Θέλουμε να ξέρουμε ό,τι ενδιαφέρον γίνεται στο νησί. Εσύ;

CRETAZINE

© 2012 CRETAZINE,
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Το σύνολο του περιεχομένου του CRETAZINE διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Συναυλία

Έναρξη "Άμα Βραδιάσει" - Pink Tales | Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής

21 Ιουν 2019
Ιστορικό Μουσείο Κρήτης,
Ηράκλειο
Τιμή Εισόδου

€5

21.00

Έναρξη "Άμα Βραδιάσει" - Pink Tales | Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής

Με τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής, στις 21 Ιουνίου, και τους Pink Tales από τις 21:00 έως τις 23:00, ξεκινά, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, το ΑΜΑ ΒΡΑΔΙΑΣΕΙ, ο καλοκαιρινός μουσικός κύκλος του Ιστορικού Μουσείου.

Οι Pink Tales είναι ένα γκρουπ που υπόσχεται να μας ταξιδέψει με το μουσικό του αεροπλανάκι. Μέσω μιας πρόζας γεφυρώνει μουσικές από διαφορετικές κουλτούρες και τόπους. Με θετική μάτια στην ανακάλυψη του έρωτα και στις ανατροπές του, προσγειώνεται σε διάφορα αεροδρόμια «ανά τον κόσμο» μιλώντας για ιστορίες αγάπης.

Οι μουσικές τους αποσκευές περιέχουν ένα μείγμα από blues, rock, jazz και world music πασίγνωστων τραγουδιών από τα 60s έως τα 90s του παγκόσμιου ρεπερτορίου.

Το σχήμα απαρτίζεται από τους μουσικούς Πελαγία Μουρούζη (φωνή), Νίκο Βέργο (ηλεκτρική κιθάρα), Ορφέα Μιτσοτάκη (ακουστική κιθάρα) και Χρήστο Σαγιέντ (τύμπανα, καχόν). Η Πελαγία Μουρούζη μας έχει συστηθεί ερμηνευτικά και μέσα από τη συμμετοχή της στην ομάδα «Σπείρα-Σπείρα» του Σταμάτη Κραουνάκη.
-----------
Παράλληλα, τις ημέρες των εκδηλώσεων, με τη γενική είσοδο των €5,00 (συμπεριλαμβάνεται η μουσική εκδήλωση), οι μόνιμες συλλογές και οι περιοδικές εκθέσεις του Ι.Μ.Κ. θα είναι ανοικτές στο κοινό για μια νυχτερινή περιήγηση κατά το διάστημα 20:00΄-23:00΄. Δροσερά ποτά, για όσους το επιθυμούν, θα διατίθενται στο bar του Μουσείου. Το πωλητήριο του Μουσείου με τις εκδόσεις της Εταιρίας Κρητικών Ιστορικών Μελετών και τις δημιουργίες εικαστικών, αλλά και νέων σχεδιαστών θα είναι, επίσης, σε λειτουργία.