Ζούμε στους ρυθμούς της πόλης. Ακολούθησε μας.

CRETAZINE

© 2012 CRETAZINE,
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Το σύνολο του περιεχομένου του CRETAZINE διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

  • © Εβίτα Ταχατάκη
240x360 GR

Το Ηράκλειο παίζει Squash

Κι εμείς δεν είχαμε ιδέα!

Cretazine Tips

  • Όσοι θέλετε να αγοράσετε το ημερολόγιο για τις πανέμορφες εικόνες του ή για να στηρίξετε τον σύλλογο, μπορείτε να απευθυνθείτε στην Τζωρτζίνα Βογιατζάκη, τηλ. 6944727676, Εθνικής Αντιστάσεως 176α (ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ) 
  • Προς το παρόν οι φαν του σκουός εξασκούνται στο γήπεδο γνωστού ξενοδοχείου στην Αμμουδάρα, αλλά μια μέρα ονειρεύονται να αποκτήσουν δικό τους γήπεδο! Υπάρχουν και εξειδικευμένοι προπονητές για όποιον θέλει να μάθει squash. 
  • Αν σας κινήσαμε το ενδιαφέρον για το άθλημα, μπείτε στην σελίδα του συλλόγου στο fb και στην ανοιχτή ομάδα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε και με τον πρόεδρο του Συλλόγου Καραογλανίδη Δημήτρη στο tefatzis@hotmail.com

 

από την κατηγορία  Εντός των Τειχών
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

 

 

Πράγματα που ανακαλύπτουμε για την πόλη μας: Το squash («τοιχοσφαίριση» ελληνιστί) έχει ορκισμένους φίλους στο Ηράκλειο. Το μάθαμε όταν βρήκαμε στο inbox μας το ημερολόγιο 2014 του Συλλόγου Squash Ηρακλείου με τίτλο «Παίκτες στην Πόλη» και αμέσως μας κίνησε την περιέργεια. 

Στις εικόνες του ημερολογίου συμπρωταγωνιστούν αθλητές και μνημεία. Η Λότζια, τα ενετικά τείχη, τα νεώρια, ο Κούλες για λίγο μετατρέπονται σε υπαίθρια «γήπεδα» με τους αθλητές να ποζάρουν εν δράσει. Δείτε όλες τις σελίδες του ημερολογίου.

sqash calendar Page 07

Όπως γράφει ένα μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου: «Η τοιχοσφαίριση, όπως ελληνικά αποδίδεται το squash, θα έπρεπε να έχει την τιμητική της σ’ αυτήν την πόλη, την γεμάτη ψηλούς τοίχους και μακριά τείχη. Όμως δυστυχώς δεν είναι έτσι. Γενικά στην πόλη οι χώροι άθλησης είναι λίγοι, τα μέρη που μπορεί κάποιος να περπατήσει ή να τρέξει περιορισμένα(…) 

Όμως αγαπάμε την πόλη μας, αυτή που είναι, με τα καλά της και τα κακά της, και θελήσαμε να την αναδείξουμε μέσα από τα πιο γνωστά όμορφά της σημεία, συνδυάζοντας το κέφι του αθλητή με τη ματιά του φωτογράφου.» 

sqash calendar Page 06

Κάποιοι είδαν αυτή την πόλη αλλιώς, φωτογράφισαν μια άλλη ενέργεια του Ηρακλείου (και μας έκαναν να θέλουμε να πιάσουμε στα χέρια μας μια ρακέτα επειγόντως!). Και τα απαραίτητα εύσημα: συντονίστρια του project είναι η Τζωρτζίνα Βογιατζάκη και φωτογράφος του Ημερολογίου η Εβίτα Ταχατάκη.