Θέλουμε να ξέρουμε ό,τι ενδιαφέρον γίνεται στο νησί. Εσύ;

CRETAZINE

© 2012 CRETAZINE,
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Το σύνολο του περιεχομένου του CRETAZINE διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Συναυλία

Συναυλία ελπίδας για τον Χάρη

15 Ιαν 2018
Αναδρομές Live,
Ηράκλειο
Τιμή Εισόδου

€15

21.00

Συναυλία ελπίδας για τον Χάρη

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου στέκεται δίπλα σε έναν συμπολίτη μας που χρειάζεται την βοήθεια μας καθώς, πάσχει από ένα σπάνιο νόσημα στο αίμα (Non-Hodgkin). Ο Χάρης, δάσκαλος μαχητικών αθλημάτων στο επάγγελμα, χρειάζεται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο The First Affiliated Hospital of Soochow University, στην Κίνα, καθώς οι θεραπείς στις οποίες έχει ήδη υποβληθεί, δεν απέδωσαν τα προσδοκώμενα. Έγινε όμως δεκτός στο νοσοκομείο της Κίνας, προκειμένου να υποβληθεί σε μια εξειδικευμένη πειραματική θεραπεία, η οποία στην Αμερική αποτελεί πρωτόκολλο και που μπορεί να είναι το «κλειδί» για να σωθεί.

Η οικογένεια του, επιχειρηματίες, φορείς και ιδιώτες έχουν ξεκινήσει εκστρατεία για την συγκέντρωση του απαιτούμενου ποσού που αγγίζει τις 50.000 ευρώ!

Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας, πάρθηκε  απόφαση για την πραγματοποίηση εκδήλωσης την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 9μμ στο κέντρο «Αναδρομές LIVE».

Αξίζει να σημειωθεί ότι την πρωτοβουλία στηρίζουν πολλοί επιχειρηματίες, φορείς όπως η  Περιφέρεια Κρήτης, Επιμελητήριο Ηρακλείου, ΟΕΒΕΝΗ, Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου καθώς  και ιδιώτες.  Ήδη έχουν προσφερθεί δωρεάν όλα τα τρόφιμα που θα διατεθούν εκείνη τη βραδιά, ενώ και οι «Αναδρομές LIVE», όπου θα πραγματοποιηθεί η  εκδήλωση έχουν παραχωρηθεί δωρεάν.

Οι καλλιτέχνες που στηρίζουν την συγκεκριμένη εκδήλωση: Ross Daly, Κέλυ Θωμά, Ψαρογιώργης, Γιώργης Μανωλάκης, Βασίλης Σταυρακάκης, Γιώργης Σταυρακάκης, Αντώνης Σταυρακάκης, Ιάκωβος Πατεράκης, Αλέκος Φανουράκης, Γιαννης Παξιμαδάκης, Στέλιος Πετράκης και Ευγενία Τόλη Δαμαβολίτη.

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τη διακομιδή και τη θεραπεία του Χάρη στο νοσοκομείο The First Affiliated Hospital of Soochow University, στην Κίνα.

Όσοι επιθυμούν να αγοράσουν προσκλήσεις μπορούν να απευθυνθούν στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, αλλά και στα άλλα σημεία προπώλησης

Γραφεία ΟΕΒΕΝΗ

Επιμελητήριο Ηρακλείου

Καταστήματα Cosmos sport

Πρατήρια υγρών καυσίμων ΣΑΜΟΛΗΣ

Καταστήματα Hacienda Cafe

Για καταθέσεις: 

Τράπεζα Πειραιώς

Iban: 3501715560006556106768056

Και για καταθέσεις από εξωτερικό προσθέτουμε τον κωδ. τραπεζας: PIRBGRII

Αριθμός λογαριασμού: 6556106768056