο Αλέξανδρος Τζουγανάκης. Διοργάνωση Πολιτιστικός Σύλλογος. Είσοδος ελεύθερη.

Μισίρια (Ρέθυμνο) - Χοροεσπερίδα

Ο Πέτρος Μαρούλης με το συγκρότημα του στη χοροεσπερίδα του Άρη Περιβολίων στο 4ο Γυμνάσιο στα Μισίρια. Τηλέφωνα κρατήσεων 6973821669, 6947153167

Άνω Βαλσαμόνερο (Ρέθυμνο) - 1ο Αγροτικό Πανηγύρι

Σας προσκαλούμε στο 1o Αγροτικό Πανηγύρι στο Άνω Βαλσαμόνερο Ρεθύμνου. Ελάτε να γλεντήσουμε όπως παλιά, την Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017, με τους ξεχωριστούς: Στέλιο Μπικάκη και Γιώργο Μανωλιούδη! θα προσφερθεί παραδοσιακό μενού αποκλειστικά από τοπικά προϊόντα. Ώρα έναρξης: 21:30, Τηλ. κρατήσεων: 698 56 98 001, 698 06 73 776. Διοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Άνω Βαλσαμόνερου.

Σάββατο 12 Αυγούστου

Αχλάδια, Σητεία (Λασίθι) - Κρητικό γλέντι

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αχλαδίων σας προσκαλεί στα Αχλάδια και στη γιορτή του Πολιτιστικού Συλλόγου, παρέα με τον λυράρη Μιχάλη Καζαμία. Τιμή 15€ με πλήρες μενού.

Πραισός, Σητεία (Λασίθι) - Κρητικό πανηγύρι

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πραισού σας προσκαλεί στο ετήσιο πανηγύρι του, που θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου στον Άγιο Σπυρίδωνα (Κανένε) το Σάββατο 12 Αυγούστου 2017 και ώρα 20:30 με το Κρητικό Συγκρότημα του Μανόλη Στεφανάκη Τιμή εσόδου: 15 ευρώ Προπώληση: 13 ευρώ. Με πλήρες μενού (ατομικό πιάτο με παραδοσιακά μεζεδάκια, ψητό στο φούρνο σαλάτα, φρούτο και νηστίσιμο μενού. (Πάρκινγκ δίπλα στο χώρο της Εκδήλωσης)

Μύθοι Ιεράπετρας (Λασίθι) - Kρητικό γλέντι

Kρητικό γλέντι με το συγκρότημα του Μανώλη Αλεξάκη, στο χωριό Μύθοι Ιεράπετρας. Είσοδος 15 ευρώ (πλήρες μενού).

Ιεράπετρα (Λασίθι) - Συναυλία  με τους Βασίλη Σκουλά και Παντελή Θαλασσινό

Συναυλία  με τους Βασίλη Σκουλά και Παντελή Θαλασσινό, στο Δασάκι του Κουτσουρά , στην Ιεράπετρα. Είσοδος 14 ευρώ.

Μεσοχώρι (Ηράκλειο)- Γιορτή σαρικόπιτας

Μια ξεχωριστή γιορτή και φέτος ετοιμάζει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεσοχωριού «Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος»! Το Σάββατο 12 Αυγούστου 2017 σας περιμένουμε στην 4η Γιορτή Σαρικόπιτας! Πολλές σαρικόπιτες (και νηστίσιμες ), πλούσιο μενού και πολύ κέφι με τους καταξιωμένους κρητικούς καλλιτέχνες:

Κώστα Κακουδάκη (λύρα)
Μιχάλη Πετσάκη (λαούτο)

Τύλισος Μαλεβιζίου (Ηράκλειο) - Μαγεροτσικαλιάσματα

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυλισου σας προσκαλεί να περάσουμε μια όμορφη βραδιά που θα ξεκινήσει με διαγωνισμό μαγειρικής με παραδοσιακές συνταγές από τις γυναίκες του χωριού κ θα συνεχιστεί με τους ήχους της λύρας κ του λαούτου από Τυλισανους Καλλιτέχνες.

Λύρα :Σταυρακακης Κωστής
Λαούτο: Μαματζακης Νικος
Λαούτο : Φιολιτακης Γιωργος
Μαντολίνο : Γιανναδακης Κώστας
Μαντολινο: Παπαζογλου Μιχάλης

Πληροφορίες για συμμετοχή στον διαγωνισμό μαγειρικής στο τηλ. 6907288239 (Περυσινακης Γρηγόρης)

Κορφές Μαλεβιζίου (Ηράκλειο) Γιορτή Σουλτανίνας

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κορφών σας προσκαλεί το Σάββατο 12 Αυγούστου στις 21:00 στο Δημοτικό Σχολείο Κορφών Μαλεβιζίου, στην καθιερωμένη για χρόνια "Γιορτή Σουλτανίνας". Θα μας διασκεδάσουν οι καταξιωμένοι καλλιτέχνες: Βασίλης Σταυρακάκης & Μιχάλης Καλλέργης! Σας περιμένουμε όλους σε μια μοναδική Κρητική βραδιά! Τηλέφωνο για κρατήσεις: 6946 672254.

Δαμάστα (Ηράκλειο) - Μαγειρέματα από τις γυναίκες της Δαμάστας

Στα πλαίσια των Επετειακών Εκδηλώσεων για τα 73 Χρόνια από το Ολοκάυτωμα της Δαμάστας ο Πολιτιστικός Σύλλογος διοργανώνει "μαγειρέματα από τις γυναίκες της Δαμάστας". Μια γευστική διαδρομή με παραδοσιακά εδέσματα και γλυκά με πρώτη ύλη τα προϊόντα του πλούσιου Δαμαστιανού κάμπου, μαγειρευμένα με μεράκι από τις γυναίκες της Δαμάστας. Ώρα έναρξης: 21:00 στο Σχολείο Δαμάστας. Είσοδος: Ελεύθερη

Μαθιά Πεδιάδος (Ηράκλειο) - Ρακοβραδιά

Ρακοβραδιά με το συγκρότημα του Γιώργου Σαριδάκη Πολιτιστικός Σύλλογος Μαθιάς.

Ίνι-Μοναστηράκι (Ηράκλειο) - Χοχλιδοβραδιά

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ίνι-Μοναστηράκι σας προσκαλεί στην ετήσια "χοχλιδοβραδιά"! συνοδευτικά στο χοχλιό θα προσφερθούν άφθονα νηστίσιμα εδέσματα, παρασκευασμένα με πολύ φροντίδα από τις νοικοκυρές των χωριών μας. Στο μαγευτικό τοπίο της Κεράς, στο παλιό φράγμα Ινίου, με το μουσικό σχήμα του Γιώργου Γλυκοκόκαλου. Είσοδος 7€ με ελευθέρη κατανάλωση εδεσμάτων.

Κασταμονίτσα (Ηράκλειο) - Γιορτή εφτάζυμου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κασταμονίτσας διοργανώνει τη γιορτή εφτάζυμου. Ζωντανή μουσική με τους Γιώργο Μανωλάκη, Ιάκωβο Πατεράκη, Γιώργη Σταυρακάκη & Γιάννη Ρομπογιαννάκη.

Τσούτσουρας (Ηράκλειο) - Κρητική βραδιά

Κρητική βραδιά με το συγκρότημα του Νίκου Γωνιανάκη απο τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τσούτσουρα.

Μαριδάκι (Ηράκλειο) - Γλέντι

O Πολιτιστικός Σύλλογος Μαριδακίου διοργανώνει το Σάββατο 12 Αυγούστου μεγάλο παραδοσιακό κρητικό γλέντι με τον  Γιώργο  Παπαδάκη  και  το συγκρότημα του! Σας περιμένουμε όλους να διασκεδάσουμε και πάλι στο Μαριδάκι! Ώρα έναρξης : 21.30 μ.μ.

Κίσαμος (Χανιά) - Φεστιβάλ Κισαμίτικης Κουλτούρας

Άρχίζει το 10ο Φεστιβάλ Κισαμίτικης Κουλτούρας στην Παραλία του Γηπέδου, στην Κίσαμο, με έκθεση παραδοσιακών κρητικών προϊόντων, ειδών λαϊκής τέχνης και σχεδόν κάθε βράδυ κρητική διασκέδαση μέχρι τις 20 Αυγούστου.Τηλ. επικοινωνίας: 2822340222.

Δελιανά (Χανιά) - Μπαλαντίνεια 2017

Κρητική βραδιά με το συγκρότημα του Ηλία Χορευτάκη στο Δημοτικό Σχολείο Δελιανών. Είσοδος: με εισιτήριο. Υπεύθυνος Εκδήλωσης: Κατσουλάκης Ελευθέριος. Τηλ. Επικοινωνίας: 6972923235

Φραγκοκάστελο (Χανιά) - Συναυλία με τον Μ. Τζουγανάκη

Μεγάλη συναυλία στο Φραγκοκάστελο με τον Μιχάλη Τζουγανάκη

Κυριακή 13 Αυγούστου

Χουστουλιανά (Ηράκλειο) - Διήμερο κρητικό γλέντι

Διήμερο κρητικό γλέντι στις 13 και 14 Αυγούστου θα διοργανώσει η ομάδα του Χείμαρου στα Χουστουλιανά. Αρχικά την Κυριακή 13 Αυγούστου την διασκέδαση όλων όσων δώσουν το παρόν θα αναλάβει ο Μανώλης Αλεξάκης με το συγκρότημά του. Και την επόμενη ημέρα, την Δευτέρα 14 του μήνα, την διασκέδαση θα αναλάβει το συγκρότημα των Γιαχνάκη Μιχαήλ και Ορφανού Μιχαήλ. "Η διοίκηση προσκαλεί όλο τον κόσμο να δώσει το παρόν, να διασκεδάσει και να ενισχύσει όσο μπορεί τη νέα προσπάθεια της ομάδας εν όψη του ερχόμενου πρωταθλήματος της Γ΄ ΕΠΣΗ, στο οποίο θα λάβει μέρος. Ελάτε να χαρούμε, να απολαύσουμε καλή κρητική μουσική και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί μέχρι πρωίας...".

Θρόνος, Αμάρι (Ρέθυμνο) - Κρητικό γλέντι

Ο Νίκος και ο Αντώνης Ξυλούρης ζωντανά στο Θρόνος Αμαρίου. Μαζί τους ο Γιώργης Σαλούστρος και ο Γιώργης Σταυρακάκης. Διοργάνωση Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Σύβριτος».

Βλαχερωνίτισσα (Χανιά) - Γιορτή μπουρεκιού

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βλαχερωνίτισσας σας προσκαλεί στον προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου για να απολαύσετε το φημισμένο κρητικό μπουρέκι και ένα κρητικό γλέντι με το συγκρότημα του Αντώνη Μαρτσάκη. Είσοδος 15€ με πλήρες μενού.

Καρές (Χανιά) - Γιορτή λαδιού

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρών Κισάμου «Ο Ραδάμανθυς» σας προσκαλεί στην πλατεία του χωριού σε μια γιορτή αφιερωμένη στο λάδι και κρητικό γλέντι με το συγκρότημα του Στέλιου Μπικάκη. Με είσοδο.

Δευτέρα 14 Αυγούστου 

Ψυχρό (Λασίθι) – Κρητική βραδιά

Μεγάλη κρητική βραδιά με τους Κώστα Νοδαράκη, Γιώργο Χριστονάκη και το συγκρότημα τους.

Αβδού (Ηράκλειο) - Κρητική βραδιά με τον Ψαρογιώργη

abdou glenti

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αβδού διοργανώνει κρητική βραδιά στις 14 Αυγούστου με το συγκρότημα τεσσάρων κορυφαίων κρητικών καλλιτεχνών. Θα διασκεδάσουμε με τους Ψαρογιώργη (λαούτο, τραγούδι), Στέλιο Πετράκη (λύρα), Γιώργη Μανωλάκη (λαούτο, τραγούδι) και Μπάμπη Παρασκάκη (ασκομαντούρα). Είσοδος δωρεάν.

Χουδέτσι (Ηράκλειο) - Κρητικό γλέντι με τον Γιώργο Παπαδάκη

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χουδετσίου διοργανώνει γλέντι για τη γιορτή της Παναγίας στις 14 Αυγούστου 2017 με το συγκρότημα του Γιώργου Παπαδάκη στην πλατεία του Χουδετσίου. Σας περιμένουμε!

Ρουσσοχώρια Πεδιαδος (Ηράκλειο) - Κρητική βραδιά

Μεγάλη κρητική βραδιά με κρητικό συγκρότημα και ψητό στον ξυλόφουρνο. Πολιτιστικός Σύλλογος Ρουσσοχωρίων

Επισκοπή Πεδιάδος (Ηράκλειο) - Κρητικό Γλέντι με τον Βασίλη Σταυρακάκη 

O Βασίλης Σταυρακάκης στην Eπισκοπή Πεδιάδος στο δημοτικό σχολείο. Μαζί του είναι οι: Ιάκωβος Πατεράκης, Γιάννης Ρομπογιαννάκης, Γιώργος και Αντώνης Σταυρακάκης. τηλ κρατήσεων: 6951797820

Λαράνι Μονοφατσίου (Ηράκλειο) - Κρητική Βραδιά με τον Μιχάλη Καλλέργη

Ο Πολιτιστικος Συλλογος Λαρανιου σας προσκαλει στην κρητικη βραδια που διοργανώνει παραμονη της Παναγιας 14 Αυγούστου θα μας διασκεδασουν οι:

Μιχάλης Καλλεργης
Νικολας Καρατζης
Μανουσος Καλλεργης του Νικολάου
Μανουσος Καλλεργης του Μιχαήλ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ. Τηλ. Κρατησεων: 6974159346

Βενεράτο (Ηράκλειο) - Κρητικό γλέντι

Ο Πολιτιστικός σύλλογος Βενερατου και φέτος διοργανώνει κρητικό γλέντι την Παραμονή της Παναγίας με το συγκρότημα του Μανωλη Αλεξακη στο προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Βενεράτου. Σας περιμένουμε όλους να γλεντήσουμε και να διασκεδάσουμε μαζί!

Κοξαρέ (Ρέθυμνο) - Κρητική βραδιά

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κοξαρέ διοργανώνει τη Δευτέρα 14 και την Τρίτη 15 Αυγούστου κρητικές βραδιές με τον Πέτρο Μαρούλη και τον Ανδρέα Μανωλαράκη αντίστοιχα. Τιμή Εισόδου: 15€ με πλήρες μενού

Φρες Αποκορώνου (Χανιά) - Κρητική βραδιά

Η Ένωση Φρεδιανών “Η Παναγία των Δυο Βράχων” και ο Σύλλογος Γυναικών Φρε διοργανώνουν Κρητική βραδιά με το συγκρότημα του Μανώλη Κονταρού.

Κάμποι Κεραμιών (Χανιά) - Κρητικό Πανηγύρι

Για ακόμη μια χρονιά ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΌΣ ΣΎΛΛΟΓΟΣ "ΚΆΜΠΩΝ ΚΕΡΑΜΕΙΩΝ" διοργανώνει Μεγάλο Κρητικό Πανηγύρι τη Δευτέρα 14 Αυγούστου και ώρα 21.00 στη πλατεία του χωριού...

Θα μας διασκεδάσει ο Νίκος Ποντικάκης με το συγκρότημα του. Τη βραδιά θα πλαισιώσει το χορευτικό συγκρότημα του συλλόγου. Επίσης η βραδιά θα περιέχει πλούσια παραδοσιακά δώρα...

ΜΕΝΟΥ:

-Χειροποίητα κρητικά παξιμαδάκια
-Χειροποίητα μυζηθρένια καλιτσούνια
-Γραβιερα και ντόπιο μελι

-Χωριάτικη Σαλάτα
-Συκωτάκια στιφάδο
-Τσιγαριαστό αρνί

-Βραστό κρέας με πιλάφι
-Ψητό κρέας με πατάτες στο φούρνο
-Γλυκό και φρούτο εποχής

-Τσικουδιά και Άφθονο Καμπιανό Κρασί....
Επίσης θα υπάρχουν και σαρακοστιανά εδέσματα..
(Όλα τα φαγητά σερβίρονται ανά 4-5 άτομα)

Τιμή εισόδου: 15€. ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΟΡΊΣΕΤΕ!!!!

Πεμόνια Αποκορώνου (Χανιά) - Κρητική βραδιά

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Πεμονίων διοργανώνει κρητική βραδιά με τα Περουλάκια στα Πεμόνια Δήμου Αποκορώνου

Τρίτη 15 Αυγούστου 

Κάτω Βρύση Παρασπορίου (Λασίθι) - Πανηγύρι της Παναγίας

Σας προσκαλούμε στο παραδοσιακό πανηγύρι (με παραδοσιακή μουσική και χορούς, έκθεση τοπικών προϊόντων, ψηφιακή έκθεση φωτογραφίας, παρουσίαση βιβλίων) που διοργανώνουμε στις 15 Αυγούστου 2017 ώρα 12:00 το μεσημέρι, στην Κάτω Βρύση Παρασπορίου. Θα μας διασκεδάσουν το συγκρότημα του Σωτήρη Χατζαντωνάκη, Παρασποριανοί και άλλοι ντόπιοι μουσικοί. Είσοδος 10 € (περιλαμβάνει πλήρες μενού και ρακή). Παιδιά έως 6 ετών ΔΩΡΕΑΝ.

Ψυχρό (Λασίθι) – Ημερήσιο πανηγύρι

Ημερήσιο πανηγύρι κάτω από τα πλατάνια στο μαγευτικό Ψυχρό Αγίου Ιωάννη Ιεράπετρας.

Λάστρος Σητείας (Λασίθι) - Πανηγύρι 

Σας προσκαλούμε την Τρίτη 15 Αυγούστου στο « Παραδοσιακό Πανηγύρι της Λάστρου». Κρητικό και λαϊκό πρόγραμμα με τον Βαγγέλη Βαρδάκη και τον Κωστή Αβυσσινό. Είσοδος 5 Ευρώ. Ώρα: 21:00 στον Καραβά Λάστρου.

Τουρλωτή Σητείας (Λασίθι) - Πανηγύρι

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τουρλωτής σας προσκαλεί στο καθιερωμένο πανηγύρι, ανήμερα της Παναγίας, όπου θα διασκεδάσουμε με το συγκρότημα των Δημήτρη Μπετίνη και Χρήστο Στιβακτάκη. Είσοδος: 5€ Ώρα έναρξης: 9:00μ.μ

Σίτανος Σητείας (Λασίθι) - Αναβίωση πατροπαράδοτου πανηγυριού 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σιτάνου σας προσκαλεί την Τρίτη 15 Αυγούστου 2017 στην αναβίωση πατροπαράδοτου πανηγυριού στη Σίτανο. Παραδοσιακοί μεζέδες από τις γυναίκες του χωριού. Ψητά στους ξυλόφουρνους του Συλλόγου. Διασκέδαση μέχρι το πρωί με το συγκρότημα του Ψαρογιώργη και του μοναδικού ντόπιου καλλιτέχνη Στέλιου Πετράκη

Αρμένοι Σητείας (Λασίθι) - Ημερήσιο πανηγύρι

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρμένων σας προσκαλεί στο παραδοσιακό πανηγύρι που διοργανώνει. Θα μας διασκεδάσει το συγκρότημα του Στεφανάκη Τριαντάφυλλου. Γενική είσοδος με πλήρες μενού 13 €.

Σταυροχώρι Ιεράπετρας (Λασίθι) - Κρητικό Γλέντι

Κρητικό γλέντι στο Δημοτικό Σχολείο Σταυροχωρίου Ιεράπετρας με το συγκρότημα του Μανώλη Ρασιδάκη.

Παχειά Άμμος Ιεράπετρας (Λασίθι) - Κρητικό Γλέντι

Κρητικό γλέντι στο λιμάνι με το συγκρότημα των ΚΑΤΑΡΤΖΗ-ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ ΔΗΜ. Οργάνωση: Πολιτιστικός Οικολογικός Λαογραφικός Σύλλογος Παχειάς Άμμου. Έναρξη: 9:30 μμ.

Ορεινό (Λασίθι)- Κρητικό Πανηγύρι

Κρητικό γλέντι στην πλατεία Ορεινού Ιεράπετρας με το συγκρότημα του Δημήτρη Παπαδάκη. Είσοδος 10 ευρώ (πλήρες μενού).

Επισκοπή Ιεράπετρας (Λασίθι) - Κρητικό Γλέντι με τον Γ. Παπαδάκη

Κρητικό γλέντι στο χωριό Επισκοπή Ιεράπετρας, με το συγκρότημα του εκλεκτού λυράρη Γιώργου Παπαδάκη. Είσοδος: 15€ (πλήρες μενού και ρακί). Χώρος: πλατεία  Επισκοπής

Καστέλλι Φουρνής (Λασίθι) -  Κρητική και λαϊκή βραδιά

Παραδοσιακή κρητική και λαϊκή βραδιά με τίτλο «Δεκαπεντάυγουστος στο Καστέλλι Φουρνής» στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου.

Νεάπολη (Λασίθι) - Κρητική βραδιά

“Δεκαπενταύγουστος στη Νεάπολη” με το συγκρότημα του Αντώνη Μαζοκοπάκη. Κεντρική Πλατεία Νεάπολης. Ώρα 21.00.

Παναγιά Πεδιαδος (Ηράκλειο) - Κρητική βραδιά

Κρητική βραδιά με το συγκρότημα του Μανώλη Αλεξάκη. Οργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Παναγιάς

Επισκοπή Πεδιάδος (Ηράκλειο) - Κρητικό Γλέντι με το Συγκρότημα του Γιώργου & Νίκου Στρατάκη

stratakia episkopi

Νίκος και Γιώργος Στρατάκης ανήμερα της Κοίμησης της Θεοτόκου, στην Επισκοπή Πεδιάδος στο δημοτικό σχολείο. Τηλ κρατήσεων: 6951797820

Άνω Βιάννος (Ηράκλειο) - Βιαννίτικο Γλέντι

Παραδοσιακό Βιαννίτικο Γλέντι με ντόπιους καλλιτέχνες στην Πλατεία Μιχαήλ Αρχαγγέλου. Οργάνωση Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, Πολιτιστικός Σύλλογος Άνω Βιάννου, Αθλητικό Σωματείο «Ο Πατούχας» και Φορείς της Άνω Βιάννου. Ώρα έναρξης 21:00

Αβδού (Ηράκλειο) - Κρητική βραδιά Αβγιωτών καλλιτεχνών

Μία ξεχωριστή κρητική μουσική βραδιά με καλλιτέχνες από το Αβδού. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν οι: Αντώνης Φραγκάκης (λύρα - τραγούδι), Δαμιανός Βασιλάκης (ασκομαντούρα - τσουκομαντούρα - θιαμπόλι - νταουλάκι - τραγούδι), Ζαχάρης Γραμματικάκης (λαγούτο - νταουλάκι), Μιχάλης Ασσαργιωτάκης (λαγούτο - τραγούδι), Νίκος Γουβιανάκης (λύρα - τραγούδι), Γιώργος Γουβιανάκης (μαντολίνο - τραγούδι), Κωστής Βελιγραντάκης (λαγούτο - μαντολίνο - τραγούδι) και Κωστής Γιαλυτάκης (λαγούτο). Την εκδήλωση θα τιμήσουν με τη συμμετοχή τους οι παλαιότεροι οργανοπαίκτες του χωριού μας Μανώλης Ανδρουλάκης, Μανώλης Ασσαργιωτάκης και Γιάννης Ασσαργιωτάκης, ενώ στο τραγούδι θα συμμετέχει και η Φανή Γιαλυτάκη. Είσοδος δωρεάν.

Χουδέτσι (Ηράκλειο) - Κρητικό γλέντι με τον Νίκο Γωνιανάκη

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χουδετσίου διοργανώνει γλέντι για τη γιορτή της Παναγίας στις 15 Αυγούστου 2017 με το συγκρότημα του Νίκου Γωνιανάκη στην πλατεία του Χουδετσίου. Σας περιμένουμε!

Βούτες (Ηράκλειο) - Πανηγύρι με τους Δημήτρη και Μιχάλη Κουνάλη

Σας περιμένουμε όλους να γιορτάσουμε παρέα με το συγκρότημα του Δημήτρη και Μιχάλη Κουνάλη την ημέρα της Παναγίας που θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Βουτών. Ώρα έναρξης: 21:30. Είσοδος: 10 ευρώ με πλήρες μενού.

Βρύσσες Αμαρίου (Ρέθυμνο) - Πανηγύρι

Πανυγήρι στις Βρύσσες Αμαρίου με ζωντανή μουσική με τον Μιχάλη Τσικαλάκη και το συγκρότημα του (Σπύρος Σκουραδάκης, Σπύρος Παπαδάκης, Παναγιώτης Μπουτσάκης).

Κοξαρέ (Ρέθυμνο) - Κρητική βραδιά

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κοξαρέ διοργανώνει τη Δευτέρα 14 και την Τρίτη 15 Αυγούστου κρητικές βραδιές με τον Πέτρο Μαρούλη και τον Ανδρέα Μανωλαράκη αντίστοιχα. Τιμή Εισόδου: 15€ με πλήρες μενού.

Φρε Αποκορώνου (Χανιά) - Κρητικό γλέντι

Την Τρίτη 15 Αυγούστου θα μας διασκεδάσουν ο Ηλίας και ο Δημήτρης Βλαμάκης με το συγκρότημά τους στην πλατεία του Φρε Αποκορώνου.

Ώρα έναρξης: 21:30
Είσοδος: 10€ με πλήρες μενού.
Τηλ. κρατήσεων: 6983 652622

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:
- Ένωση Φρεδιανών ''Η Παναγία των δύο βράχων''
- Σύλλογος Γυναικών Φρε

gravieraΑνώπολη Σφακίων (Χανιά) - Γιορτή Γραβιέρας 

Την ετήσια «Γιορτή Γραβιέρας» διοργανώνει τη Δευτέρα 15 Αυγούστου 2017 στις 21.00, στην πλατεία Ανώπολη Σφακίων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανώπολης Σφακίων με τη συνδρομή του Δήμου Σφακίων. Στη γιορτή θα προσφερθούν πλούσια Σφακιανά εδέσματα, όπως βραστό, πιλάφι, σφακιανό γιαχνί, στιφάδο, τυρί και μέλι. Ζωντανή κρητική μουσική από το συγκρότημα «τα Περουλάκια».

Σκλαβοπούλα (Χανιά) - Γιορτή τσιγαριαστού

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σκλαβοπούλας «Η ΒΙΕΝΝΑ» σας προσκαλεί στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου του χωριού στη γιορτή τσιγαριαστού με κρητική μουσική από τους Κωνσταντίνο Σκουλούδη και Γιώργο Στρατάκη.

Πεμόνια (Χανιά) - Πανηγύρι της Παναγίας

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Πεμονίων διοργανώνει κρητική βραδιά με το συγκρότημα του Γιωργο Μανωλιούδη και Γιωργο Χαλκιαδάκη στα Πεμόνια Δήμου Αποκορώνου.

Τετάρτη 16 Αυγούστου

Πρίνα (Λασίθι) - Γιορτή Μελιού

Γιορτή Μελιού Πρίνας με παραδοσιακό κρητικό γλέντι από το συγκρότημα του Τριαντάφυλλου Στεφανάκη, στον χώρο του Δημοτικού Σχολείου Πρίνας, στο Λασίθι. Είσοδος 13 ευρώ (πλήρες μενού).

Άγιος Γεώργιος Σητείας (Λασίθι) - Γιορτή ψωμιού

O Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου "ΟΙ ΤΟΥΡΤΟΥΛΟΙ" σας προσκαλεί στη γιορτή ψωμιού την Τετάρτη 16/8 στη Φλέγα. Θα μας διασκεδάσει το συγκρότημα του Ντίνου Γαλετάκη. Τιμή εισόδου 5 ευρώ (1 καραφάκι & κέρασμα ανά 4 άτομα, καθώς και ντάκος με ντομάτα, κομμάτα και ξύγαλο). Οι επισκέπτες θα μπορούν να αγοράσουν σουβλάκια τηγανητές πατάτες, ξύγαλο, χωριάτικη σαλάτα, μπύρες, αναψυκτικά. Θα υπάρχει προς πώληση παξιμάδι ζυμωτό σε σακούλες. Ώρα έναρξης 12:00 το μεσημέρι.

Δαμάστα (Ηράκλειο) - Χοροεσπερίδα με τους Β. Σταυρακάκη και Μ. Καλλέργη

Χοροεσπερίδα με το συγκρότημα του Βασίλη Σταυρακάκη και Μιχάλη Καλλέργη. Ώρα: 21:30 στο προαύλιο του σχολείου Δαμάστας. Είσοδος: Ελεύθερη

Τεφέλι Αρχανών Αστερουσίων (Ηράκλειο) - Κρητικό φιλανθρωπικό γλέντι

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τεφελίου διοργανώνει κρητικό παραδοσιακό φιλανθρωπικό γλέντι στις 16 Αυγούστου με το συγκρότημα του Γιώργου Γλυκοκόκαλου. Χορεύει ο όμιλος Παπαδόκωστα. Θα γίνει συλλογή τροφίμων για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου Αστερουσίων.

Ξαμουδοχώρι (Χανιά) - Γιορτή Σταφίδας 2017

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ξαμουδοχωρίου μας προσκαλεί σε μια παραδοσιακή κρητική βραδιά στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου με κρητική μουσική και κρητικούς χορούς. Πλήρες μενού. Έναρξη: 20.30.

Κουρνάς (Χανιά) - Κρητική βραδιά

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κουρνά "Αγ. Γεώργιος" διοργανώνει κρητική βραδιά με το συγκρότημα του Νίκο Ζωιδάκη

Πέμπτη 17 Αυγούστου

Φουρνή (Λασίθι) - Κρητικό γλέντι

Κρητική βραδιά με μεγάλο γλέντι από το συγκρότημα των Μιχάλη Καλλέργη και Βασίλη Σταυρουλάκη, στον αυλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Φουρνής, στο Λασίθι.

Μεσελέροι Σητείας (Λασίθι) - Κρητικό γλέντι

Κρητικό γλέντι με το συγκρότημα του Παρη Περισυνάκη. Έναρξη: 9.30 μμ. στο Σχολείο Μεσελέρων. Οργάνωση: Πολιτιστικός  σύλλογος Μεσελέρων.

Γωνιές Πεδιάδος (Ηράκλειο) - Γιορτή Καρυδιού

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γωνιών Πεδιάδος διοργανώνει Γιορτή Καρυδιού την Πέμπτη 17 Αυγούστου. Την εκδήλωση θα πλαισιώνουν ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης. Είσοδος: 5€

Σφακοπηγάδι (Χανιά) - Γιορτή Τρυγητού 

Συμβολικό πάτημα σταφυλιών και κρητικό παραδοσιακό γλέντι στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου Σφακοπηγαδίου. Είσοδος: ελεύθερη

Παρασκευή 18 Αυγούστου

Μεσελέροι Ιεράπετρας (Λασίθι) - Κρητικό γλέντι

Κρητικό γλέντι στο Σχολείο Μεσελέρων Ιεράπετρας, με το συγκρότημα του Πάρι Περυσινάκη.

Τζερμιάδω, Οροπέδιο Λασιθίου (Λασίθι) - Γιορτή πατάτας

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τζερμιάδων «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» μετά από 23 συναπτά έτη διοργανώνει και φέτος την καθιερωμένη 3ήμερη γιορτή πατάτας στο Τζερμιάδω του Οροπεδίου Λασιθίου. Η έναρξη της τριήμερης εκδήλωσης γίνεται την Παρασκευή 18 Αυγούστου με παραδοσιακό γλέντι με τον Βασίλη Σκουλά και το συγκρότημα του, ενώ το Σάββατο 19 Αυγούστου παίρνουν τη σκυτάλη της ψυχαγωγίας ντόπιοι μουσικοί καλλιτέχνες σε μια ρακοβραδιά.

Λύττος (Ηράκλειο)- Βραδιά παραδοσιακών φαγητών

Με το συγκρότημα του Γιώργου Γιακουμάκη. Οργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος.

Καλό Χωριό Μονοφατσίου (Ηράκλειο) -  Κρητικό γλέντι

Μεγάλο κρητικό γλέντι με τους: Βασίλη Σταυρακάκη, Γιώργη Ψαρογιώργη, Ιάκωβο Πατεράκη, Γιώργη Μανωλάκη. Τιμή εισιτηρίου με πλήρες γεύμα: 12€, προπώληση 10€. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την αποπεράτωση του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής και Αγίας Μακρίνας. Οργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Καλού Χωριού Μονοφατσίου. Ώρα 22:00.

Κασσάνοι (Ηράκλειο) - Γιορτή κρεμμυδιού

KASSANOI

Την Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017 στις 9:30 το βράδυ στους Κασσάνους  του Δήμου ΜΙΝΩΑ Πεδιάδας, θα πραγματοποιηθεί η «2η  ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΕΜΜΥΔΙΟΥ», που  διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κασσάνων «ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ», με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και την αιγίδα του Δήμου «ΜΙΝΩΑ» Πεδιάδας στον προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου. 

Οι  επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα Κασσανιώτικα κρεμμύδια, προσφορά των ντόπιων παραγωγών του χωριού, μαγειρεμένα με πολλούς διαφορετικούς τρόπους από εκλεκτούς μαγείρους που θα πλαισιώσουν την εκδήλωση και που θα τα ετοιμάζουν κατά την διάρκεια της βραδιάς. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος κατά την διάρκεια της εκδήλωσης  θα προσφέρει στους παρευρισκόμενους αναμνηστικές συσκευασίες με κρεμμύδια. 

Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με μεγάλο Κρητικό γλέντι όπου θα μας διασκεδάσει το συγκρότημα του Δημήτρη και Μιχάλη Κουνάλη. 

 

Σάββατο 19 Αυγούστου

Κρούστα (Λασίθι) - Γιορτή Εφτάζυμου

Γιορτή Εφτάζυμου και κρητικό γλέντι στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου, στο χωριό Κρούστας Λασιθίου. 

Κάτω Καστελλιανά (Ηράκλειο) - Κρητικό γλέντι

Κρητικό γλέντι στα Κάτω Καστελλιανά Ηρακλείου, με χωριανούς καλλιτέχνες.

martsakis small

Συκολόγος (Ηράκλειο) - Κρητική βραδιά με τον Α. Μαρτσάκη

Παραδοσιακή κρητική βραδιά με το συγκρότημα του Μαρτσάκη Αντώνη. Χώρος: Πολιτιστικό κέντρο Συκολόγου. Ώρα έναρξης: 21:30. Είσοδος: 10 ευρώ. Οργάνωση Πολιτιστικός Σύλλογος Συκολόγου.

Χόνδρος (Ηράκλειο) - Κρητικό γλέντι

Κρητικό γλέντι με το συγκρότημα του Μανώλη Γιαμαλάκη στην αυλή του ελαιουργείου του Χόνδρου. Ώρα έναρξης: 21:00. Είσοδος: Ελεύθερη. Οργάνωση Σύλλογος Απανταχού Χοντριγιαννών «ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ».

Κάνδανος (Χανιά) - Γιορτή καλιτσουνιού

Ο Σύλλογος Γυναικών Κανδάνου διοργανώνει Γιορτή Καλιτσουνιού στο προαύλιο του Γυμνασίου Κανδάνου. Ώρα έναρξης: 21.00

Καθιανά (Χανιά) - Τρυγοπατήματα

Ο πολιτιστικός Σύλλογος Καθιανών διοργανώνει ετήσια εκδήλωση με κρητικό μουσικό πρόγραμμα από τον Γιώργο Ζερβάκη και το συγκρότημα του. Με είσοδο και πλήρες παραδοσιακό μενού, στην Πλατεία Καθιανών, Ακρωτήρι.

Κυριακή 20 Αυγούστου 

Ζωνιανά Μυλοποτάμου (Ρέθυμνο) - Γιορτή Τυριού και Βοσκού

Η περίφημη «Γιορτή Τυριού και Βοσκού», για 9η συνεχόμενη χρονιά, στο χωριό Ζωνιανά Μυλοποτάμου

Σφακιά (Χανιά) - Γιορτή Σφακιανής Πίτας

Γιορτή Σφακιανής Πίτας στο παλιό λιμάνι Σφακίων, παρέα με το συγκρότημα των Μανώλη Κονταρού & Νίκο Ζωϊδάκη.

Σάββατο 26 Αυγούστου

Καστέλλι Πεδιάδος (Ηράκλειο) - Μουσική βραδιά με τον Μ. Τζουγανάκη

Συναυλία με τον Μιχάλη Τζουγανάκη.

Μουρτζανά Μυλοποτάμου (Ρέθυμνο) - Κρητικό γλέντι με τον Ν. Ζωιδάκη

Κρητική βραδιά-συναυλία με το συγκρότημα του Στέλιου Μπικάκη, στο χωριό Μουρτζανά Μυλοποτάμου. Είσοδος ελεύθερη.

Αποδούλου (Ρέθυμνο) - Κρητικό γλέντι

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αποδούλου Ρεθύμνης διοργανώνει μεγάλο κρητικό γλέντι με τον Αλέξανδρο Παπαδάκη το Σάββατο 26 Αυγούστου.

Κυριακή 27 Αυγούστου 

Περιβόλια (Χανιά) - Πανηγύρι του Αγίου Φανουρίου

Θεία λειτουργία στην πλατεία των Περιβολιών και πανηγύρι με κρητική μουσική στο δημοτικό σχολείο.

Δευτέρα 28 Αυγούστου

Κουνάλι (Λασίθι) - Κρητική βραδιά

Παραδοσιακή κρητική βραδιά για τον εορτασμό του Αγίου Ιωάννη, στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Κουναλίου, στο Λασίθι, με το συγκρότημα των Γιώργη Φασουλά-Κώστα Καλλέργη.

Ζωφόροι (Ηράκλειο)- Κρητικό γλέντι

Παραδοσιακό κρητικό γλέντι με το συγκρότημα του Γιώργου Τζαγκαράκη Πολιτιστικός Σύλλογος Ζωφόρων.

Βαφές Αποκορώνου (Χανιά) - Κρητική βραδιά

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βαφέ διοργανώνει κρητική βραδιά με το συγκρότημα του Χάρη και Γιωργο Παντερμακη.

Τρίτη 29 Αυγούστου 

Ζήρος Σητείας (Λασίθι) - Πανηγύρι Άη Γιάννη

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ζήρου σας προσκαλεί στη Μουσικοχορευτική Εκδήλωση (Γιορτή Αϊ Γιάννη) που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Αυγούστου 2017 και ώρα 21:00 μ.μ στο Πάρκο Ηρώων Σκαλιωτών ή στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες. Θα μας διασκεδάσει το παραδοσιακό συγκρότημα του Δημήτρη Μπετίνη. Πλήρες Μενού. Οργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Ζήρου.

Ντουλιανά Αποκορώνου (Λασίθι) - Πανηγύρι Άη Γιάννη

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ντουλιανών Δήμου Αποκορωνου διοργανώνει το καθιερωμένο πανηγύρι του Αη Γιάννη

 

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save