Ζούμε στους ρυθμούς της πόλης. Ακολούθησε μας.

CRETAZINE

© 2012 CRETAZINE,
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Το σύνολο του περιεχομένου του CRETAZINE διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

240x360 GR

Cretazine mixtape: “Violince”, με αγάπη από τον mCurtis

Ένα mixtape από τον mCurtis αποκλειστικά για το Cretazine, με φρέσκα κομμάτια από το νέο του EP.

Ο mCurtis, γέννημα –θρέμμα ηρακλειωτάκι, είναι σχετικά νέος στην παραγωγή (πειραματίζεται τα τελευταία 4 χρόνια). Tο νέο του ΕP με τίτλο “Violince”, κυκλοφορεί το Σάββατο 8 Οκτωβρίου και είναι μια ηλεκτρονική παραγωγή που παντρεύει και στοιχεία της hip–hop και του trip–hop. Ακούμε κάποια κομμάτια απο το νεο EP του σε «πρώτη μετάδοση» από το Cretazine, μαζί με διάφορες άλλες αγαπημένες επιλογές του σε αυτό το mixtape και είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι και υπερήφανοι που φιλοξενούμε τη δουλειά ενός νέου δημιουργού από την πόλη μας! 

Kαλά ακούσματα! 

Ποιος είναι ο mCurtis;

Ο mCurtis ξεκίνησε την μουσική του πορεία στα 18 του κάνοντας ραδιόφωνο, και παράλληλα, δουλεύοντας ως DJ.  Έχει από κοινού με τον Konops το ντουέτο “Cheese Royale” για την παραγωγή κομματιών και dj set. Έχει βρεθεί σε DJ Βooth τόσο εντός, όσο και εκτός ελληνικών συνόρων με Έλληνες και ξένους παραγωγούς και DJ, αλλά και επί σκηνής, συνοδεύοντας το main act, με τους Dub inc., Dub pistols, Villagers of Ioannina City, Baba Zula, Imam Baildi. Επίσης έχει πάρει μέρος στα εξής φεστιβάλ μουσικής: Secret Sound Festival, Herbal Sync Festival, Matala beach Festival, Resistance Festival.

manos akoustika

* Mπορείτε να κατεβάσετε το “Violince” δωρεάν (τα donation είναι ευπρόσδεκτα) και να γνωρίσετε καλύτερα τον μουσικό κόσμο του mCurtis στο mcurtis.bandcamp.com